Köy Sitem (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hazır forum ve portallar

receo1907 -> Köy Sitem (26 Temmuz 2008; 17:46:49)

Köy Forum Sitem
Arkadaşlar Eksiklerim varsa Lütfen benimle paylaşın konuyu değiştirdim :D

Neler Yapılabilir?

site: Hayrettin Köyü Forum

TechnoMANYAK -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (26 Temmuz 2008; 18:22:48)

bedava yi ve lisans siz forumu parali vericek halin yok herhalde

receo1907 -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (26 Temmuz 2008; 18:43:44)

sonuçta emek var ama ......

mizahci -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (27 Temmuz 2008; 17:20:07)

Yahu bu emek forumun neresine saklanmış ben niye göremiyorum...
Yahu saçma sapan konuşmayın yahu ücretsiz hostla domainle lisanssız sistemle hava atıyor.
Bir de iyi bakan birine verecek arkadaş madem ayrılamıyorsun verme kimse almak için zorlamaz...

receo1907 -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (27 Temmuz 2008; 18:08:00)

tamam arkadaşlar şöle diyim o zaman ben emek harcadığımı düşünüyorum tamam ücretsiz herşeyi ama bana göre güzel oldu. teşekkür ederim sözleriniz için.....[&o]

20burak1991 -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (17 Ağustos 2008; 21:01:00)

quote:

Orjinalden alıntı: receo1907

tamam arkadaşlar şöle diyim o zaman ben emek harcadığımı düşünüyorum tamam ücretsiz herşeyi ama bana göre güzel oldu. teşekkür ederim sözleriniz için.....[&o]

yahu recep kızma:)allah allah yakısıyormu sana.

arkadaslar sizde komsumu fena kıstırmışsınızdır[;)]aslında mütevazı olduguna bakmayın baya anlar bu işlerden.

kurdugu bir site
ben pek anlamam bu işlerden ama o kadarda amatörce degil gibi sitesi.daha yolun basında ama belli:)

by_antiseptic -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (25 Ağustos 2008; 18:49:19)

sonuçta lisassız

bu sitede emek var da vbulletin de emek yok mu? vbulletini yazan adamlara yazık değil mi?

receo1907 -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (4 Ekim 2008; 16:34:01)

arkladaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama o site gitti zaten şimdide smf forum hakkında yorumlarınızı aliyim :D

ByMeanMachine -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (4 Ekim 2008; 17:02:01)

Konuyu nerelere götürdünüz ya adam sitem nasıl olmuş demiş cevabı çok basit güzel yada kötü!

orcnd -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (4 Ekim 2008; 23:51:53)

temayı tasarlamadıysan hazır sistemi özelleştirmediysen (kod kısımdaki değişiklikler) neye göre değerlendircez içeriğe göre mi

yinede bi yorum yapacak olursak
temayı yapan arkadaş iyi düşünmüş renkler gayet uyumlu fakat daha hareketli olcak şekilde özelleştirilebilinir çok basit duruyor
kod kısmında ise güvenlik açıklarını yoklamadım umarım böyle bir açık yoktur eklentilerle kapatılmıştır.
smf forum zaten gelişmiş bir yazılım ve çok başarılı
seo açısından vasat diyebiliriz
anasayfada keyword olarak "PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum" bulunmakta yani default değerler
bununla beraber kendi kelimelerinizi yazsanız bile içerik ile uyuşmadığından pek etkili olmayacaktır.
bunun amaca yönelik bir site olduğunu varsayarak bir hoşgeldiniz yazısı anasayfada çıkmalı ve bu keywordlere yansımalı

içerik konusunda incelemenin yeri burasımı emin değilim

sametvural -> Cevap: v-bulletin forum sitemi bedava vermek isitiyorum (10 Ekim 2008; 17:51:24)

kafam karıştı bu konuda yorum yok :)

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.28125