Şimdi Ara

Sitede ilk kartuşu bitmeyen epson r200 dünyanın en az maliyetli sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaşlar elimde bununan epson r200 fotoğraf yazıcısını buna ait sürekli besleme sistemini ve 200 ytl değerinde 1. kalite mürekkepleri iş değişikliğinden dolayı satışa çıkarmış bulunmaktayım. sistem hakkında bilgisi olmayan arkadaşlara kısa bir bilgi vereyim. yazıcının kartuşu bildiğiniz kartuşlardan değil. sürekli çalışabilecek şekilde dizayn edilmiş kendine özel çipleri bulunan hortum ertibatlı ve depoları olan kartuşlardır. normal kartuşun 30 katı kapasitesine sahip depolarına mürekkebi dökmeni yeterlidir. kartuşlar hortum vasitasıyla bu depolardan mürekkebi çekerek kullanır. asla mürekkep bitmez. litrelik aldığınız mürekkeplerle günde 2000 3000 sayfa en yüksek kalitede a4 renkli çıktı alabilirsiniz. normal bir kartuşl 5ml civarı mürekkep barındırır. 1000 ml mürekkep ise 40 ytl dir oda en kalitelisi. siz 40 ytl ye 200 kartuşla yapabileceğiniz kadar baskı yapabilmektesiniz. hiçbir uğraşı yok. depoya dök kullan gitsin. yazıcının baskı kalitesi zaten ortadadır. aynı orjinal kartuşuyla birebir baskı vermektedir. lazer yazıcı hatta devasa fotokopi makinelerinden bile çok daha ucuza baskı yapmaktadır. sistme ek olarak 6 renk mürekkepte vermekteyim. mürekkeplerin hepsi tam dolu değildir. siyah hiç açılmamış diğeri yarın ve daha az miktardadırlar. sadece mürekkeplerin değeri 200 ytl civarıdır. markası printpen. sistemin usb elektrik kablosu cd üzerine baskı aparatı. mürekkep bbesleme sistemi mürekkepleriyle birlikte zararına vermekteyim. bana maliyeti neredeyse 700 800 ytl oldu. çünkü bu sistemlerde en iyi performans r200 dedir. sistemi ben dvd kapağı bakmakta kullanıyordum. toplam 3 yazıcım vardı. elimde son kalan bu. işi bıraktığımdan dolayı artık bir ihtiyacım kalmadı. sistem mecidiyeköy de evimde kurulu vaziyettedir. burda gelip baskı alıp işleyişi görüp alabilirsiniz. kargoya kesinlikle verilmeyecektir. çünkü mürekkepler dökülür. sadece evimden teslim etmekteyim. iletişim için 0535 614 77 33 barış mail atmak için bburakbudak hotmail com lütfen msn e eklemeyin. mail aracılığıyla iletişim kurunuz. sistemi google de ciss diye aratabilirsiniz. teşekkürler sistem son fiyatı 250 ytl dir toner yok kartuş yok dolum yok. adece mürekkep al günde 300 sayfa baskı yap
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bburakbudak -- 26 Temmuz 2008; 21:18:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yazmayı unutmuşum yanında resetter programıda vermekteyim. teknik servislerin kullandığı hertürlü ayarın sıfırlanmanın yapıldığı yazılım. bulunması çok ama çok zor.

Orjinalden alıntı: bburakbudak

yazmayı unutmuşum yanında resetter programıda vermekteyim. teknik servislerin kullandığı hertürlü ayarın sıfırlanmanın yapıldığı yazılım. bulunması çok ama çok zor.

programın adı bu mu
    SSCI service utility

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.