Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AIRTIES RT211

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> AIRTIES RT211 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
X@ndeR

26 Temmuz 2008; 12:50:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

AIRTIES RT211 ve ZyXEL P-660HW arasında kaldım.airties için fazladan 45ytl ödemeye değermi?şu anda AIRTIES RT111 kullanıyorum çok memnunum onun için yine airties almak istiyorum.

this conversation is over
mafaky

26 Temmuz 2008; 21:19:25 

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

AIRTIES RT211 ve ZyXEL P-660HW arasında kaldım.airties için fazladan 45ytl ödemeye değermi?şu anda AIRTIES RT111 kullanıyorum çok memnunum onun için yine airties almak istiyorum.

Bence değer!... (Küçük kutulu olanlarından alın, zira bunların içinden SMPS tipi AC/DC güç adaptörü çıkıyor...)

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
kahverenqi

26 Temmuz 2008; 21:31:24 

bir airties rt211 kullanıcısı olarak modemi kesinlikle tavsiye ederim.
achfighter

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 23:33:36 

quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Bence değer!... (Küçük kutulu olanlarından alın, zira bunların içinden SMPS tipi AC/DC güç adaptörü çıkıyor...)

aralarında ne gibi farklar var acaba ben de iki model arasında kaldım da

ÖZGÜRLÜK için http://www.pardus.org.tr/
Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
mafaky

27 Temmuz 2008; 15:25:29 

Ben her ikisini de kullandım (daha doğrusu AirTies RT-211'i değil de RT-210 modelini kullandım ve pekçok yere kurdurdum... Keza birkaç yere de Rt-205 versiyonunu...). AirTies'in kurulumu (yanında gelen programı kullanmasanız bile...) bana daha kolay geldi, keza menüsü de. Tabi, AirTies'ın 24/7 Kullanıcı Destek Hattı da cabası... Kağıt üzerinde Zyxel'in bazı farklılıkları belki de üstünlükleri var gibi gözüküyor ama RT-205/211 bana göre çok daha "kullanıcı dostu" bir modem.

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
X@ndeR

27 Temmuz 2008; 17:52:46 

teşekkürler arkadaşlar

this conversation is over
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2008; 19:48:56 

@mafaky arkadasim ben bunun musteri hizmetlerinin olduguna inanmiyorum. bugun aradim 10 dk bekledim tık yok telefonu açan yok. hem forumda biraz bakarsanız bu sorunu herkes yaşiyor !!!
Airties'in müsteri hizmetleri var fakat kimse ulaşilamiyor. ulaşilamaz bi marka yani.

bende rt211 kullanicisiyim son bir hafta yaşamadigim sorun kalmadi inş. modemle alakali bi sorun deildir.
suan zoom modemden baglaniyorum

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
mafaky

28 Temmuz 2008; 9:22:47 

Son birkaç aydır (herhalde 6 aydan fazla olmuştur...) AirTies'ın Destek Hattını, karşıma bir olay olmadığından aramadım. Ama anlattığımız mutlaka ki büyük ölçüde doğrudur. Bugün Türkiye'de 5.5 milyon civarında ADSL abonesi var ve bunun 2 milyonu AirTies Modem kullanmakta. Müşteri Destek Hattı sonuç olarak bir "call center = çağrı merkezi" ve bu kadar büyük bir kullanıcı kitlesine bekletmeden 7/24 hizmet sunabilmek de zannederim zor bir şey... Şimdi diyeceksiniz ki ülkede 2 milyondan çok fazlası Arçelik marka buzdolabı, veya çamaşır makinesi veya Vestel marka TV kullanıyor ama bu marka/ürünlerde bu tarz çalışan bir çağrı merkezi de yok. Ayrıca eminim ki TTNet'den dolayı interneti kesilen veya yavaşlayanlar da 444 0 375'e başvurmayı akıl edip de orayı meşgul bulduklarında herhalde AirTies Destek Hattına da bir ulaşmayı deniyorlardır...

QbLaY!!!

30 Temmuz 2008; 17:15:35 

Bende bu modeme sahibim ama kablosuz ağı laptop görmüyor.Kablosuz ayarından gereklı ayarlarıda yaptığımıda düşünüyorum ama nerde hatayapmış olabilirm acaba.Hatta wireless özelliğ katan o cihazla dahi denediğim halde olmadı...Ne yapmalıyım???

VeRmEk İsTeMeSeYdİ İsTeMeK VeRmEzDi!!!

GtoOnizuka

31 Temmuz 2008; 19:47:03 

Daha yeni pc topladım ve yeni modem niyetinede bende RT211 aldım ama yaşamadığım sorun kalmadı evt kurulumu çok basit ama nedense bende çok sorun çıktı bende eski net arkadaşım Zoom modemime geri döndüm eski toprak nede olsa alışmışız bir kere.

capo di capi

7 Ağustos 2008; 18:19:33 

Bende az önce TR211 aldım.Umarım kendi başıma kurabilirim ve yeterli performansı alırım.

Cehennemden kombine aldık
mr_daw666

22 Ağustos 2008; 14:45:46 

arkadaşlar bilmiyorum yeri burasımı ama acaba rt 211 in adaptörü bozuldu,herhangi bi elektrikçiden temin edebilirmiyim??

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> AIRTIES RT211 Sayfa: [1]
Buraya git: