Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.761
Cevap
10
Favori
507.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • :) hiç sanmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turbetfur2
    e71 de divx oynatabiliyormuyuz veya oynatan program varmı arkadaşlar

    coreplayer adlı programla nerdeyse bütün formatları oynatabilirsin.nette biraz araştırısan full sürüm olarak bulabilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de E 71 ile E 72 arasında kararsız kalanlardanım. Çalıştığım ofiste bir arkadaşımın beyaz renk E 71'ini aldım ve inceledim. Cihaz çok hoşuma gitti ama halen daha aklımda soru işaretleri var. Öncelikle E 72'nin 600 mHz, E 71'in 369 mHz işlemcisi olması. İki cihaz arasındaki işlemci farkı ne şekilde kendisini gösteriyor? E 71'de 369 mHz işlemci, nette rahat dolaşmayı ve birden fazla işlem yapmayı hızlı ve seri kılabiliyor mu? İki cihaz arasında yaklaşık 200 lira fark var ve bu 200 liralık fark, gerçek anlamda neye dayalı bir fark. Cihazda internet ve diğer işlemlerini hangi hızda gerçekleştirebilirim? Bu sorularıma yardımcı olursanız sizlere çok müteşekkir kalırım. Saygılarımla.
  • HARİKA BİR TELEFON KESİNLİKLE ALIYORUM....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Starforces

    Nokia e-mail programı çok güzel herkese tavsite ederim.
    http://email.nokia.com/account/home.action ilk mailinizle kaydoluyorsunuz sonra siteden programı E71 e yükleyin eklediğiniz e-mail adresleri telefondaki programada ekleniyor ben birçok e-mailimi push mail olarak alabiliyorum.( Not wi-fi yada tukcell den aylık paketiniz olması lazım )
    Yahoo, gmail, hotmail hiçbir ayar gerektirmeden direk tanınıyor, şirket e-mailleriniz içince pop3 ayarlarını filan yazarak ekleyebiliyorsunuz.
    Makimum 10 taneye kadar mail hesabı ekleyebiliyorsunuz.




  • Arkadaşlar bir sorum olacak.

    E71 almayı düşünüyorum. Sanırım mobil tv uyumlu bir telefon.

    şimdi ben telefondan izlediğim mobiltv'yi televizyonuma aktarabilirmiyim?

    Yani diyelim 20 tl civarı telefon için olan lig tvyi alddım bunu gercek televızyonuma baglayabılırmıyım (televizyonumun özellikleri uygun oldugu varsayılırsa)

    Bu cep telefonu buna uygun mudur?

    cevaplarsanız cok makbule gecer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turbetfur2

    e71 de divx oynatabiliyormuyuz veya oynatan program varmı arkadaşlar



    ben smartmovie adlı programı kullanıyorum. Yalnız altyazıları srt formatında kabul etmiyor. Bir conventer bulup sub formatına çevirmelisin. IT CROWD dizisinin tamamını telefondan bu programla izlemiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetcan_48

    Arkadaşlar merhaba. Ben de E 71 ile E 72 arasında kararsız kalanlardanım. Çalıştığım ofiste bir arkadaşımın beyaz renk E 71'ini aldım ve inceledim. Cihaz çok hoşuma gitti ama halen daha aklımda soru işaretleri var. Öncelikle E 72'nin 600 mHz, E 71'in 369 mHz işlemcisi olması. İki cihaz arasındaki işlemci farkı ne şekilde kendisini gösteriyor? E 71'de 369 mHz işlemci, nette rahat dolaşmayı ve birden fazla işlem yapmayı hızlı ve seri kılabiliyor mu? İki cihaz arasında yaklaşık 200 lira fark var ve bu 200 liralık fark, gerçek anlamda neye dayalı bir fark. Cihazda internet ve diğer işlemlerini hangi hızda gerçekleştirebilirim? Bu sorularıma yardımcı olursanız sizlere çok müteşekkir kalırım. Saygılarımla.


    iki yıldır E71 kullanıyorum. ilk aldığımda işte aradığım telefon bu demiştim. ama şimdi bana daha iyi olması gerekirdi gibi geliyor. işlemci hızı daha bir kaç aydır bana batmaya başladı. sadece hızı için E72 alınabilir. E72 nin bir de touchpad i var. kullanan bir arkadaşın tek kötü yorumu şöyle oldu: "mp3 dinlerken telefonu gömlek cebime koyduğumda touchpad yüzünden telefon sallandıkça şarkı değiştiriyor" olmuştu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isarac

    Tekrar bir sorun ile karşınızdayım arkadaşlar..
    Eski Asus pda ve samsung telefonumdan kalma alışkanlıkla cihazı alır almaz garmin yükleyerek, navigasyonu bu şekilde kullanıyordum. Bu cihazı aldıktan sonra, nokia nın haritasının da gayet kullanışlı olduğunu ve ücretsiz olduğunu görünce bunu kullanmak istedim.

    Ancak şöyle bir sorunla karşılaştım;
    Nokianın navigasyon progamı açılıyor. (haritayı daha önceden ovi suit aracılığı ile yüklemiştim. Buna ek olarak türkçe-kadın dil desteğini de bu şekilde yükledim.) Adresi bulup sür dediğimde sesli navigasyon yapmıyor. Ses (hoparlör görüntüsü) üzerinde bir çarpı işareti var ve diğer diller de dahil olmak üzere sesli navi yapamıyorum. Yönlendirme olarak navigasyon sorunsuz çalışıyor, sadece ses çalışmıyor.

    Acaba nerde eksiğim var, yardımcı olursanız sevinirim.


    bir keresinde benim de başıma gelmişti. daha sonra farkettim ki kullandığım araç kiti telefonun ses kısma düğmesinin üzerine basıyormuş. telefonu biraz daha yukarıdan tutturmaya başadım ve ses açma düğmesinden sesini açınca düzeldi...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
    arkadaşlar Allah rızası için kaldırıp kıracağım telefonu :)

    ya yeni versiyon yükledik terkar sildik kurduk ovi den maps leri ama bir türlü bulamıyor adresi...

    GPS bekleniyor diyor duruyor. Ne gps miş arkadaş... hafıza kartından mı kaynaklanıyor dur ? 512 lik takmıştım ama hiç alakasıda olmaz ki her yolu denedik.. Son çare siz kaldınız ...

    Şimdiden yardımını esirgemeyenlere teşekkülrerimi sunarım...

    Sağ alttaki gps sinyali 1 tane yanıp sönen sarı var...

    aynı sorun bendede var arkadaşlar bekliyorum bekliyorum ama hep gps bekleniyor diyor alttada tek sarı ışık sinyali var yardımcı olabilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu bitti mi arkadaşlar, başka bir yerden devam mı yoksa?
  • bnde bir e71 kullanıcısıyım 2 qunden beri telefonda wlandan nete qirdiqimde google mesala fotomaç veya baska seyler yazdığımda fotomaç sitesinin url adresleri qözüküyor ama linke tıklamaya çalıştıpımda etkisiz kalıyor sizce sorun nedir bilen söyleyeblirmi ???
  • arkadaslar merhaba whatsapp ındırdım kurdum ıyı guzel sorun yok fakat 100mb ınternet paketım var ve ben bu paketle whatsappa baglanamıyorum sadece wırelessden baglanabılıorum wap ayarlarımda sorun yk nete gırıp cıkıorum ama msj yazıp gonderdıgım zaman gıtmıyor. ben ıstıyorum ki wifi varsa wifiden gırsın yanı tanımlı erişim noktasından yoksa wap uzerınden gırsın bunu ayarlarda wi-fi,cellucar diye işaretledim ama giremiyorum.
    Sadece wifi'den giriyor :s

    ben ınternet paketımden neden gıremıyorum su programa delırıcem :s
    boyle bır sorun yasayan var mı ?
  • ikinci elleri kaça gider ? çizikli falan benimki biraz teknosada bile 600 küsür lira olmuş yuh.

    satayım diyorum bi telefoncuya falan kaça alır acaba satan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pape


    quote:

    Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
    arkadaşlar Allah rızası için kaldırıp kıracağım telefonu :)

    ya yeni versiyon yükledik terkar sildik kurduk ovi den maps leri ama bir türlü bulamıyor adresi...

    GPS bekleniyor diyor duruyor. Ne gps miş arkadaş... hafıza kartından mı kaynaklanıyor dur ? 512 lik takmıştım ama hiç alakasıda olmaz ki her yolu denedik.. Son çare siz kaldınız ...

    Şimdiden yardımını esirgemeyenlere teşekkülrerimi sunarım...

    Sağ alttaki gps sinyali 1 tane yanıp sönen sarı var...

    aynı sorun bendede var arkadaşlar bekliyorum bekliyorum ama hep gps bekleniyor diyor alttada tek sarı ışık sinyali var yardımcı olabilirmisiniz


    o sorunu ben çözdüm dostum yardımcı olayım. hafıza kartını formatlamışsındır yada hiç gps kullanmamışsındır.

    gps ile ilk seferlik ya operatörden yada wlandan internete bağlanmasına izin vermelisin. bir kaç dosya alıp veriyor. sonra offline olarak kullanabilirsin.

    saygılar.




  • telefonumda 400 lü firmware yüklü. telefonu nokia software updater'a bağladığımda güncelleme yok diyor. 500 lü firmware'i nasıl yükleyeceğimi anlayamadım. kendi kendine kapanma sorununa çözüm var mı?
  • ya gprs haritayi nasil calistirabiliriz?

    www.makroshop.ru
  • ya arkadaslar gozunuzu seveyim yardimci olun gmail im ile exchange yapamiyorum, ovi storeden mail for exchange indiriyorum kuruyorum tum ayarlarini duzgun yapiyorum mail gelmiyor sync ediyorum yine yok ne nalet bi sey bu telefonda mail almak kaldirip vuracam duvara en sonunda gina geldi! Bilen birisi yardimci olsun lutfen :(
  • 400 TL ye sattım telefonumu bir kaç ay oldu. Güzel telefondu. Parasınn hakkını veriyordu
  • Garmin Mobile XT için Başarsoft 2012.04 Türkiye haritası



    https://rapidshare.com/files/2162668075/gmapsupp_indirdivx1967.rar
    http://www.mediafire.com/?b7ddhuc5cqbshdj


    RAR şifresi: indirdivx1967

    Not: maxicep sitesinden alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 7 Haziran 2012; 12:53:32 >




  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.