Şimdi Ara

Discovery Channel ve National Channel İzlemek istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
23.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben normal anten ile TV izliyorum.Bu 2 kanalı da aynı yayında izlyebileceğim bir yayın var mı?
    Yani Dijiturk de national var.D smart da da Discovery var ama ben bir yayında her ikisi olsun istiyorum.
    İnternettende baktım ama bu 2 kanalı internetten izliyemiyormuşuz.

Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 25 Temmuz 2008; 23:20:34 >

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Arkadaşlar ben normal anten ile TV izliyorum.Bu 2 kanalı da aynı yayında izlyebileceğim bir yayın var mı?
    Yani Dijiturk de national var.D smart da da Discovery var ama ben bir yayında her ikisi olsun istiyorum.
    İnternettende baktım ama bu 2 kanalı internetten izliyemiyormuşuz.

Ne önerirsiniz?

D smart 400ytl.Digiturk her ay para alıyor.Ekonumik durumunuz iyi ise ikisini almaya değer.

İkisinede sahip olduğum için şanslıyım.
  • digiturk de bir cok belgesel kanali var tavsiye ederim.

ayrica bu iki kanali kablolu tv gosteriyor.

dünya bana doğru eğildiğinde...
  • İlk tavsiyem mütavazi takılıp bir kablo yayın çektirmen eve.
    Böylelikle her ikisinede aynı yayın üzerinden ulaşabilirsin.

Bir diğeri ise;
    İnternetten ulaşamıyacağın yayın neredeyse hiç yoktur.
    Bunun çin çeşitli paylaşım programlarıda mevcut. Yada direk izlenebilir programlar.
    Bu sayede değil sadece belgesel aynı zamanda lig maçlarınıda takip edebilirsin

Tabi bunun için kotanın buna müsait olması gerekir.
    Bunu önemle vurguluyorum: Eğer sınırlı bir kulanıcıysan, buradan izlediğin her program kotandan devasa parçalar koparabilir.

Bunun için sana tavsiye edebileceğim programlardan biri Sopcast .
    İstediğin programların kanallarını bulabilmen ve açabilmen için yayınncıların linklerini takip etmen gerek.
    Bunun için hazırlanmış binlerce site var. Buralarda güncel linkleri ve şifreleri takip edebilirsin.

Ayrıca bunun türk Dns'leri için yasaklı olduğunuda unutmadan söyliyeyim.
    Bu engel bildiğiniz gibi basit bir DNS ayarı ile değiştirilebilmekte.

Bazen prokxy'lerde engellenebiliyor.
    Bununda basit ve pratik yöntemleri var.
    Zanediyorum araştırsanız bulabilirsiniz.

Daha farklı yollarda var.
    Bunların ihtiyacınaza karşılık vereceğini düşünüyorum.

İyi akşamlar...

• kabllolu tv bağlattır
    iki kanalda var
    aylığı 7 ytl

"Sopcast" Türkçe discovery ve national kanallarını izleme şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 25 Temmuz 2008; 23:21:33 >
    D-Smart HD+ Çekmeyen kanallar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

"Sopcast" Türkçe discovery ve national kanallarını izleme şansımız var mı?

Eğer yayıncıların linklerini takip edersen ulaşamıyacağın hiç bir kanal veya program yok.

Dediğim gibi sadece belgesel kanalları değil aynı zamanda para basıp izleyebildiğin lig maçlarınıda bu yolla izleyebilirsin...

• Yoksa siz hala babanızın belgesel kanalınımı izliyorsunuz?

Artık Discovery'yi nerdeyse hiç izlemiyorum.

Da Vinci'yi tek geçerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 26 Temmuz 2008; 22:39:48 >
  • KabloTV'deki Discovery artık belgesel vermiyor. Verdikleri şeylere tam bir isim bulamıyorum. Amerikan motorcularından başka birşey yok. NGC nispeten fena değil. Nadiren de olsa işe yarar birşeyler görüyorum.
    Asıl baba belgeselleri izlemek için sanırım daha fazla para vermemiz gerekiyor. Üzücü bir durum.

