Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cooler Master Notepal aldım yardım edebilirmisiniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Cooler Master Notepal aldım yardım edebilirmisiniz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
-ouzzz-

26 Temmuz 2008; 23:19:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar arkadaşlar. Ne zamandır notebook soğutucu istiyordum. Kısmet bugüne doğum günüme nasipmiş. Hediye olarak bu ürün geldi. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26294 ürün gayet güzel peki sorum şu olacak ilerde bir fan alıp buna 3. bir fan yerleştirebilirmiyim? böyle birşey mümkünmü acaba?

Bir sorum daha olacak. Acer Aspire 5100 kullanıyorum. Laptop un arkasında sol yanda bir fan yeri daha var ama kapalı. Acaba orası açılabilirmi? yoksa kapalı durmasımı gerekiyor. Bu sorularımı yanıtlayacak olan kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla...

tsk

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2008; 0:18:53 

2. sorunu buradan yanıtlayacaklarını sanmıyorum,sonuçta laptopunu yakından görmek lazım bunu laptop başlığında sorabilirsin

İlk sorun ise bence yapılır ancak dekupaj gibi bir alet lazım,dremelle olacak işe değil(en azından görsellik için),ayrıca şöyle de bir şey var 3. fanı koyacağın yer tahminimce o 2 fanın altına doğru olan yer.Fakat Vatandaki fotoğraftan gördüğüm kadarı ile soğutucu yere açılı olarak geliyor yani 3. fan alta sığmayabilir

-ouzzz-

27 Temmuz 2008; 12:50:52 

Yorumun ve yardımın için çok teşekkürler tsk.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Cooler Master Notepal aldım yardım edebilirmisiniz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
UC Logic Grafik Tablet video
Kagida cizer gibi bilgisayarinizda resim cizin
OptikSlim M12 Plus Tarayıcı
Yolculuklarınız sırasında döküman tarama ihtiyacı duyuyorsanız bu ürün tam size göre.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar