Şimdi Ara

## PowerColor'ın Pasif Soğutmalı HD 4850 SCS3 Modeli Görüntülendi ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## PowerColor'ın Pasif Soğutmalı HD 4850 SCS3 Modeli Görüntülendi ##

Daha önce yayınladığımız bir haberimizde PowerColor'ın pasif soğutmalı Radeon HD 4850 SCS3 modeli üzerinde çalıştığını sizler ile paylaşmıştık. Sadece ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan ve firmanın önemli iş ortaklarından biri olan PowerColor'ın yeni modeline ait görseller de elimize ulaştı. Firmanın HD 4850 SCS3 modeli üzerinde kullanılan Alüminyum tabanlı pasif soğutucu da 54 yaprak ve 4 adet Bakır ısı aktarım borusu yer alıyor. Grafik işlemci temas yüzeyi Bakır olan soğutucunun yanı sıra firma bellek yongalarını da ısı emiciler ile desteklemiş. Ayrıca gelen bilgilere göre kartın güç tasarımında da bazı değişiklilkerin söz konusu olduğu belirtiliyor. Kartın saat hızları, fiyatı ve kullanıma sunulacağı tarih hakkındaysa henüz net bir bilgi bulunmuyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şimdi buna 12 lik sessiz mavi bi fan tatın mıydı var yaaa pavyon gibi olur kasanın içi... ama şakası bi yana cidden fan takınca fena soğuk olur bu kart...
  • çok dehşet bişey olmuş ya acaba bunu 4870 e takabilirmiyiz
  • Bunun üzerine 2 tane fan bağlıcan su soğutma gibi soğuk olur.
  • Kartın kendisinden büyük soğutucusu var.

Fiyatını hiç anmıyorum bile.

Arkadaşlar bir düşünün bu bilgisayar dünyası nereye gidiyor ?

Isınmayan işlemciler istiyoruz artık.
  • Gerçekten artık bilgisayarların performansı arttıkça ısınma sorunu da beraberinde geliyor..Güzel sogutma sistemine benziyor ama bence artık herkes kasasına su sogutmalı sistem kuracak..ilerleyen zaman onu gösteriyor.
  • kasa içi iyi soğutma olması lazım bunu kullanmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ürün pasif soğutma ile çalışırsa aktif güzel bir soğutma ile acayip overclock olur.

Aslında ATI 'nin başarısı. GTX260 'ı veya 9800 'ü pasif soğutma ile düşünemiyorum.
  • fan taktınmı buna en kral 4850 olur
  • 4 bakır hat göremedim. 4 hat gördüm ama bakır gibi görünmüyorlar.niklajlamışlarmı acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetg

Bu ürün pasif soğutma ile çalışırsa aktif güzel bir soğutma ile acayip overclock olur.

Aslında ATI 'nin başarısı. GTX260 'ı veya 9800 'ü pasif soğutma ile düşünemiyorum.

birazcık zorlasan düşünceksin halbuki...
  • kartı baya bi serin tutacak gibi görünüyor
  • çok büyük olmuş...
    kanatçıkların arasındaki mesafeden dolayı...
    biraz sıkıştırsalar daha iyi olurmuş...
  • Bence gayet güzel olmuş. Tabi etkili sogutmasında, kasa içi hava akımın da büyük önemi var
  • Buna bi fan takıcan bu haliyle çok süper olur güzelde soğur.
  • iyi bir pasif soğutma sağlar
  • hakkaten ya... kalorifer gibi...
  • bununla nasıl crossfire yapılıacak yaw , soğutucu her yeri kaplamışş
  • İnsan karta baktıkça ızgara yapası geliyor
  • Kasa için hava akışı iyi değilse, sıcak hava içeride kalıyorsa bu kartı pasif soğutmayla uygun sıcaklıkta tutmak mümkün olmaz gibi görünüyor.

Eğer iyi bir şekilde soğutuyorsa üzerine bir de 120'lik 1-2 fan taktık mı çok iyi soğutur GPU'yu - RAM'leri - mosfetleri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.