1 hafta önce şeklini beğenip aldığım tt duoorb cpu soğutucu anca şimdi takabildim. Abisi big typon un minik ve ışıklı versionu nun geliştirilmiş hali gibi ilk nce yine herzamanki gibi tt nin şık ambalajlarında bizlere albenili olarak sunuluyo kutuyu açınca soğutucu ve aparatlarını ,montaj şemasını görüyosunuz sonra anakartınıza bi takayım diyosunuz bende hemen atıldım takayım die ama maalesef benim asus rampage min pasif bakır soğutmalarına takıldı o yüzden bende cpu soğutucumu en ine değil dikine montajladım uzay montaj kuullandığım için şu anlık sorun çıkmadı ama kasa içine girince sorun çıkarıcak
kullanılan materyal : içte aliminyum ve dışta bakır yapraklar cpu tabanı:bakır 6 adet ısı aktarım borusu pwm: 5 w fan tipi : 2 tane 2000 rpm fan 3 mavi 3 kırmızı ledli 2 adet 8 cm lik fan hava akımı gücü: 37.67 CFM ses: 24 dbA bağlantı konnektörü :3 pin AĞIRLIK: 598 g
q6600 ile default (2.4) ta 25 derece
3.0 da 32
3.52 de 48
3.7 de 61
4.0 da 80 ve reset
artı özellikleri: - saf bakır materyal -ledli fanları -tabandan yapraklara iyi ısı aktarımı - kolay ve sağlam montaj
eksi özellikleri: her anakarta uymaması , 3 pin oluşu , sabit hızda dönmesi fan hızı ayar butonu olmayışı,daha güçlü fanların kullanılmaması
yalıtım silgis dod dan kaldığı için çıkarmadım kaldı düzgünde yapıştırmadım zaten aceleye geldi şekil şemal bozuk kusura bakmayın . geçici olarak bağlı duo orb o yüzden çıkarmadım yine doda dönücem
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi yukardaki bacakların üstüne soğutucuyu koyduktan sonra üst sabitleme köprüsü konuluyor ve vida sıkılıyor ve tamamdır
Big typ in yerini tutmasada orta seviye performansta şekil ve güzel 1 soğutucu tabandan yapraklara ısı aktarımı çok iyi yalnız fanlar yapraklardaki ısı dağıtımı konusunda yetersiz kalıyor.