Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SEOUL mü D-Smart mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> SEOUL mü D-Smart mı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zeus_1907

28 Temmuz 2008; 14:33:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

DT abonesiyim iptal ettirip uydu alcıya geçiş yapıcm ama acaba d-samrtmı alsamdiye kararsızım, sizce neyapmalıyım, aradaki fiyat farkına değermi?

Siyah saç ak defterle geldin
Ak saç siyah defterle gidiyosun..
spyae

28 Temmuz 2008; 22:32:01 

Dsmartın bence tek avantajı Discovery kanalıdır.

Seoul alırsan daha çok işe yarar diye düşünüyorum.En azından özgürce kendi kanal sıralamanı yaparsın.Bunun dışında güncel yazılım desteği de çabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 28 Temmuz 2008; 22:34:43 >
alibey83

28 Temmuz 2008; 23:26:21 

d-smarttan uzak durmanızı tavsiye ederim

"Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.Yoktan da vardan da öte bir var vardır."
koko69

29 Temmuz 2008; 1:37:53 

Laf aramızda bu ikisi elmayla armut misali. Bir dijital platformu bırakıyorken sebepleniz neyse diğerine başlamak adına da o sebeplerinizi tartmanızı öneririm.

Ayrıca uydu yayınlarını izlemek adına seoul iyi bir alternatif. Bu konuda p/f oranı yüksek diyebilirim. 5000 modelini de tavsiye ederim eğer uydu receiverda karar kıldıysanız.

Saygılarımla
yavkar@fb

29 Temmuz 2008; 3:33:04 

digitürk'ü bırakma nedenin aylık ücretse d-smart al.eğer bırakma sebebin platformdan sıkılmış olman veya aradığını bulamamansa normal bir uydu al.

24 Jack Bauer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Temmuz 2008; 12:52:29 

d-smart alma çok prolemli. Alttaki reklam çıkıyor donuyor fişini çekmek zorunda kalıyorsunuz bazıları görüntüleri kapraranlık oluyor ses yok görüntüsü yok. Bazı kanalları sinyal almıyor. Birde ücret almaya başladı tabii ki tematik kanallarda alıyor zaten (ESPN, Sİnema kanalı, Beyazperde. Seneye EUROSPORT ve FX de alcak.) Kanal sıralaması hiç sıralı değil karmakarışık. Digiturk kanal sıralaması çok güzel bende iptal etmek isterimde 8 yıldır üyeliyim. Çanak anten parasını verdik balkonda duruyor kabloları da duvarı delik yaptık çöksen bile çok çirkin olacak. 2006 yılında iptal edin dedim abime sözüne dinlemedi bak ne hale geldi digitürk kanalları çıkartıyorlar sansürlemeye başladı Türkmax te film bile yok kadın programını döndü. Artık bende digitürk seyretmiyorum.

SEOUL almak daha iyi şifreli kanalları çözülüyor açıyorlar. Kendisi güncelleniyor açıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 Jack Bauer -- 30 Temmuz 2008; 12:52:01 >

burky1905

2 Ağustos 2008; 14:25:38 

D-smart al hiçbir sorun yaşamadım 1 yıldır kullanıyorum..maçlarda cabası üstelik ücretsiz...kilitlenme filan yok...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> SEOUL mü D-Smart mı? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
Kama Connect video incelemesi
Scythenin USB arayüzünü Sata ve ideye çeviren ürünü Kama Connect

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç