Merhaba, Bir süredir odam için tv aramaktaydım ve 26 almaya karar vermiştim ve aynı zaman pc monitörü olarakta kullanıcaktım. Biraz araştırdım ve Sony almaya karar vermiştim ama dünden itibaren acaba tvyi 32 alıp duvara astırsam mı diye düşünce oluştu. Monitörün 4 parmak üstüne duvara tvyi astırmamın tv veya lcd monitör için herhangi bir sakıncası olur mu ?
Asıl sorum ise televizyonu duvara astırınca ve haliyle de monitörün üstünde olunca, yatağımdan izleme açım hem 60 70 derece yandan hemde 1 metre kadar aşağıdan izlemiş olucam. Teşhir ürünlerine bakarken bazı tvler alttan görüntüsü belli olmayacak kadar kötü oluyordu. Bunu denemeden bilmek zor ama yine de benzer tecrübeleri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Tv olarakta kesin kararımı vermemekle birlikte garanti süresi, markası ve fiyatındaki uygunluk nedeniyle Sony KDL 32U3000 düşünüyorum.
Aparat olarak hareketli aparatlardan takarsan istedigin yerden rahatlıkla izleyebilirsin. One cekersin asagıya dogru egersin saga sola dondurursun istedigin yerden tam sana dönük bir sekilde izleyebilirsin. Cogu teshir urunununde ayarları tam yapılmadıgı icin kotu goruntu vermis olabilirler baktıkların. Ayarları tam yapılmıs bir lcd tvde hele birde soyledigim gibi bir aparat kullanırsan goruntude hic bir sorun yasamazsın.
Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
merhaba, öncelikle tv yi duvara astırman hem tv hem de monitörün için sorun yaratmaz. önemli olan her iki cihazın da havalandırma ızgaralarının açık olması ve hava sirkülasyonun engellenmemesidir. eğer açı sorununuz varsa, tercih edeceğiniz askı aparatını alırken aşağı doğru açı verebileceğiniz bir model olmasına dikkat edebilirsiniz.
ancak ilave etmeliyim ki duvara asacağınız cihazlarda giriş yapacağınız kabloların takılması sorun yaratabilir. bunları asmadan önce iyi planlamalı ve bağlamalısınız.
quote:
Orjinalden alıntı: SnypeR
Merhaba, Bir süredir odam için tv aramaktaydım ve 26 almaya karar vermiştim ve aynı zaman pc monitörü olarakta kullanıcaktım. Biraz araştırdım ve Sony almaya karar vermiştim ama dünden itibaren acaba tvyi 32 alıp duvara astırsam mı diye düşünce oluştu. Monitörün 4 parmak üstüne duvara tvyi astırmamın tv veya lcd monitör için herhangi bir sakıncası olur mu ?
Asıl sorum ise televizyonu duvara astırınca ve haliyle de monitörün üstünde olunca, yatağımdan izleme açım hem 60 70 derece yandan hemde 1 metre kadar aşağıdan izlemiş olucam. Teşhir ürünlerine bakarken bazı tvler alttan görüntüsü belli olmayacak kadar kötü oluyordu. Bunu denemeden bilmek zor ama yine de benzer tecrübeleri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Tv olarakta kesin kararımı vermemekle birlikte garanti süresi, markası ve fiyatındaki uygunluk nedeniyle Sony KDL 32U3000 düşünüyorum.