Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
revoltec fightboard klavye makro tuşları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> revoltec fightboard klavye makro tuşları Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burakthy

29 Temmuz 2008; 4:36:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkdaşlar bu kalvyeyi aldım hakikaten kaliteli bi ürün . üründe makro özelikli tuşlar olduğunu gördüm fakat bunları nasıl ve ne amaçla kullanabilceğimi anlamını bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusuunz

TÜRK'ÜZ BİZ;
ÇİN'E SEDDİ KURDURAN DA BİZİZ,ATİLLA İLE AVRUPAYA KAN KUSTURAN DA.SELÇUKLU İLE BU TOPRAKLARI KEŞFEDEN DE BİZİZ,ADINI TÜRK YURDU KOYAN DA.ÇAĞ AÇIP ÇAĞ KAPAYAN DA BİZİZ,PEYGAMBERİN HİLAFETİNE SAHİP ÇIKAN DA.ATATÜRK İLE CUMHURİYETİ KURAN DA BİZİZ ONU KORUYACAK OLAN DA...
size]
OziiX

Sisteme Gözat

29 Temmuz 2008; 8:29:13 

Dostum bende Logitech G15 var, bunda da aynen macro tuşları var oyunlarda işe yarayabiliyor ve windows tada işe yarayabiliyor. Mesela bi kaç tuşu hdd lere erişimde kullanıyorum. Şu ana kadar oyunlarda kullanmadım gerçi

You just broke my heart into a million of pieces. I will never forgive you!
Eva : Mekanın ismi neden “Küçüğün Yeri”? Neden Frank’in Yeri değil?
Frank : Bir şeye sahip olduğunda ona istediğin ismi verebilirsin.
kpmustafa

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Temmuz 2008; 10:11:51 

Güzel seçim tebrikler.

burakthy

2 Ağustos 2008; 6:16:55 

ya gceikme değerleri faaln var kafam bi türlü almadı baalım becericem herhalde yakın zamanda :D

TÜRK'ÜZ BİZ;
ÇİN'E SEDDİ KURDURAN DA BİZİZ,ATİLLA İLE AVRUPAYA KAN KUSTURAN DA.SELÇUKLU İLE BU TOPRAKLARI KEŞFEDEN DE BİZİZ,ADINI TÜRK YURDU KOYAN DA.ÇAĞ AÇIP ÇAĞ KAPAYAN DA BİZİZ,PEYGAMBERİN HİLAFETİNE SAHİP ÇIKAN DA.ATATÜRK İLE CUMHURİYETİ KURAN DA BİZİZ ONU KORUYACAK OLAN DA...
size]
zyka

3 Ağustos 2008; 2:49:54 

http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=113 kardeş bak donanımhaberin video incelemelerinde var ayrıca klavyeden bendede var tuşa basma süreleri falan 1 tuşun 2 görevi falan çok değişik özellikleri var bide sendeki ok tuşları falan sorun yaratıo mu futbol oyunlarında falan ona göre garantiye göndercemde

Intel Core 2 Quad Q9300 OC ,MSI X48 Platinum, Thermaltake Big Water 745 Sıvı Soğutma, Raidmax Sagitta 2 kasa, Aopen 700 watt psu,SEAGATE 1 TB 7200.11 RPM 32 MB Cache, Revoltec FightBoard klavye, Cyber Snipe 3200 dpi mouse, cyber snipe alüminyum mousepad, Logitech x-540, ZOTAC nVİDİA GeForce 9800 GTX, SAMSUNG 22" 2253BW, LG Blu-Ray, Kingston Hyper-x DDR3 2 x 2 = 4 GB 1375 MHZ RAM, Visionic 8 MP Camera, Creative Audigy ZS 2
burakthy

3 Ağustos 2008; 14:48:26 

hiç denemdim futbolu rumble pad ile oynuyorum ben canavar gibi :D

TÜRK'ÜZ BİZ;
size]
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> revoltec fightboard klavye makro tuşları Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Pro Evolution Soccer 2009(PC, Playstation 3 ve Xbox 360)
Ünlü futbol serisi, yenilenmiş hali ile karşımızda.
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar