Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dvd yazma problemi yardım..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> dvd yazma problemi yardım.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bennnn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Temmuz 2008; 4:36:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dvd yazma problemi yardım..
arkadaşlar öncellikle merhaba benim bir sorunum var umarım bana yardımcı olursunuz.sorunum şu
arkadaşlar benim pc de virüs var ve bende pc ye format atmaya karar verdim ve gittim 50 tane dvd aldım ama şimdi dvd yazamıyorum başlangıçta herşey güzeldi.18 tane dvd yazdım ama şimdi yazamıyorum yazdırıyorum belirli bir süre geçeiyor yani yazım %75 lerdeyken falan yazılma gerçekleştirilmedi diyor.
ve bende ne yapacağımı şaşırdım çünkü yazdıracağım dosyaları yazdırmadan önce virüs taramasından geçirip öyle yazdırmaya çalışıyorum ama gene de hata veriyor
bu sorun ciddi boyuta ulaştığı için sizinle paylaşmaya karar verdim.çünkü bu yüzden 6-7 dvd im gitti boşu boşuna ve şu anda dvd alacak durumda da değilim yani bu dvd leri kontrollü kullanmalıyım.
birde arkadaşlar hata verdiği dvd ler i okuttuğumda 3gb falan oluyor yazdığım dosyalar bunlara bakıyorum çalışıyor o an için onların çalışmasına güvenip yazım gerçekleştirilemedi dese bile yazmayayım o bilgileri anlamadım
arkadaşlar ne olur yardım edin önerilerinizi bekliyorum.zor durumdayım tüm bilgilerim falan gidebilir.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> dvd yazma problemi yardım.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FIFA 09(PC)
EA Sports PC'de "old gen" FIFA serisine devam ediyor.
Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!
Kablo TV üzerinden HDTV yayınları geliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar