arkadaşlar bilgisayarımdaki avi dosyasını vcd de çalıştırmak için ne yapmalıyım? nero dan direk yazdırdım olmadı. bi programla bunu vcd ye mi uydurmalıyım? yardım edersiniz çok sevinirim.....
total video convernter kullanıyorum ben. kendisi çeviriyor. hatta büyük dosyaları 650 mb'lar halinde bölüyor. cdye yazdırma seçeneği de var. istersen vcd yapıp playerda izleyebilirsin.
total video convernter kullanıyorum ben. kendisi çeviriyor. hatta büyük dosyaları 650 mb'lar halinde bölüyor. cdye yazdırma seçeneği de var. istersen vcd yapıp playerda izleyebilirsin.
ya burdan neyi seççeğimialamadım yardımcı olur musun? new task falan tıkladım hangisi benim formatım olcak. avi yi vcd ye çevirmek için hangisini seçmeliyim? adım adım yazarsan çok sevinirim gerçekten
şu an iş yerindeyim. program önümde yok ama hatırladığım kadarıyla: new tasktan çevirmek istediğin dosyayı seç. seçenekler falan olmalı. ordan çevirmek istediğin formatı göster. advence ayarlar var. orda filmin 4:3 mü 16:9 mu ya da çözünürlüklerini de belirleyebiliyorsun. çok kolay aslında. kurcala biraz bulursun. ilk defada yapmıştım ben. program önümde olsa yazardım şimdi.
En son aşamada,convert işleminden sonra CD'yi yazdırırken düşük hızda yazdırmayı dene.VCD playerlar bu konuda biraz hassas oldukları için görüntüde donmaların oluşması olağan bir durum.Dediğim gibi düşük hızda yazdırırsan daha iyi sonuç alabilirsin...