Arkadaşlar sistemimi kendi çapımda yeniledim. tv kartıda almak istiyorum. fakat nasıl bişey olacagı konusunda biraz yardım lazım. pek bilgim yok tv kartları konusunda.
Site içerisinde oturuyorum. sitenin kendine ait çanak antenleri var ve bütün dairelere bu çanaklar sayesinde görüntü gidiyor. 40 adet kanal anlaşması var. ve biz sinyali duvardaki anten girişleri sayesinde alıyoruz. herhangi bir reciver yada benzeri bişey olmadan. bilgisayarda tv izlemek istiyorum ama analog dijital kafam biraz karıştı boyle bir durumda nasılveya ne çeşit bir kart alabilirim. iyi performans verebilecek bi kart önerebilirmisiniz.
bide sitenin kendi ayarlayıpta izlememiz için bize sundugu kanallarda tv kartı aracılığıyla oynama yapabilir veya daha fazla kanal izleme olanagı bulabilirmiyim? yardım ederseniz sevinirim. sizin yönlendirmenize göre bir kart almayı düşünüyorumda.
arkadaşım maalesef tv kartınız olsada bu şekilde izleyemezsiniz. Çünkü sizin duvara gelen sinyal merkezde zaten dönüştürülmüş olan sinyal. Bizim sitede de uygulananan yöntem buydu ve ben kendime ait çatıya çanak taktırdım. Ama şöyle söyleyim kendi çanağından aldığın sinyaller merkezden gelen sinyallerden kat kat daha kalitelidir. Türksat için 60 lık hotbird için 90 lık bir çanak her işini görecektir. İyi günler...