Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: ��renci Evleri (Yeni Resimler Eklendi)

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dýþý / Off Topic] >> Konu Dýþý >> Cevap: ��renci Evleri (Yeni Resimler Eklendi) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kadraj

31 Temmuz 2008; 2:55:28 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

ne pisliktir kardeşim bir kere arkadaşın evine gittim acıdım iş yaptım kusuyordum kustumda bu kadar pislik olmaz evde böcekler geziyordu orada kalıcaktım eve döndüm

oeste

31 Temmuz 2008; 2:58:48 

o ev hamamböceði kaynýyodur o evde yaþamak = ultimate survivor gibi biþey

Amar es tiempo perdido, si no se es correspondido
Feel Me

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 3:11:43 

quote:

Orjinalden alýntý: Akosev

Mutfak þuanda bu þekilde

Yatak odam ve çalýþma masam

Salonum yani oturma odam

Oturma odasý için kusura bakmayýn çamaþýr asacak yerim yok yýkananlarý çekyata seriyorum

Ev kiramý yoksa senin mi?Kiraysa kaç veriyosun?

Hissetmeden bilemezsin...

Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aþkýmýz,Biz GALATASARAY'lýyýz!
kenex

31 Temmuz 2008; 3:11:56 

Bizimde çok daðýnýk anýlarýmýz oldu ama bu kadarda deðil. Özenle biriktirildiði belli oluyor. Yalnýz þu þiþe saklama olayýný anlamadým, ortamda karizma yapmaya falanmý yarýyor? O koku çekilecekse karizma kalsýn.

King Diamond Forever...

Darkchild

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 3:12:06 

quote:

Orjinalden alýntý: oeste

o ev hamamböceði kaynýyodur o evde yaþamak = ultimate survivor gibi biþey

Darkchild.. Sert Bakýþlý, Haþin Çocuk !!
Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 3:15:24 

quote:

Orjinalden alýntý: Feel Me

quote:

Mutfak þuanda bu þekilde
Resmin büyük halini görebilmek için týklayýn

Salonum yani oturma odam

Oturma odasý için kusura bakmayýn çamaþýr asacak yerim yok yýkananlarý çekyata seriyorum

Apartmanda kiralar 350den baþlýyor 425e kadar gidiyor. Ben 325 oturuyorum. çingene pazarlýðý yapmýþým heralde...
Yer:Eskiþehir. Üniversiteyle aramda sadece park var parkýn bitimi cadde caddenin karþýsý üniversite mesafe yaklaþýk 100mt

The Green Fairy

Eski nick: Akosev
Görmüyor musun kabuk baðlamýyor kanattýðýn hiçbir yaran Hiçbir zaman geri dönmüyor kaybettiðin onca insan
Saat dört olmuþ arýyorsun çaresini hüznün kederin Acýdan baþka dermaný yok ki boþvermiþ bünyenin..
AnotheRDie
Uzaklaþtýrýlmýþ
7 gün cezanýn 2 günü kaldý.

31 Temmuz 2008; 3:16:31 

@Akosev

Öðrenciye böyle ev veren var mý ya
Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 3:18:47 

quote:

Orjinalden alýntý: AnotheRDie

@Akosev

1+1 daireler hep öðrenciler için yapýlýyor burda. Apartmanda hep öðrenci var zaten üniversite karþýsýnda aile oturamaz burda. brüt 65m2

The Green Fairy

Görmüyor musun kabuk baðlamýyor kanattýðýn hiçbir yaran Hiçbir zaman geri dönmüyor kaybettiðin onca insan
Saat dört olmuþ arýyorsun çaresini hüznün kederin Acýdan baþka dermaný yok ki boþvermiþ bünyenin..
kadraj

31 Temmuz 2008; 3:18:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

o ev hamamböceği kaynıyodur o evde yaşamak = ultimate survivor gibi bişey

ya arkın o pis evine gittim bir kaç kişi kalıyorlardı mutfağın ışığını bir yaktı bü büyük karafatmalar 3 tane kara kara sakalları vardı üçüde durdu sonra pır kaçtı dedim ben eve gidiyorum birde darıldılar pis herifler ya

fuzbing

31 Temmuz 2008; 3:20:07 

Daha kötülerini gördüm hatta yaþadým

AnotheRDie
Uzaklaþtýrýlmýþ

31 Temmuz 2008; 3:21:11 

quote:

quote:

@Akosev

1+1 daireler hep öðrenciler için yapýlýyor burda. Apartmanda hep öðrenci var zaten üniversite karþýsýnda aile oturamaz burda. brüt 65m2

Süpermiþ .
Feel Me

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 3:23:03 

quote:

quote:

quote:

Mutfak þuanda bu þekilde

Salonum yani oturma odam

Apartmanda kiralar 350den baþlýyor 425e kadar gidiyor. Ben 325 oturuyorum. çingene pazarlýðý yapmýþým heralde...
Yer:Eskiþehir. Üniversiteyle aramda sadece park var parkýn bitimi cadde caddenin karþýsý üniversite mesafe yaklaþýk 100mt

Çok iyi fiyata,çok iyi bir yerde ve çok iyi bir ev bulmuþsun..Darýsý öðrenci olanlara.

Ýzmir'de böyle bir evi 450-600 YTL'den aþaðýya kiralayamassýnýz,kendimden biliyorum,çok iyi olmayan bir mahallede,içide pek düzgün olmayan bir ev almýþtý babam,o evi kiraya vermiþ geçen günlerde..Ben 300 YTL civarýnda gider o ev diye düþünürken tam 550 YTL vermiþler..Hayat çok pahalýlaþtý..

Nuri Alço
Uzaklaþtýrýlmýþ
¥ gün kaldý.

31 Temmuz 2008; 3:23:11 

Akosev bende istiyorum Gelip senle kalabilir miyim ? 2 sene sonra girecem ÖSS ye bekle beni gerekirse 1 sene sýnýfta kal
Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 3:26:56 

quote:

Orjinalden alýntý: Nuri Alço

Akosev bende istiyorum Gelip senle kalabilir miyim ? 2 sene sonra girecem ÖSS ye bekle beni gerekirse 1 sene sýnýfta kal

Forumdan az çok biliyorum seni bir defa nickin sakat kusura bakma eve sokmam seni

Þaka þaka
bu sene 3e geçti Eskiþehir Anadoluyu kazanýrsan evi sana býrakýrým giderken. Satýlýk eþya çok olacak.

The Green Fairy

Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 3:33:15 

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok iyi fiyata,çok iyi bir yerde ve çok iyi bir ev bulmuþsun..Darýsý öðrenci olanlara.

Ýzmir'de böyle bir evi 450-600 YTL'den aþaðýya kiralayamassýnýz,kendimden biliyorum,çok iyi olmayan bir mahallede,içide pek düzgün olmayan bir ev almýþtý babam,o evi kiraya vermiþ geçen günlerde..Ben 300 YTL civarýnda gider o ev diye düþünürken tam 550 YTL vermiþler..Hayat çok pahalýlaþtý..

Darýsý öðrenci olanlara derken hani ben de öðrenciyim.
Kýþýn ev kiralarý çok düþüyor þuanda ben bu evden çýksam ev sahibi baþka birine evi verirken min 400ytl dicektir. Çünkü emlak sezonu açýldý burda. Ama kýþýn fiyatlar iniyor. Ben de eve þubatta girmiþtim.

The Green Fairy

Feel Me

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 3:36:36 

Emlak hakkýnda pek bilgim yok ama haklýsýn sanýrým..Bu arada ben darýsý diðer öðrencilere demek istedim,biliyorum öðrenci olduðunu.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Feel Me -- 31 Temmuz 2008; 3:38:26 >

Darkevil_26

31 Temmuz 2008; 3:36:54 

Benim ogü olacakta malüm aileyle kalmaya devam etcez arada bi uðrarým konuklarýmla haberin olsun

IMZANIZ KURAL DIÞIDIR | | Uymanýz gereken imza kurallarýný okumak icin týklayýnýz.
Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 17:07:06 

quote:

Orjinalden alýntý: Darkevil_26

Benim ogü olacakta malüm aileyle kalmaya devam etcez arada bi uðrarým konuklarýmla haberin olsun

Biralarý kap gel

The Green Fairy

HAKO'

31 Temmuz 2008; 17:18:00 

T.C Tarih Kulübü
patlican001
Uzaklaþtýrýlmýþ
¥ gün kaldý.

