AIRTIES RT211 ve ZyXEL P-660HW arasında kaldım.airties için fazladan 45ytl ödemeye değermi?şu anda AIRTIES RT111 kullanıyorum çok memnunum onun için yine airties almak istiyorum.
AIRTIES RT211 ve ZyXEL P-660HW arasında kaldım.airties için fazladan 45ytl ödemeye değermi?şu anda AIRTIES RT111 kullanıyorum çok memnunum onun için yine airties almak istiyorum.
Bence değer!... (Küçük kutulu olanlarından alın, zira bunların içinden SMPS tipi AC/DC güç adaptörü çıkıyor...)
AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
Ben her ikisini de kullandım (daha doğrusu AirTies RT-211'i değil de RT-210 modelini kullandım ve pekçok yere kurdurdum... Keza birkaç yere de Rt-205 versiyonunu...). AirTies'in kurulumu (yanında gelen programı kullanmasanız bile...) bana daha kolay geldi, keza menüsü de. Tabi, AirTies'ın 24/7 Kullanıcı Destek Hattı da cabası... Kağıt üzerinde Zyxel'in bazı farklılıkları belki de üstünlükleri var gibi gözüküyor ama RT-205/211 bana göre çok daha "kullanıcı dostu" bir modem.
AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
@mafaky arkadasim ben bunun musteri hizmetlerinin olduguna inanmiyorum. bugun aradim 10 dk bekledim tık yok telefonu açan yok. hem forumda biraz bakarsanız bu sorunu herkes yaşiyor !!! Airties'in müsteri hizmetleri var fakat kimse ulaşilamiyor. ulaşilamaz bi marka yani.
bende rt211 kullanicisiyim son bir hafta yaşamadigim sorun kalmadi inş. modemle alakali bi sorun deildir. suan zoom modemden baglaniyorum
Son birkaç aydır (herhalde 6 aydan fazla olmuştur...) AirTies'ın Destek Hattını, karşıma bir olay olmadığından aramadım. Ama anlattığımız mutlaka ki büyük ölçüde doğrudur. Bugün Türkiye'de 5.5 milyon civarında ADSL abonesi var ve bunun 2 milyonu AirTies Modem kullanmakta. Müşteri Destek Hattı sonuç olarak bir "call center = çağrı merkezi" ve bu kadar büyük bir kullanıcı kitlesine bekletmeden 7/24 hizmet sunabilmek de zannederim zor bir şey... Şimdi diyeceksiniz ki ülkede 2 milyondan çok fazlası Arçelik marka buzdolabı, veya çamaşır makinesi veya Vestel marka TV kullanıyor ama bu marka/ürünlerde bu tarz çalışan bir çağrı merkezi de yok. Ayrıca eminim ki TTNet'den dolayı interneti kesilen veya yavaşlayanlar da 444 0 375'e başvurmayı akıl edip de orayı meşgul bulduklarında herhalde AirTies Destek Hattına da bir ulaşmayı deniyorlardır...
Bende bu modeme sahibim ama kablosuz ağı laptop görmüyor.Kablosuz ayarından gereklı ayarlarıda yaptığımıda düşünüyorum ama nerde hatayapmış olabilirm acaba.Hatta wireless özelliğ katan o cihazla dahi denediğim halde olmadı...Ne yapmalıyım???
Daha yeni pc topladım ve yeni modem niyetinede bende RT211 aldım ama yaşamadığım sorun kalmadı evt kurulumu çok basit ama nedense bende çok sorun çıktı bende eski net arkadaşım Zoom modemime geri döndüm eski toprak nede olsa alışmışız bir kere.