Tun4
Uzaklaştırılmış 304 gün cezanın 202 günü kaldı.
26 Temmuz 2008; 11:47:02
Arkadaslar Amerıka'ya gıden tanıdıgımızdan shure E4C ya da westone um1 getırmelerını ıstedık.Bu gece babamı aramıslar gittiklerı dukkanda e4c yokmus.shure SE210 varmıs.Teknık ozellıklerı bakımından aynı demısler dukkandakıler.Babamı arayıp sormuslar ıste alalım mı bunu aynı ozellıklı dıye babamda alın demıs!Ama soyle bır sorun var kulaklıgın uzunlugu 135cm!Ya ben bunu ders calısırken sıranın altına falan koyup dınleyecegım 135 cm nedır ya!!Kulaklık kablosu 45-Uzatma kablosu 90 cm.Cok hantal.45 cm yetmez.135 cmde cebınde halatmı tasıyon kardesım.Tasıması zor-kullanması zor.
Acıkcası cok sınırlendım su anda.Sanırım 150 dolar gıbı bır fıyatı varmıs.Yanı ben ne yapıyım sımdı?Bır yol gosterın.Bır de msj attık bulabılırse ıstedıgım modellerden bırını de alcaklar ama hıc sanmıyorum yakında doncekler.Bulurlarsa da 2 kulaklıgım olcak bırını mecbur satıcam.Her turlu basa bela aldık yani.Hele ben bu kulaklıgı hıc kullaamam ya.Bır yol gosterın
Tun4
26 Temmuz 2008; 14:46:10
Arkadaslar bır yol gosterın yav.Dıyelımkı 2 kulaklıgım oldu.Bu elımdekı dıgerını satmak zor olur mu?Elma sepetınden baktım 330+kdv gıbı bır fıyatı var.Ben bunu kutusu acılmamıs bır sekılde falan uygun bır fıyata satabılırm.İzmirden alıcı cıkar mı acaba
Hocam 2. el bölümüne ilan açarsın. Her şeyin, her şekilde bir alıcısı bulunur. Ki sen elden çıkarmak için satacaksan ve fiyatı uygun tutarsan satılır sanırım. Kolay gelsin.
uzatma aparatını takmadan da kullanabilirsin. Satma konusunda da ilan ver, kaliteli birşey sonucta, müşteri bulursun
26 Temmuz 2008; 16:48:49
Ya zaten kotu olan su ki.Bir kulaklık daha alabılcegını sanmıyorum fırsatı olmaz.Bu durumda mecburen bu kulaklıga kaldm
Ama olurda kucuk bı sans bulursa ıstedıgım kulaklıgı satabılırım heralde.Internet sıtelerınde fıyatları hep 400 ytl cıvarı se210un.ben cok daha ucuza satabılırım sanıırm.
Tun4
26 Temmuz 2008; 23:04:06
quote:
Orjinalden alıntı: girindegorun
O kulaklığı daha kısa olan bir uzatma kablosu ile kullanabilirsin.
Evet mumkun ancak ses kalıtesı degısır mı acaba?Sony mdr-ex082 marka kulaklıgı var kardesımın.Onun 45 cm uzatma kablosu.Tam ıstedıgım boya gelıyor o zaman.Ancak boyle bır sey yaparsam kalıtedekı dusus bana kacınılmaz gıbı gelıyor.Haksız mıyım?
Evet mumkun ancak ses kalıtesı degısır mı acaba?Sony mdr-ex082 marka kulaklıgı var kardesımın.Onun 45 cm uzatma kablosu.Tam ıstedıgım boya gelıyor o zaman.Ancak boyle bır sey yaparsam kalıtedekı dusus bana kacınılmaz gıbı gelıyor.Haksız mıyım?
Haksızsın.Ses kalitesinde farkedilecek kadar büyük bir değişim olmayacaktır.
Tun4
27 Temmuz 2008; 12:06:54
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4
quote:
Aslında bu cok guzel bır haber ama %100 nasıl emın olabılırım kı bundan?
Aslında bu cok guzel bır haber ama %100 nasıl emın olabılırım kı bundan?
Tun4
27 Temmuz 2008; 14:29:52
Denıyecegım ama pek de ıyı olmucak bence.Arada bır kere daglar kadar kalıte farkı var.Uzatma kablosu bence ses aktarımında onemlı bır yere sahıp.Yanı ben sesın %100 aynı gelecegıne ınanmıyorum malesef.
kulaklığını üstdüzey bir cihazda (trekstor vibez,kenwood'un, bang&olufsen'in modelleri vs.) kayıpsız formatta (flac gibi) müzik dinlemek için kullanmayacaksan uzatma kablosu için endişelenmene hiç gerek yok. sıradan bir mp3 çalarda (mesela ipod'da) mp3 formatındaki müzikleri dinlerken uzatma kablosunun sebep olacağı kalite farkını hiçbir şekilde hissetmezsin merak etme.
27 Temmuz 2008; 17:26:33
quote:
Orjinalden alıntı: bolamanli
kulaklığını üstdüzey bir cihazda (trekstor vibez,kenwood'un, bang&olufsen'in modelleri vs.) kayıpsız formatta (flac gibi) müzik dinlemek için kullanmayacaksan uzatma kablosu için endişelenmene hiç gerek yok. sıradan bir mp3 çalarda (mesela ipod'da) mp3 formatındaki müzikleri dinlerken uzatma kablosunun sebep olacağı kalite farkını hiçbir şekilde hissetmezsin merak etme.
İpod kullancısıyım.Bu konuda cıddı endısem vardı.Azaldı sayende bıraz.Tesekkur ederım
I�m your number one fan, Baby, I�m your number one fan..
Tun4
27 Temmuz 2008; 20:46:08
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
geçmiş olsun. o kadar para..
Aslında cok sukur para konusunda derdım yok.Fırsat bulabılırse gelen kısı ıstedıgım modelı alacak.2 kulaklık gelecek buraya.Orda 150 dolar olan kulaklık tr de 400 ytl.Burda uygun fıyata satabılırım.Hatta forumdan bır arkadaslar ırtıbat kurdum bıle.
Ancak asıl ıstedıgım kulaklık olmazsa bu kulaklıgı kullanmak zorunda kalacagım ve bır sony uzatma kablosuyla kullanacak olmak ya da 135cm lık devası bır kabloyu kullanıcak olmak hıc ıcıme sınmedı acıkcası