31 Temmuz 2008; 17:27:16 

Ayýp lan ayýp ! Bide utanmadan övünerek sergiliyorsun ! Güya öðrencisiniz ve eðitim için o þehirde bulunuyorsunuz ama köprüaltý çocuklarýndan bi farkýnýz yok !
VogAumTaR

31 Temmuz 2008; 17:31:20 

Alkolik Hareket Engellenemez!

üzerimden eksilmesin bayraðýmýn gölgesi...
eski nik:goxel54
patlican001
Uzaklaþtýrýlmýþ
¥ gün kaldý.

31 Temmuz 2008; 17:33:32 

quote:

Orjinalden alýntý: VogAumTaR

Git Zýbar o zaman
mustafa666

31 Temmuz 2008; 17:37:30 

quote:

Orjinalden alýntý: patlican001

Ayýp lan ayýp ! Bide utanmadan övünerek sergiliyorsun ! Güya öðrencisiniz ve eðitim için o þehirde bulunuyorsunuz ama köprüaltý çocuklarýndan bi farkýnýz yok !

birazdikkatli konuþ hepsi köprüaltýcýmý bizde içiyoruz çok ama çok ta ders çalýþýyoruz dengede tutyoruz

Eðer biri sana parmaðýyla güneþi gösterir ve sen de parmaða bakarsan aptalsýn demektir. Eðer güneþe bakarsan daha da aptalsýndýr, çünkü güneþ gözlerini kör eder. Senin bakman gereken parmakla güneþ arasýnda uçan kuþtur... Subcomandante marcos
Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 17:38:01 

quote:

quote:

Arkadaþlar ben paso mýsýr gevreðiyle birlikte süt içiyorum.Günde 2-3 kez falan.Yani günde 1-2 litre süt tüketiyorum.Yaþým 18.Boyum uzar mý?Ciddi ciddi soruyorum.Öyle makara olsun diye deðil.Bu konuda bilgisi olanlardan bilgilerini paylaþmalarýný isteyeceðim. :)

yaþýn 18miþ heralde üniversite ortamýnda da bulunmamýþsýn o yüzden þu yazýyý okumaný öneririm

Ogrenci evi demek, bir eve ait tum tabularýn yýkýlabilirliði demektir. posterler ve duvar saati tavanda durur, portakal kasasýnda plaklar, en metalcilerin evinde bile dallý güllü koltuk örtüleri, balkonda depozitosu bir kirayý karþýlayacak kadar boþ efes þiþeleri, üst daireden kaçak çekilmiþ kablolu tv, mutfakta biri diðerine hiç benzemeyen bir yýgýn tabak ve promosyon harry potterli ya da bira markasý amblemli bardaklar, yerdeki siyah minderlerle tezat evin demirbaþý koca kollu avizeler, her odada minimum yirmibeþ yaþýnda olan farklý farklý perdeler, dikey ve yatay týkýþtýrýlmýþ kitaplarla ve onlardan kalan yere konulmuþ yarýsý yakýlmýþ mumlar, bir iki kýzýlderili kartpostalý, kinder ya da toto oyuncaðý, ne alýrsan bir milyoncudan dayanamayýp alýnmýþ tornavida seti ya da kerpeten, tuvalette muhakkak bir iki dergi, tuvalet kapýsýnda yaratýcýlýða baðlý bir iki uyarý ya da bilgilendirme notu.
Ögrenci evi zil sesinin gunun her saati duyulabileceði, istiab haddinin tahmin edilemediði ve bir gece uyumak için kalan insan sayýsý rekorunun sürekli yeniden kýrýldýðý neþeli ve samimi bir ortamdýr.
Öðrenci evinde kimse kül döktü diye utanmaz. öðrenci evinin her köþesinde yatýlabilir. her saat kalkýlabilir. kahvaltý 16.00' da öðlen yemeði 22,00 de ve akþam yemeði de 03,45 de yenebilir.
Normal evlerin tersine faturalar senede dört ya da altý kez ödenir. bu ödemeler arasý bazý günler, mum ýþýðýnda Muhabbetle ve camiden su taþýrken hem eðlenmek hem küfretmekle geçer.
Öðrenci evinde hep fazladan giysi olur. gelen unutur giden unutur, kocaman bir misafirden kalan eþyalar listesi olur.
Öðrenci evinde 24 saat kesintisiz muhabbet olur. vardiyalýdýr, yorulan gider yatar yerini uyanan alýr.
Öðrenci evi, king demektir, tabu demektir,risk demektir, efes fýçý demektir, kirli çarþaflarda huzurlu uyku demektir. Sen bacýsýn ben kardeþ yirmi kiþi ayný odada uyuyabilmek demektir.Perdelerdeki sarý sigara dumaný lekelerine bakýp görmemektir. öðrenci evi bes sene elektrik süpürgesi ile tanýþmasa dahi asla tozlanacak kadar yalnýz kalmayan evdir.
Öðrenci evi, öðrencilikten çýktýktan sonra kýymeti onbine katlanan bir gençlik ateþi þöminesidir.
Artýk bir okulda kaydýn yoksa ama ssk' da sicil numaran varsa, ne kadar kasarsan kas ne o gümüþlüðünü tek kolonlu roadstar marka dandik müzik setiyle deðiþtirebilirsin ne de o yaðlýboya tabloyu indirip, duvarýna bantla dünyayý kurtaran adamý yapýþtýrabilirsin.
Öðrenci evi dört ila on yýllýk bir saltanat sarayýdýr. bunu evden mezun olmayan anlamaz.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Akosev -- 31 Temmuz 2008; 17:44:10 >

The Green Fairy

patlican001
Uzaklaþtýrýlmýþ
¥ gün kaldý.

31 Temmuz 2008; 17:44:42 

Geçiceksin bu iþleri.Yaþým 18 ama sizin gibi ayyaþ deðilim.Akýl yaþta deðil baþtadýr diye boþuna söylememiþler.Bide kendinizden küçüklerinize örnek olacaksýnýz.Utanýn kendinizden diyeceðim ama anlamazsýnýz ki.Tam tersi "içiyom ne var" diyerek kendinizi savunuyorsunuz.Hem piþkin hem ayyaþ hesabý.Ha bide öðrenciyim diyorsunuz kendinize öyle deðil mi?
Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 17:49:14 

quote:

Geçiceksin bu iþleri.Yaþým 18 ama sizin gibi ayyaþ deðilim.Akýl yaþta deðil baþtadýr diye boþuna söylememiþler.Bide kendinizden küçüklerinize örnek olacaksýnýz.Utanýn kendinizden diyeceðim ama anlamazsýnýz ki.Tam tersi "içiyom ne var" diyerek kendinizi savunuyorsunuz.Hem piþkin hem ayyaþ hesabý.Ha bide öðrenciyim diyorsunuz kendinize öyle deðil mi?

1.si baþlangýçtaki fotograflarý internette arama yaparsan heryerde bulabilirsin. Aramýzdan birinin evinin böyle olduðunu sanmýyorum.
2.si ilk sayfada benim evimin fotograflarýna bakabilirsin. Evimin ne kadar düzenliði olduðunu ordan anlayabilirsin + içkilerimi de görebilirsin. Yalnýz bu beni ayyaþ yapmaz.

Akýl yaþta deðil baþta diyorsun haklýsýn sende 18yaþýnda birinin olgunluðu yok herkes tahmin etmiþtir eminim kaç olduðunu

The Green Fairy

mustafa666

31 Temmuz 2008; 17:51:03 

quote:

ne alaksý var þmdi içki içen ayyaþ tembelmi oluyor ben haftada 4 5 kere içerim ama derslerimde çok çok iidir benm arkaþmnkide kötü mesela yani içmelerinde sana ne zararý var ki.sen galiba asostyalsin daha üniversite ortamn falan girmemþsn girseydin byle konþmazdn içmezdin ama içenlerede saygý gösterirdin

Eðer biri sana parmaðýyla güneþi gösterir ve sen de parmaða bakarsan aptalsýn demektir. Eðer güneþe bakarsan daha da aptalsýndýr, çünkü güneþ gözlerini kör eder. Senin bakman gereken parmakla güneþ arasýnda uçan kuþtur... Subcomandante marcos
patlican001
Uzaklaþtýrýlmýþ
¥ gün kaldý.

31 Temmuz 2008; 17:54:30 

Aileniz kimbilir ne kadar masraf yaparak sizin okumanýz için varýný yoðunu önünüze seriyor.Sizde gidip o paralarý içki masalarýnda harcýyorsunuz.Güya öðrencisiniz...
AnotheRDie
Uzaklaþtýrýlmýþ

31 Temmuz 2008; 17:56:03 

quote:

Aileniz kimbilir ne kadar masraf yaparak sizin okumanýz için varýný yoðunu önünüze seriyor.Sizde gidip o paralarý içki masalarýnda harcýyorsunuz.Güya öðrencisiniz...

Benimde alkolle iþim olmaz savunmak gibi olmasýn da .

Okulun en inek tipiydin heralde ?
VogAumTaR

31 Temmuz 2008; 17:56:48 

quote:

quote:

Orjinalden alýntý: VogAumTaR

Git Zýbar o zaman

doðru konuþ. ben onu makarasýna yazdým..isteyen içer isteyen içmez. elalemin derdi seni mi gerdi derler bizim buralarda.

üzerimden eksilmesin bayraðýmýn gölgesi...
eski nik:goxel54
mustafa666

31 Temmuz 2008; 17:58:07 

quote:

quote:

Benimde alkolle iþim olmaz savunmak gibi olmasýn da .

Okulun en inek tipiydin heralde ?

inek tipli belli
daha dogrusu bende okulun en inek tiplisiyim ve notlara göre en çalþkanýyým ama çok içerim baya bi çok ineklikten alaksý yok

Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 17:58:45 

quote:

Yaw kardeþim biz böyleyiz ayyaþýz, sözde öðrenciyiz... Hoþuna gitmiyorsa bu durum bizle muhabbet etme, konumuza girip mesaj yazma tamam mý güzel kardeþim. Hadi git þimdi sütünü iç boyun uzasýn. Biz bira içecez göbeðimiz büyüsün

The Green Fairy

Doobly

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 18:02:13 

Ýçerim arkadaþ ben böyle mutluyum bitmiþtir.
Sen istemiyorsan içme.
Ama bana da karýþma.
Ben sana zorla iç diyormuyum? Hayýr.
Sen de bana içme deme.

´¯`.¸¸.´¯`.¸(((©)))¸.´¯`.¸¸.´¯`
Sistemi Görmek Ýçin Týklayýnýz
ßoost

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 18:09:32 

içerisi çöplük gibi

| PS2 Slim | GH | GHII | GH:Encore Rocks The 80's | GHIII : LoR | GH : Aerosmith | GH : World Tour | GH : Metallica |
patlican001
Uzaklaþtýrýlmýþ
¥ gün kaldý.

31 Temmuz 2008; 18:15:25 

Akosev kusura bakma.O zaman sana bir þey demeye hakkým yok.
Number47

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 18:26:54 

quote:

Sadece bana deðil hiç kimseye bir þey söylemeye hakkýn yok.

Yoksa var mý???

The Green Fairy

Raistlin2212

31 Temmuz 2008; 18:45:52 

Ogrenci evi demek, bir eve ait tum tabularýn yýkýlabilirliði demektir. posterler ve duvar saati tavanda durur, portakal kasasýnda plaklar, en metalcilerin evinde bile dallý güllü koltuk örtüleri, balkonda depozitosu bir kirayý karþýlayacak kadar boþ efes þiþeleri, üst daireden kaçak çekilmiþ kablolu tv, mutfakta biri diðerine hiç benzemeyen bir yýgýn tabak ve promosyon harry potterli ya da bira markasý amblemli bardaklar, yerdeki siyah minderlerle tezat evin demirbaþý koca kollu avizeler, her odada minimum yirmibeþ yaþýnda olan farklý farklý perdeler, dikey ve yatay týkýþtýrýlmýþ kitaplarla ve onlardan kalan yere konulmuþ yarýsý yakýlmýþ mumlar, bir iki kýzýlderili kartpostalý, kinder ya da toto oyuncaðý, ne alýrsan bir milyoncudan dayanamayýp alýnmýþ tornavida seti ya da kerpeten, tuvalette muhakkak bir iki dergi, tuvalet kapýsýnda yaratýcýlýða baðlý bir iki uyarý ya da bilgilendirme notu.
Ögrenci evi zil sesinin gunun her saati duyulabileceði, istiab haddinin tahmin edilemediði ve bir gece uyumak için kalan insan sayýsý rekorunun sürekli yeniden kýrýldýðý neþeli ve samimi bir ortamdýr.
Öðrenci evinde kimse kül döktü diye utanmaz. öðrenci evinin her köþesinde yatýlabilir. her saat kalkýlabilir. kahvaltý 16.00' da öðlen yemeði 22,00 de ve akþam yemeði de 03,45 de yenebilir.
Normal evlerin tersine faturalar senede dört ya da altý kez ödenir. bu ödemeler arasý bazý günler, mum ýþýðýnda Muhabbetle ve camiden su taþýrken hem eðlenmek hem küfretmekle geçer.
Öðrenci evinde hep fazladan giysi olur. gelen unutur giden unutur, kocaman bir misafirden kalan eþyalar listesi olur.
Öðrenci evinde 24 saat kesintisiz muhabbet olur. vardiyalýdýr, yorulan gider yatar yerini uyanan alýr.
Öðrenci evi, king demektir, tabu demektir,risk demektir, efes fýçý demektir, kirli çarþaflarda huzurlu uyku demektir. Sen bacýsýn ben kardeþ yirmi kiþi ayný odada uyuyabilmek demektir.Perdelerdeki sarý sigara dumaný lekelerine bakýp görmemektir. öðrenci evi bes sene elektrik süpürgesi ile tanýþmasa dahi asla tozlanacak kadar yalnýz kalmayan evdir.
Öðrenci evi, öðrencilikten çýktýktan sonra kýymeti onbine katlanan bir gençlik ateþi þöminesidir.
Artýk bir okulda kaydýn yoksa ama ssk' da sicil numaran varsa, ne kadar kasarsan kas ne o gümüþlüðünü tek kolonlu roadstar marka dandik müzik setiyle deðiþtirebilirsin ne de o yaðlýboya tabloyu indirip, duvarýna bantla dünyayý kurtaran adamý yapýþtýrabilirsin.
Öðrenci evi dört ila on yýllýk bir saltanat sarayýdýr. bunu evden mezun olmayan anlamaz.
[/quote]
cok güzel bi yazý olmus bu yaw :D herþeyi anlatmýþ resmen

Ýntikamdan mahvolmuþ ruhum
Kendi kurtuluþumda
Ve senin sonsuz uykunda
FREE-4

1 Aðustos 2008; 10:34:57 

quote:

Öncelikle hiç üniversite ortamýnda yada ünivesite evinde bulunmadýðýn kesin Orada ediline arkdaþlýðý asla unutamazsýn yeri gelir içki içilir yeri gelir dua edilir orasý artýk senin bi ailen olur sonuçta bize gönderilen parayla biz geçiniyorsak sorun deðil buyur gel bize sana öðrenci evinin tüm güzelliklerini yaþatayým

-Akþam 3 kiþi oluruz Gece yarýsýndan sonra bu 15 20 ye kadar çýkar
-Kapýnýn önü cami avlusu gibi olur 40 çift ayakkabý
-Her odadan yükselen sigara dumaný muhabbetler gýrgýr þamata
-ps-2 yanyana koyulmuþ pcler vazgeçilmezdir
-yeme içme saatin belli deðildir
-4 5 ayda bir büyük alýþveriþ yapýlýr ama alýnýnlarýn hepsi dolaba yerleþtirmeden biter
-faturalarý ödemek zaten sýkýntýlý
-kiracýya dert anlatmak
-vereisye ekmek almak
-sabahlamak
-vizeler finaller öncesi ve sonrasý stres atma partisi
-sabah kalktýðýnda yanýnda hiç tanýmadaðýn adamlarýn yatmasý

Yaþamaný isterim bu duygularý üniversite ortamýna git bulun biraz eðlenceye takýlmayý öðren sana illa içki iç demiyoruz ancak kalýbýmý basarým 100 öðrenci evinde 90 dan fazlasý alkol kullanýr

Anadolu Üniversitesi (B.E.S.Y.O)
Eskiþehir
kadraj

1 Aðustos 2008; 10:47:12 

quote:

Orjinalden alýntý: FREE-4

quote:

Öncelikle hiç üniversite ortamýnda yada ünivesite evinde bulunmadýðýn kesin Orada ediline arkdaþlýðý asla unutamazsýn yeri gelir içki içilir yeri gelir dua edilir orasý artýk senin bi ailen olur sonuçta bize gönderilen parayla biz geçiniyorsak sorun deðil buyur gel bize sana öðrenci evinin tüm güzelliklerini yaþatayým

-Akþam 3 kiþi oluruz Gece yarýsýndan sonra bu 15 20 ye kadar çýkar
-Kapýnýn önü cami avlusu gibi olur 40 çift ayakkabý
-Her odadan yükselen sigara dumaný muhabbetler gýrgýr þamata
-ps-2 yanyana koyulmuþ pcler vazgeçilmezdir
-yeme içme saatin belli deðildir
-4 5 ayda bir büyük alýþveriþ yapýlýr ama alýnýnlarýn hepsi dolaba yerleþtirmeden biter
-faturalarý ödemek zaten sýkýntýlý
-kiracýya dert anlatmak
-vereisye ekmek almak
-sabahlamak
-vizeler finaller öncesi ve sonrasý stres atma partisi
-sabah kalktýðýnda yanýnda hiç tanýmadaðýn adamlarýn yatmasý

Yaþamaný isterim bu duygularý üniversite ortamýna git bulun biraz eðlenceye takýlmayý öðren sana illa içki iç demiyoruz ancak kalýbýmý basarým 100 öðrenci evinde 90 dan fazlasý alkol kullanýr

kesinlikle çok eðlenceli çok pis olmamasý þartýyla :)

trimaxsahinabi

Sisteme Gözat

1 Aðustos 2008; 11:10:38 

quote:

dostum öyle deme , sen de büyü , çok çalýþ bir üniye gir görecen....misal mühendisliðin bir bölümünde ,bölüm 1. sinin odasýnda býrak hayvaný mikrop bile yaþayamazdý ...þahsen ben odasýna girmeye tiksinirdim ki ben de çok hijyen biri deðildim...ama o ayrýydý...bu adamýn 1 günde içtiðine ben 1 ayda içemem... ama adam bölüm 1. si ve sýnýfýnýn yarýsýna ders anlatan biriydi.yani çan eðrisinin olduðu bir sýnýfta kimse kolay kolay her isteyene ayýrt etmeksizin ders anlatmaz...bak o adam bu kadar mukaddes biriydi...ama pisluktu o ayrý, kokuyodu...gerçi bir süre sonra kokusuna alýþýnca baðýmlýsý oluyodun..müptelasý oluyon ..olsa da bi koklasam

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dýþý / Off Topic] >> Konu Dýþý >> Cevap: ��renci Evleri (Yeni Resimler Eklendi) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Buraya git:

Donaným Haber Video Ýnceleme
FIFA 09 Ultimate Team
Futbolcu kartlarý geri döndü!
Nvidia Tegra ile tanýþýyoruz!
Nvidia'nýn taþýnabilir cihazlarda devrim yaratacaðýný iddia ettiði Tegra platformuna yakýndan bakýyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsýz
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajýmý sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja deðerlendir

Reklamlar

Videolarýmýz