Orjinalden alıntı: feylesof

KabloTV'deki Discovery artık belgesel vermiyor. Verdikleri şeylere tam bir isim bulamıyorum. Amerikan motorcularından başka birşey yok. NGC nispeten fena değil. Nadiren de olsa işe yarar birşeyler görüyorum.
    Asıl baba belgeselleri izlemek için sanırım daha fazla para vermemiz gerekiyor. Üzücü bir durum.

daha fazla para derken neleri bağlatmak lazım, yada hangi kanallarda güzel belgeseller oluyor

Orjinalden alıntı: bahtiyar0011

quote:

KabloTV'deki Discovery artık belgesel vermiyor. Verdikleri şeylere tam bir isim bulamıyorum. Amerikan motorcularından başka birşey yok. NGC nispeten fena değil. Nadiren de olsa işe yarar birşeyler görüyorum.

daha fazla para derken neleri bağlatmak lazım, yada hangi kanallarda güzel belgeseller oluyor

Dijital ve uydu üzerinden yayın yapan belgesel kanalı sayısı daha fazla. Buna yeni yeni başlayan HD yayınları da eklemek lazım.
    Malesef 10 yıldan fazla bir süredir kablotv'deyiz ve ilerleme yerine sürekli geriye doğru bir gidiş var. Eskiden kabloda History Channel ve Animal Planet gibi birkaç belgesel kanalı daha vardı mesela. Yokoldu gittiler.
    Discovery'nin içeriği de günden güne zayıflıyor. Türkiye ayağıyla ilgili parasal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü Avrupa ve Amerika'da yayınlanan belgeselleri bizler çoğu zaman göremiyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Dijital ve uydu üzerinden yayın yapan belgesel kanalı sayısı daha fazla. Buna yeni yeni başlayan HD yayınları da eklemek lazım.
    Malesef 10 yıldan fazla bir süredir kablotv'deyiz ve ilerleme yerine sürekli geriye doğru bir gidiş var. Eskiden kabloda History Channel ve Animal Planet gibi birkaç belgesel kanalı daha vardı mesela. Yokoldu gittiler.
    Discovery'nin içeriği de günden güne zayıflıyor. Türkiye ayağıyla ilgili parasal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü Avrupa ve Amerika'da yayınlanan belgeselleri bizler çoğu zaman göremiyoruz.

3 yıl önce kablolum vardı
    discovery ye bayılıyordum
    gerçi dediğiniz gibi son zamanlarında motorcuları felan bol bol gösteriyordu ama yinede güzel belgeseller vardı

benim canımı sıkan şey sürekli tekrarlar vermeleriydi
    2 yılda bütün belgeselleri tekrar tekrar izledim bazılarını 5 kez izlemiştim hatta
    yeni belgesellerin yayınlanmasında sorun var dediğiniz gibi
    sadece türkiyeye has bi sorun olabilir

• Discovery'nin maalesef izlenecek bir şeyi kalmadı. Güzel programlar da hep tekrar. Bütün gün amerikan chopper var.

National Geographic benim bayağı hoşuma gidiyor. Gerçi tekrarlar onda da çok ama çoğu şeyi izlemediğimden hepsi yeni bölüm gibi geliyor.

Kablo TV ile ayda 7 YTL'ye izleyebilirsiniz. Bizim binada da yoktu kutusu, 6 kişi başvurunca hemen geldiler. Tabi komşuları ikna etmek biraz zorladı ama değdi. Herkes memnun şu an. Eğer kablo internet de alırsanız 2 yıl taahhüt verip kablo tv yi 1 YTL'ye alabiliyorsunuz. Yani kısaca 1024 Kbps sınırsız kablo internet + Kablo TV 40 YTL.

Bunlar da taze taze ekran görüntüleri. Kablo TV'den. Görüntüler TV kartından olduğu için pek net değil.

Ama Discovery maalesef eskisi gibi değil. Eğer internetiniz elveriyorsa internette National Geographic'e ait bir çok belgesel bulabilirsiniz.

• quote:

3 yıl önce kablolum vardı
    discovery ye bayılıyordum

Evet aynen 2-3 yıl öncesine kadar ben de bayılıyordum. Birçok belgeselini sıkılmadan defalarca izlemişimdir.

Şimdilerde belgesel açlığımı gidermek için interneti kullanıyorum. Üstelik yüksek görüntü kalitesine sahip HD formatındaki belgeselleri bile indirme şansımız var. Maliyet karşılaştırması yaptığımda internet şu an için en iyi çözüm gibi görünüyor.
    alt yazı buluyum
    felan yok bas izle
    ama kalitenin düşmemesi sürekli yeni belgesellerin gelmesi lazım
    seslendirme maliyet arttırıyorsa bazı belgeselleri alt yazı ilede verebilirler bence

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

ABi resmen magazin izlemeye zorlutorlar insanı ana haber blteninde bile magazin var yaa adam akıllı bişey izlemek istesen piyasada hiç bişey yok.Ne acı bir tablo.

Aynen size katılıyorum.Televizyonda bitek Kurtlar Vadisi Pusuyu izliyordum oda tatile girince
    televizyon diye bişey olmadı artık benim için : )

Discovery'nin kalitesi düşsede NG çok güzel yayın yapıyor.Ama arada discovery de devasa makinelerde yeni bölümler geliyor.ZatenFazlada izlenmeye değer bişey kalmadı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.