dvd yazma problemi yardım.. arkadaşlar öncellikle merhaba benim bir sorunum var umarım bana yardımcı olursunuz.sorunum şu arkadaşlar benim pc de virüs var ve bende pc ye format atmaya karar verdim ve gittim 50 tane dvd aldım ama şimdi dvd yazamıyorum başlangıçta herşey güzeldi.18 tane dvd yazdım ama şimdi yazamıyorum yazdırıyorum belirli bir süre geçeiyor yani yazım %75 lerdeyken falan yazılma gerçekleştirilmedi diyor. ve bende ne yapacağımı şaşırdım çünkü yazdıracağım dosyaları yazdırmadan önce virüs taramasından geçirip öyle yazdırmaya çalışıyorum ama gene de hata veriyor bu sorun ciddi boyuta ulaştığı için sizinle paylaşmaya karar verdim.çünkü bu yüzden 6-7 dvd im gitti boşu boşuna ve şu anda dvd alacak durumda da değilim yani bu dvd leri kontrollü kullanmalıyım. birde arkadaşlar hata verdiği dvd ler i okuttuğumda 3gb falan oluyor yazdığım dosyalar bunlara bakıyorum çalışıyor o an için onların çalışmasına güvenip yazım gerçekleştirilemedi dese bile yazmayayım o bilgileri anlamadım arkadaşlar ne olur yardım edin önerilerinizi bekliyorum.zor durumdayım tüm bilgilerim falan gidebilir.