Şimdi Ara

COROLLA VERSO-2007 MODEL VE ÖNCESİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2001-2007 MODEL ARASI COROLLA VERSO ALMAK İSTİYORUM, AMA KARARSIZIM..

ALMAK İSTEMEMİN SEBEBİ GÖRÜNTÜSÜ HOŞUMA GİDİYOR VE BAGAJI GENİŞ ARAÇ İSTİYORUM.. AYRICA İÇİNE KOLTUKLARI YATIRARAK BAŞKA MALZEME DE TAŞIMAK İSTİYORUM.. AMA VERSOLAR HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK.. TAVSİYE EDERMİSİNİZ, BUNLARIN KRONİK PROBLEMLERİ NELER.. YAKIT DEĞERLERİ NASIL.. ALSAM HİÇ TAMİRE GİTMEDEN DÖRT BEŞ YIL BİNEBİLİRMİYİM.. NEDEN DİZELİ HİÇ YOK..

İKİNCİ ELİ NASIL..SERVİS KALİTESİ NASIL..

• ffmşahin tam üstüne basmış.
    Ben de bu aralar verso ve cmax leri takip ediyorum.Verso cular bilgileri paylaşalım lütfen...
  • biz arabayı haziran 6sında aldık valla o gunden bu yana baya bi km yaptık. Aldığım model comfordextra yani elagant sınıfının bi altı tek farkı yağmur sensörü, sunroof,hız sabitleme,birde kendiliginden karar iç dikiz aynası aradki fark da ben aldıgım zman 4.500 liragibi bi rakamdı bu yazdıgım özelliklerde bneim için okadar önemli deil.sadece hız sabitlme olsun isterdim ama onun içinde o kadar fark veremem. aracımdan tek kelime gayet memnunum. yol tutuşu güvenlik donanımlarıyla tek kelime. 7 koltuk olması ayrıca bi güzellik alırken ne gerek var demiştim ama lazım oldugunda degerini anladım. tek - yanı yakıtın biraz fazla olması ha unutmadan bide müzik sistemi iyi deil :( onuda her güzelin bir kusuru var diyerekten önemsemiyorum bilee kısacası tek kelime süper.
  • TOYOTA sitesine gir...2. el havuzunda 2006 model 13.000 de bir verso var...Sahibinin adı, adresi telefonu mevcut...Garanti kapsamına almışlar..Orjinal... Temiz.... Yazını okudum...Haber vermek için bu yazımı yazdım... Bir bak belki nasibinde o vardır...Selamlar..
  • versonun dizeli var yanlız 2200cc yanılmıyorsan 2007 ye kadar şu küçük makyaj görene kadar satıldı vergi yüzünden satılmadığından satışı durdu ama ikici elde denk gelmiştim 3 yaşını doldurmuş vergi dilimi düşmüş bulursan kaçırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.