bi arkadaşımın şirketten verdikleri laptop çalışmıyor arkadaşlar.. heryeri kısıtlandırılmış..
öncelikle ingilizce (HP6720) bilgisayarım a giriyrum C D E fln çıkmıyor yalnızca my bluetooth çıkıyor. denetim masasına giriyorm mouse klavye ve ağ ayarları çıkıyor.. bu bilgisayarı normal kullanımlık bir pc haline getirmek istiyoruz.. ama format atamıyoruz.. başka bi yolu varmıdır??
yada en azından msn kurup msn e girmek istiyoruz ama ethernetten bağlanamıyoruz..
yardım edebilecek olan arkadaşlar?? lütfen çok acil..
Cihaz domain kullanıcısı olarak verilmiş ve domainden bütün hakları alınmış bir sefil kullanıcı durumunda ama cihaz ne olursa olsun bios a da başka bi ayar yapmadılarsa cd romdan başlatıp format atabilmeniz lazım.
Cihaz domain kullanıcısı olarak verilmiş ve domainden bütün hakları alınmış bir sefil kullanıcı durumunda ama cihaz ne olursa olsun bios a da başka bi ayar yapmadılarsa cd romdan başlatıp format atabilmeniz lazım.
hocam format istemiyoruz işte.. normal kullanıp, geri verileceği zaman eski haline getirip vermek istiyoruz
1-ikinci bir işletim sistemi kurarsın.... onunla açarsın pc yi...... laptopu iade ettiğinde yeni kurmuş oludğun sitemi formatlar verisin 2- cd den çalışan xp ler var bununla açarsın pcyi öyle kullanırsın.....195 mb tı sanırsam 3-formatlar öyle kullanırsın 4- güvenli modda açıp kullanabilirsin 5-eğer ksıtlama proğramı varsa. neyse onu iptal edersin .... msconfig ayarları başlangıç ayarları.....iptal edersin. laptopu iade ettiğinde aynı işlemle etkinleştirirsin..bu yöntem genellikle aileler tarafından yasak sitelere kısıtlamada birebir çözümdür... çocuklar için kısıtlanmış proğramlarda işe yarar..... aklıma şimdişlik bu kadar geliyo...