Şimdi Ara

CONVAIR MASTERCOOL PORTATİF KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17453&productid=evconmastercool

bu ürün hakkında bilgisi olan varmı acaba.

elektrik tüketimi çok iyi görünüyor ama serinletmesi nasıldır acaba. sanki klima değilde hava temizleme makinelerinin fanla desteklenmişi gibi duruyor.

• Merhaba,
    ben istanbulda yapımarkette görmüştüm ve inceledim.Önünde durmama ragmen pek serin hava vermedi.Birde fiyatıda yüksek.Enerji tasarruflu olması fan ile soguttugunuda gösteriyor.Şahsen ben iyi soguttuguna emin olmadım.O parayı verdikten sonra normal klima almak daha mantıklı olur.
  • Normal klima daha mantıklıdır.
  • ben aldım bu ürünü baya soğutuyor ama nemli yerlerde nemi artırır kuru havalarda daha uygun olur...
  • Sakın almayın. Praktikerden aldım, bir günde iade ettim. İstanbul'da ortalama nem oranı 50% nin üzerindedir ve bu nem oranlarında işe yaramıyor. 20% lik çöl gibi yerlerde resmen açık havayı soğutuyor (o yüzden sahra kliması da denir). Benim evde sadece karşısına geçinde serinletti. Pervanesinin karşısındaki hava tünelinden elimi çıkarınca elim yandı.

Bi de tam 10 litre su koydum gece yatmadan. Yatak odasına koydum ve açık bıraktım. Sabaha su bitmişti arkadaşlar...10 litre su odanın içinde bir yerlerdeydi...

Bunun bir kötü yanı da etkin soğutma için camı açmak lazım. Açıkcası ana cadde üzerindeki evimde camı açmak ne kadar toz toprak varsa eve almak demek.

Ürün kötü değil ama bu ülke ve iklim şartları için de değil...
    XFX nforce 680i / Intel Core 2 Duo E6850 / 2*1 OCZ 800 Mhz DDR2 Sli / Zotac 8800gt AMP! Edition (*2 SLI) / Seagate Barracuda 250 7200 NCQ SATA2 16 MB / Thermaltake Toughpower 700 W / Samsung 226BW / LG DVD Writer / CoolerMaster Centurion 5BS Kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klima universal kart montajı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 lt suyu yokmu etti?
    nasıl makineymiş be kardeşim, deve içse o suyu çatlar.

Orjinalden alıntı: sonperde29

10 lt suyu yokmu etti?
    nasıl makineymiş be kardeşim, deve içse o suyu çatlar.

Bunu herkes kullansa bizim barajlar yine çabuk boşalır.

Orjinalden alıntı: tekinoztop

Sakın almayın. Praktikerden aldım, bir günde iade ettim. İstanbul'da ortalama nem oranı 50% nin üzerindedir ve bu nem oranlarında işe yaramıyor. 20% lik çöl gibi yerlerde resmen açık havayı soğutuyor (o yüzden sahra kliması da denir). Benim evde sadece karşısına geçinde serinletti. Pervanesinin karşısındaki hava tünelinden elimi çıkarınca elim yandı.

Bi de tam 10 litre su koydum gece yatmadan. Yatak odasına koydum ve açık bıraktım. Sabaha su bitmişti arkadaşlar...10 litre su odanın içinde bir yerlerdeydi...

Bunun bir kötü yanı da etkin soğutma için camı açmak lazım. Açıkcası ana cadde üzerindeki evimde camı açmak ne kadar toz toprak varsa eve almak demek.

Ürün kötü değil ama bu ülke ve iklim şartları için de değil...

walla yorumun için sağol. bende praktikerden bu urunu almak istiyordum. ancak fikrim senin gibi kullanıcı yorumlarından sonra değisti. dedigin gibi istnbl un nemli ortamında zaten yapış yapış olunuyor bide bunun hawaya werecegi su buhari iyice kotu olur.
    bunun yerinde portatif klima almak daha mantıklı hemde gerçek anlamda klima...

• Bu konuda Türkiye'de üretilen HEMAK Evaporatif Soğutucular konusunda bilgi edinebilirsiniz.
    http://www.hemakfan.com/Evaporatif.htm
    Bu tip ürünler 1mol su buharlaşırken çevresinden 9cal ısı alır mantığı ile çalışır; fakat bu tip soğutma sistemlerinin taze hava alan ve nemsiz ortamlarda kullanımı tercih edilir. Yazın zaten nemli olan ortamda nem miktarı artabilir; fakat doğru kullanım ile kesin ve ekonomik soğutma sağlanabilir.
    Convair Mastercool soğutma sistemini bir markette görmüştüm; açık ve kuru bir alandaydı.Direkt karşısında durduğumda oldukça serin hava üflüyordu fakat oda içerisinde nasıl bir soğutma sağlayacağını bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcica -- 13 Temmuz 2010; 23:58:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.