Şimdi Ara

## MSI'ın Anakart Satışları Yılın 2. Çeyreğinde %10 Arttı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## MSI'ın Anakart Satışları Yılın 2. Çeyreğinde %10 Arttı ##


    Donanım dünyasının önde gelen oyuncularından biri olan MSI'ın anakart satışlarının yılın ikinci (Nisan, Mayıs, Haziran) çeyreğinde bir önceki 3 aylık döneme göre %10 artış gösterdiği belirtiliyor. Çin merkezli Apply Daily'nin haberine göre MSI'ın özellikle gelişmekte olan ülkelerden gelen talebin de etkisi ile yılın ikinci çeyreğinde yaklaşık 4.7-4.9 milyon adet anakart sattığı ve yılın ilk çeyreğine göre satışlarını %10 arttırdığı belirtiliyor. Öte yandan firmanın aynı dönemde ulaştığı ekran kartı satış rakamının ise 2.4-2.5 milyon civarında olduğu belirtiliyor. Yılın ilk yarısına yönelik genel değerlendirmede ise MSI'ın 9-9.5 milyon anakart ve yaklaşık 5 milyon adet ekran kartı sattığı belirtiliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • ilginç!
  • Tam bir f/p firması
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jin_paci

    Tam bir f/p firması


    kesinlikle özellikle ekran kartı olarak
  • ekran kartından iyi satış yapıyor
  • hayatımda msi yı hiç sevmedim gerek anakartları gerek ekran kartıları hiç birini sevmedim
  • Bundan sonra havasını alacaktır onca bozuk anakarttan sonra

    BU BİR İDDAADIR
  • MSI markasi bana sadece metroelektronik tarafindan satılan yüzlerce bozuk anakartı hatırlatıyor defalarca anakart degıstırdık bozuk gene bozuk ihaleyle alıyolar heralde bozuk anakartları satın almacı arkadaslar
  • Arkadaslar msi ın en buyuk sorunu bios bence berbat otesi biosları var ve ayrıca teknoloji bakımından asus dan ondede diyebılırım.en begendıgım urnlerı nsi wind (kısmetse 1 tanede ben alacam yakında ) ve k9a2 platium anakartı (bios update den sonra geyet guzel)
  • MSI son zamanlarda kaliteli ürünler ortaya koyuyor.
  • MSI gerçekten kaliteli ürünler üretiyor.Ayrıca Asus 3 liralık malı 5e satmıyor.
  • ben zaten aldım bitane. çok güzel
  • bir zamanlar msi anakart yüzünden ve bir türlü gelmeyen bios yüzünden ne çekmiştim. ekran kartlarını kullanırım ama anakart asla
  • Bakın imzamdaki EKRAN kartı 2600xt MSİ RV 630 gpu:: iyidir veya kötüdür ayrıca tartışılır, fakat çalışma ısısı yüksüz 17 yüklü full 24 ... 27

    Bir önceki aynı model SAPHIRRE idi o da boşta 50 derece üstü idi HADİ BUYRUN KALİTE VE DİZAYN İÇİN NEDİYECEKSİNİZ.....****??????
  • Anakartları denildiği gibi iyi değil ama ekran kartlarında MSi i tebrik etmek lazım..

    Gayet iyi ürünleri var..
  • benim sistemimdeki anakart msi .
    kalitesine güvenerek değil bütçeme uygun diye aldım.
    şu an çalışıyor bir sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumituran -- 28 Temmuz 2008; 19:31:37 >
  • bende bayadır msı anakartları kullanıyorum sansıma mıdır bılmem hıcbırı sorun cıkarmadı msı aldırttığım arkadaslarınkıde hıc sorun cıkarmıdı
  • amd sistem herzaman kullanıyorum intel hiç almadım epox firması yeni anakart cıkartmadıkları için msi almaya basladım f/p anakartı diyebilirm bu güne kadar 4 adet msi anakart kullandım ve hiçbir sorun cıkmadı
  • anakartta her sey denebilirde. ekran kartlarini karsilastikmak manasiz olmus. butun markalar referans tasarimi kullaniyor. hepsi sogutucusundan kapasitorune kadar ayni. bi uzerlerinedeki etiket farkli. msi referans tasarim disinda tasarimli modelide yok gibi bir sey. ekran kartlarinin digerlerinden iyimi kotumu oldugunu tartismak msi kartin uzerine etiketi daha iyi daha kotu basiyor dan ileri gidemez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dodocan

    hayatımda msi yı hiç sevmedim gerek anakartları gerek ekran kartıları hiç birini sevmedim



    Zaten firma sevilmez.


    Sevenleri de sevmeyenleri de fanatik olarak adlandırır ve biz de onları sevmeyiz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yenerbalcı

    Bundan sonra havasını alacaktır onca bozuk anakarttan sonra

    BU BİR İDDAADIR



    Çamur atmak çok kolay. Bu forumda iddia edip sıvışmak yok kanıt gerekli. ( Arızalı anakartı oldu tabiki. Ama sanki her ürünü beş para etmez gibi bir yazı yamışsınız. )

    Gigabyte, Asus, DFI, ECS gibi markaların anakartında hiç mi sorun olmadı?



    ====================


    Şu an P35 Neo2 FR kullanıyorum taş gibi de anakart. E2160 ı 3,4 e kadar çıkardım. Ancak şu an 3 GHz de kullanıyorum.


    Zamanında aynı özellikler ile satılan anakartlardan 70-80 lira daha ucuza almıştım. Daha başka ne denebilir ki. Ayrıca anakart soğutma çözümleri de bir hayli iddialı ve başarılı.


    Not : MSI en iyisidir demiyorum. İşkence çektiren modelleri ve ürünleri de oldu. Ama bu AMD den intel ine. MSI ından Gigabyte ya da Asus una kadar her firmada geçerli. Önemli olan ürün bazında F/P yakalamak.

    En iyi marka MSI ya da MSı en kötü marka demek; "Forever ATİ/NVidia ya da ATİ/NVidia her zaman daha iyidir/kötüdür" gibi zavallı söylemlerden öte değildir. Eğer MSI/Gigabyte/Asus/... olsun çamurdan olsun diye gidip ürün alırsnanız tabiki başınız ağrır kazık yersiniz.



    Mesela gittiniz Samsung LCD aldınız. Hop ölü piksel. Bu samsung kötü mü demek? Hayır sadece.

    1 - Araştırmadan hop atlamışsınız demek.

    2 - Satıcı ya da satıcı firma hiçbiryerde uyarıcı yazı yazmıyor demek. ( Çıkan kavgalar sonucu sonunda Vatan bilgisayar bile ölü piksel yazısı asmak zorunda kalmıştı. )

    3 - Aslında firmaların hepsi üçkağıtçı demek. Monitör alıyorsun. Ölü pikselin garanti dışı olduğu sadece garanti belgesinde yazıyor o da şansınız var ise Türkçe. O garanti belgesini ise sadece parasını ödeyip kazığı yiyince görebiliyorsunuz. Bakmayın ağlanacak duruma gülüyoruz işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 29 Temmuz 2008; 9:45:06 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.