Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ne yapıyım sımdı ya!Cok sınırlıyım..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> Ne yapıyım sımdı ya!Cok sınırlıyım.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Tun4
Uzaklaştırılmış
304 gün cezanın 202 günü kaldı.

26 Temmuz 2008; 11:47:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar Amerıka'ya gıden tanıdıgımızdan shure E4C ya da westone um1 getırmelerını ıstedık.Bu gece babamı aramıslar gittiklerı dukkanda e4c yokmus.shure SE210 varmıs.Teknık ozellıklerı bakımından aynı demısler dukkandakıler.Babamı arayıp sormuslar ıste alalım mı bunu aynı ozellıklı dıye babamda alın demıs!Ama soyle bır sorun var kulaklıgın uzunlugu 135cm!Ya ben bunu ders calısırken sıranın altına falan koyup dınleyecegım 135 cm nedır ya!!Kulaklık kablosu 45-Uzatma kablosu 90 cm.Cok hantal.45 cm yetmez.135 cmde cebınde halatmı tasıyon kardesım.Tasıması zor-kullanması zor.

Acıkcası cok sınırlendım su anda.Sanırım 150 dolar gıbı bır fıyatı varmıs.Yanı ben ne yapıyım sımdı?Bır yol gosterın.Bır de msj attık bulabılırse ıstedıgım modellerden bırını de alcaklar ama hıc sanmıyorum yakında doncekler.Bulurlarsa da 2 kulaklıgım olcak bırını mecbur satıcam.Her turlu basa bela aldık yani.Hele ben bu kulaklıgı hıc kullaamam ya.Bır yol gosterın
Tun4
Uzaklaştırılmış

26 Temmuz 2008; 14:46:10 

Arkadaslar bır yol gosterın yav.Dıyelımkı 2 kulaklıgım oldu.Bu elımdekı dıgerını satmak zor olur mu?Elma sepetınden baktım 330+kdv gıbı bır fıyatı var.Ben bunu kutusu acılmamıs bır sekılde falan uygun bır fıyata satabılırm.İzmirden alıcı cıkar mı acaba
thetrooper00

26 Temmuz 2008; 14:51:08 

Hocam 2. el bölümüne ilan açarsın. Her şeyin, her şekilde bir alıcısı bulunur. Ki sen elden çıkarmak için satacaksan ve fiyatı uygun tutarsan satılır sanırım. Kolay gelsin.

infernox

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 16:36:54 

uzatma aparatını takmadan da kullanabilirsin. Satma konusunda da ilan ver, kaliteli birşey sonucta, müşteri bulursun

And The Heavens Shall Tremble
Tun4
Uzaklaştırılmış

26 Temmuz 2008; 16:48:49 

Ya zaten kotu olan su ki.Bir kulaklık daha alabılcegını sanmıyorum fırsatı olmaz.Bu durumda mecburen bu kulaklıga kaldm

Ama olurda kucuk bı sans bulursa ıstedıgım kulaklıgı satabılırım heralde.Internet sıtelerınde fıyatları hep 400 ytl cıvarı se210un.ben cok daha ucuza satabılırım sanıırm.
ronurer

26 Temmuz 2008; 21:44:46 

O kulaklığı daha kısa olan bir uzatma kablosu ile kullanabilirsin.

[/color]
Tun4
Uzaklaştırılmış

26 Temmuz 2008; 23:04:06 

quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

Evet mumkun ancak ses kalıtesı degısır mı acaba?Sony mdr-ex082 marka kulaklıgı var kardesımın.Onun 45 cm uzatma kablosu.Tam ıstedıgım boya gelıyor o zaman.Ancak boyle bır sey yaparsam kalıtedekı dusus bana kacınılmaz gıbı gelıyor.Haksız mıyım?
ronurer

27 Temmuz 2008; 11:02:18 

quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

quote:

Evet mumkun ancak ses kalıtesı degısır mı acaba?Sony mdr-ex082 marka kulaklıgı var kardesımın.Onun 45 cm uzatma kablosu.Tam ıstedıgım boya gelıyor o zaman.Ancak boyle bır sey yaparsam kalıtedekı dusus bana kacınılmaz gıbı gelıyor.Haksız mıyım?

Haksızsın.Ses kalitesinde farkedilecek kadar büyük bir değişim olmayacaktır.

[/color]
Tun4
Uzaklaştırılmış

27 Temmuz 2008; 12:06:54 

quote:

quote:

quote:

Aslında bu cok guzel bır haber ama %100 nasıl emın olabılırım kı bundan?
ronurer

27 Temmuz 2008; 12:40:54 

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında bu cok guzel bır haber ama %100 nasıl emın olabılırım kı bundan?

Deneyerek emin olabilirsin.

[/color]
Tun4
Uzaklaştırılmış

27 Temmuz 2008; 14:29:52 

Denıyecegım ama pek de ıyı olmucak bence.Arada bır kere daglar kadar kalıte farkı var.Uzatma kablosu bence ses aktarımında onemlı bır yere sahıp.Yanı ben sesın %100 aynı gelecegıne ınanmıyorum malesef.
bolamanli

27 Temmuz 2008; 15:16:48 

kulaklığını üstdüzey bir cihazda (trekstor vibez,kenwood'un, bang&olufsen'in modelleri vs.) kayıpsız formatta (flac gibi) müzik dinlemek için kullanmayacaksan uzatma kablosu için endişelenmene hiç gerek yok. sıradan bir mp3 çalarda (mesela ipod'da) mp3 formatındaki müzikleri dinlerken uzatma kablosunun sebep olacağı kalite farkını hiçbir şekilde hissetmezsin merak etme.

Canon EOS400D | Canon EF 50mm F/1.8II | iPhone 8GB | Creative Zen | Philips SHP805 (stuffed) | Sony MDR-EX90LP (modded) | Navia NS1020
Tun4
Uzaklaştırılmış

27 Temmuz 2008; 17:26:33 

quote:

Orjinalden alıntı: bolamanli

kulaklığını üstdüzey bir cihazda (trekstor vibez,kenwood'un, bang&olufsen'in modelleri vs.) kayıpsız formatta (flac gibi) müzik dinlemek için kullanmayacaksan uzatma kablosu için endişelenmene hiç gerek yok. sıradan bir mp3 çalarda (mesela ipod'da) mp3 formatındaki müzikleri dinlerken uzatma kablosunun sebep olacağı kalite farkını hiçbir şekilde hissetmezsin merak etme.

İpod kullancısıyım.Bu konuda cıddı endısem vardı.Azaldı sayende bıraz.Tesekkur ederım
bolamanli

27 Temmuz 2008; 18:08:35 

rica ederim

Canon EOS400D | Canon EF 50mm F/1.8II | iPhone 8GB | Creative Zen | Philips SHP805 (stuffed) | Sony MDR-EX90LP (modded) | Navia NS1020
metinT

27 Temmuz 2008; 20:20:52 

geçmiş olsun. o kadar para..

I�m your number one fan,
Baby, I�m your number one fan..
Tun4
Uzaklaştırılmış

27 Temmuz 2008; 20:46:08 

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

geçmiş olsun. o kadar para..

Aslında cok sukur para konusunda derdım yok.Fırsat bulabılırse gelen kısı ıstedıgım modelı alacak.2 kulaklık gelecek buraya.Orda 150 dolar olan kulaklık tr de 400 ytl.Burda uygun fıyata satabılırım.Hatta forumdan bır arkadaslar ırtıbat kurdum bıle.

Ancak asıl ıstedıgım kulaklık olmazsa bu kulaklıgı kullanmak zorunda kalacagım ve bır sony uzatma kablosuyla kullanacak olmak ya da 135cm lık devası bır kabloyu kullanıcak olmak hıc ıcıme sınmedı acıkcası
ronurer

27 Temmuz 2008; 23:51:27 

Kısa bir kabloyla kullanmak 1-2 kullanımdan sonra içine sinecektir.

[/color]
MertcanE.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Temmuz 2008; 10:13:03