vestel 6300 dvd dvix player almaya karar verdim fiyatı 70ytl.Benim için tek eksiği divx ultra desteği olmaması sizce bu sorun yaratırmı?Benim için önemli olan bilgisayarımdaki filmleri sorunsuzca seyretmek.Fiyat olarakta uygun gibi geldi. Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
teknik özellikleri
Oynatabildiği disk formatları : DVD, VCD, Audio-CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, JPEG, MPEG4, DivX ve X-Vid Kendinden dekoder : Dolby Digital Progressive tarama : Evet Divx oynatabilme : Evet Desteklediği Divx görüntü ve ses codecleri : DivX3.xx,DivX4.xx,DivX5.1,GMC,Qpel görüntü ve MP3,AC-3,OggVorbi ve Nero Digital Desteklenen DivX altyazı formatları : .sub, .txt, .smi, .srt, .ass, .ssa Dijital ses çıkışı : Koaksiyel ve optik ses çıkışları Analog Ses Çıkışı : Görüntü çıkışları : Komponent, s-video, kompozit, scart USB : Kanal çıkış sayısı : 6 Uzaktan kumanda : Çok fonksiyonlu VFD(Vacuum Fluorescent Display) : Evet Seslendirme : 8 dilde Altyazı : 32 dilde Video çıkışı : 16:9, 4:3 Letterbox, 4:3 PAN&SCAN Farklı açıdan seyredebilme : 9 farklı açıdan Ebeveyn kontrolü ve Disk kilidi (8 seviyeli) : Evet Zoom : Evet İleri-geri izleyebilme : farklı hızlarda Yavaş oynatma : Farklı hızlarda yavaş ileri/geri alma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe_bryant1977 -- 28 Temmuz 2008; 13:40:19 >
olumsuz alışveriş: SAMURAY__ALMANCI (hırsız herif çalıntı telefon sattı) thrtn(dolandırıcı ps3 oyunu yerine bir kutu eski kitap ve cd gönderdi) Olumlu alışverişler: 50'den fazla arkadaş dükkanımda yeralmaktadır.Unuttuklarım varsa affola