Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Öğrenci Evleri (Yeni Resimler Eklendi)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: Öğrenci Evleri (Yeni Resimler Eklendi) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
RespecT

15 Aralık 2008, 4:29:13  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: patlican001

Akosev kusura bakma.O zaman sana bir şey demeye hakkım yok.

Senin kimseye birşey demeye hakkın yok ya adam gibi uyarırsın yada cvp yazmassın bu kadar basit.

Ben Bana Kendim İçin Lazımım, Hatıram Olsun Sana Şarkım
Lapa Lapa Kar Yağsın, Manzaralarımı Beyazlara Boyayın
Ben Bugün Ölebirim...Şu An Ölebilirim...Her An Ölebilirim

Eski Nick:^^^^CRAZY^^^^
Number47

Sisteme Gözat

15 Aralık 2008, 13:11:00  

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Akosev kusura bakma.O zaman sana bir şey demeye hakkım yok.

Senin kimseye birşey demeye hakkın yok ya adam gibi uyarırsın yada cvp yazmassın bu kadar basit.

Aynısını ben de demiştim
neyse aradan zaman geçti tartışma kapandı tekrar başlamasın

Bu arada Akosev benim eski nick

The Green Fairy

SATILIK Sifir Diesel Erkek Kol Saatleri
haydarpaşa

4 Kasım 2009, 21:47:25  

Yuh sigaralara bak

Ne mutlu TÜRK'üm diyene..
HighDamagE
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

4 Kasım 2009, 21:57:55  

quote:

Orijinalden alıntı: patlican001

Ayıp lan ayıp ! Bide utanmadan övünerek sergiliyorsun ! Güya öğrencisiniz ve eğitim için o şehirde bulunuyorsunuz ama köprüaltı çocuklarından bi farkınız yok !

helal bro konuş ama dikkat et konuşurken küçük dilini yutma

bu arada resimler benim odadan daha temizler ya öğrencilerin kaderimi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 4 Kasım 2009; 22:04:26 >
HighDamagE
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

4 Kasım 2009, 22:04:08  

quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Ogrenci evi demek, bir eve ait tum tabuların yıkılabilirliği demektir. posterler ve duvar saati tavanda durur, portakal kasasında plaklar, en metalcilerin evinde bile dallı güllü koltuk örtüleri, balkonda depozitosu bir kirayı karşılayacak kadar boş efes şişeleri, üst daireden kaçak çekilmiş kablolu tv, mutfakta biri diğerine hiç benzemeyen bir yıgın tabak ve promosyon harry potterli ya da bira markası amblemli bardaklar, yerdeki siyah minderlerle tezat evin demirbaşı koca kollu avizeler, her odada minimum yirmibeş yaşında olan farklı farklı perdeler, dikey ve yatay tıkıştırılmış kitaplarla ve onlardan kalan yere konulmuş yarısı yakılmış mumlar, bir iki kızılderili kartpostalı, kinder ya da toto oyuncağı, ne alırsan bir milyoncudan dayanamayıp alınmış tornavida seti ya da kerpeten, tuvalette muhakkak bir iki dergi, tuvalet kapısında yaratıcılığa bağlı bir iki uyarı ya da bilgilendirme notu.
Ögrenci evi zil sesinin gunun her saati duyulabileceği, istiab haddinin tahmin edilemediği ve bir gece uyumak için kalan insan sayısı rekorunun sürekli yeniden kırıldığı neşeli ve samimi bir ortamdır.
Öğrenci evinde kimse kül döktü diye utanmaz. öğrenci evinin her köşesinde yatılabilir. her saat kalkılabilir. kahvaltı 16.00' da öğlen yemeği 22,00 de ve akşam yemeği de 03,45 de yenebilir.
Normal evlerin tersine faturalar senede dört ya da altı kez ödenir. bu ödemeler arası bazı günler, mum ışığında Muhabbetle ve camiden su taşırken hem eğlenmek hem küfretmekle geçer.
Öğrenci evinde hep fazladan giysi olur. gelen unutur giden unutur, kocaman bir misafirden kalan eşyalar listesi olur.
Öğrenci evinde 24 saat kesintisiz muhabbet olur. vardiyalıdır, yorulan gider yatar yerini uyanan alır.
Öğrenci evi, king demektir, tabu demektir,risk demektir, efes fıçı demektir, kirli çarşaflarda huzurlu uyku demektir. Sen bacısın ben kardeş yirmi kişi aynı odada uyuyabilmek demektir.Perdelerdeki sarı sigara dumanı lekelerine bakıp görmemektir. öğrenci evi bes sene elektrik süpürgesi ile tanışmasa dahi asla tozlanacak kadar yalnız kalmayan evdir.
Öğrenci evi, öğrencilikten çıktıktan sonra kıymeti onbine katlanan bir gençlik ateşi şöminesidir.
Artık bir okulda kaydın yoksa ama ssk' da sicil numaran varsa, ne kadar kasarsan kas ne o gümüşlüğünü tek kolonlu roadstar marka dandik müzik setiyle değiştirebilirsin ne de o yağlıboya tabloyu indirip, duvarına bantla dünyayı kurtaran adamı yapıştırabilirsin.
Öğrenci evi dört ila on yıllık bir saltanat sarayıdır. bunu evden mezun olmayan anlamaz.

kalan çok az vaktime yanıyorum şimdi bak bi sene uzatsammı acaba
ozwizard7

4 Kasım 2009, 22:06:06  

quote:

Orijinalden alıntı: fth_21

quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

quote:

Ayıp lan ayıp ! Bide utanmadan övünerek sergiliyorsun ! Güya öğrencisiniz ve eğitim için o şehirde bulunuyorsunuz ama köprüaltı çocuklarından bi farkınız yok !

quote:

Arkadaşlar ben paso mısır gevreğiyle birlikte süt içiyorum.Günde 2-3 kez falan.Yani günde 1-2 litre süt tüketiyorum.Yaşım 18.Boyum uzar mı?Ciddi ciddi soruyorum.Öyle makara olsun diye değil.Bu konuda bilgisi olanlardan bilgilerini paylaşmalarını isteyeceğim. :)

yaşın 18miş heralde üniversite ortamında da bulunmamışsın o yüzden şu yazıyı okumanı öneririm

Ogrenci evi demek, bir eve ait tum tabuların yıkılabilirliği demektir. posterler ve duvar saati tavanda durur, portakal kasasında plaklar, en metalcilerin evinde bile dallı güllü koltuk örtüleri, balkonda depozitosu bir kirayı karşılayacak kadar boş efes şişeleri, üst daireden kaçak çekilmiş kablolu tv, mutfakta biri diğerine hiç benzemeyen bir yıgın tabak ve promosyon harry potterli ya da bira markası amblemli bardaklar, yerdeki siyah minderlerle tezat evin demirbaşı koca kollu avizeler, her odada minimum yirmibeş yaşında olan farklı farklı perdeler, dikey ve yatay tıkıştırılmış kitaplarla ve onlardan kalan yere konulmuş yarısı yakılmış mumlar, bir iki kızılderili kartpostalı, kinder ya da toto oyuncağı, ne alırsan bir milyoncudan dayanamayıp alınmış tornavida seti ya da kerpeten, tuvalette muhakkak bir iki dergi, tuvalet kapısında yaratıcılığa bağlı bir iki uyarı ya da bilgilendirme notu.
Ögrenci evi zil sesinin gunun her saati duyulabileceği, istiab haddinin tahmin edilemediği ve bir gece uyumak için kalan insan sayısı rekorunun sürekli yeniden kırıldığı neşeli ve samimi bir ortamdır.
Öğrenci evinde kimse kül döktü diye utanmaz. öğrenci evinin her köşesinde yatılabilir. her saat kalkılabilir. kahvaltı 16.00' da öğlen yemeği 22,00 de ve akşam yemeği de 03,45 de yenebilir.
Normal evlerin tersine faturalar senede dört ya da altı kez ödenir. bu ödemeler arası bazı günler, mum ışığında Muhabbetle ve camiden su taşırken hem eğlenmek hem küfretmekle geçer.
Öğrenci evinde hep fazladan giysi olur. gelen unutur giden unutur, kocaman bir misafirden kalan eşyalar listesi olur.
Öğrenci evinde 24 saat kesintisiz muhabbet olur. vardiyalıdır, yorulan gider yatar yerini uyanan alır.
Öğrenci evi, king demektir, tabu demektir,risk demektir, efes fıçı demektir, kirli çarşaflarda huzurlu uyku demektir. Sen bacısın ben kardeş yirmi kişi aynı odada uyuyabilmek demektir.Perdelerdeki sarı sigara dumanı lekelerine bakıp görmemektir. öğrenci evi bes sene elektrik süpürgesi ile tanışmasa dahi asla tozlanacak kadar yalnız kalmayan evdir.
Öğrenci evi, öğrencilikten çıktıktan sonra kıymeti onbine katlanan bir gençlik ateşi şöminesidir.
Artık bir okulda kaydın yoksa ama ssk' da sicil numaran varsa, ne kadar kasarsan kas ne o gümüşlüğünü tek kolonlu roadstar marka dandik müzik setiyle değiştirebilirsin ne de o yağlıboya tabloyu indirip, duvarına bantla dünyayı kurtaran adamı yapıştırabilirsin.
Öğrenci evi dört ila on yıllık bir saltanat sarayıdır. bunu evden mezun olmayan anlamaz.

usta yazı 10 numara olmuş gerçekten ver elini sıkayım
Hakikatten herkesin yaşaması gereken bir dönem hayatımın en güzel dönemlerini geçiriyorum şu an

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
JeiCeei

4 Kasım 2009, 22:09:39  

quote:

Orijinalden alıntı: Number47

quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Mutfak şuanda bu şekilde
Orijinal boyut için tıklatın

Yatak odam ve çalışma masam

Salonum yani oturma odam

Oturma odası için kusura bakmayın çamaşır asacak yerim yok yıkananları çekyata seriyorum

Ev kiramı yoksa senin mi?Kiraysa kaç veriyosun?

Apartmanda kiralar 350den başlıyor 425e kadar gidiyor. Ben 325 oturuyorum. çingene pazarlığı yapmışım heralde...
Yer:Eskişehir. Üniversiteyle aramda sadece park var parkın bitimi cadde caddenin karşısı üniversite mesafe yaklaşık 100mt

hacı yeni bağlardamısın

anneme verdim bir gül,yemek verdi bana oyy oyy..
®OoLaStoO®

4 Kasım 2009, 22:16:51  

süper
kendimi toplayabilirsem en büyük hayalim

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: Öğrenci Evleri (Yeni Resimler Eklendi) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
DFI DK 790FXB-M2RS Anakart
Kolay hız aşırtma seçenekleri ve uygun fiyatıyla ilgi odağı Dark 790FXB, mercek altında.
A-Data T806 ve T807 Flash Bellek video inceleme
A-Data'nın tasarımları ile fark yaratan USB bellekleri, performans olarak da bekleneni verebiliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız