Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kontöre Yükledim Konbarama Kontör Gelmedi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Kontöre Yükledim Konbarama Kontör Gelmedi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
huseyin16

25 Temmuz 2008; 20:19:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 100 kontöre yükledim hediye olan 20 kontörüm gelmedi *131# yaptığımda ise

quote:

konbaranızdan yararlanmak için kontör yüklemeniz gerekmektedir

diyor

Forum Kuralları ||İmza Kuralları ||Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Her derde deva , ilaç gibi üye =))
çok geç

25 Temmuz 2008; 20:27:08 

bazı tarifelerde kombara kaldırıldı

..
wertyon

25 Temmuz 2008; 20:27:09 

kampuscelliysen gelmez.120 dakika bedava konuşma gelir tüm turkcellilerle. *123*3 kare yapıp sorgula bakalım 120 dakikan gelmişmi

propesyonel

25 Temmuz 2008; 21:22:23 

konbaranın da cılkı çıktı.

TURKCELL 2041 KISA MESAJ SERVİSİ SEVERLER DERNEĞİ ÜYESİ
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2008; 22:26:02 

Kalksın ya

Bana koyuyor adamların kazanması

Şaka bir yana Turkcell için önemli bir özellik :)

Halen milyonlarca turkcelli kullanıyor bu özellği

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
Neo_Cyclone

25 Temmuz 2008; 22:30:51 

Bugün konbaramdaki kontörler ben istemeden hattıma aktarıldı.

Not:Kampuscell tarifesinde değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Cyclone -- 25 Temmuz 2008; 22:32:50 >

erencaner

26 Temmuz 2008; 1:09:49 

bana da bi kere aktarıldı ıstemeden
sıkayetvara sıkayet ettım ıstemeden aktardılar dıye
gerı konbarama yukledıler

dun gene aktardılar aldırıs etmedım
bilerek yaptıkları ortada

MSI S430X
Canon EOS 350D

tksharmely
Uzaklaştırılmış
12 gün cezanın 7 günü kaldı.

26 Temmuz 2008; 3:37:22 

Konbaradan Sadece BizBize Tarifesinden olanlar yaralanabiliyorlar. Kampüs zaten yararlanamıyor. Babamın hattını SüperTarife ye geçiş yaptırdım ona da 250 Kontöre 50 Konbara gelmedi. Zannediyorum DakikaBizdenin Faturalı hatlarda kalkmasıyla birlikte Konbara da kalkacak bu durumda.

Benim Hattıma da Konbarada bulunan Kontörlerim istediğim dışında gönderilmişti. Şikayetvar a yazdığım şikayet sonucunda Müşteri Hizmetleri Temsilcisi ile görüşme yaptığımda açıklama olarak: " Uzun süredir Konbarada bulunan kontörler otomatik olarak Hattınıza gönderilir. Eğer biz göndermezsek bu kontörleriniz silinir, biz kontörleriniz silinmesin diye hattınıza aktarıyoruz. Sonuçta bu kontörler size ait. " gibi saçma bir savunma yapmışlardı bana.

Benim hattıma da Konbara Kontörüm geri verilmişti.
huseyin16

26 Temmuz 2008; 11:41:03 

Vay anasını ya kampuscelli hat aldım ilk 4 ay 50 kontör transfer edebiliyormuşuz bunda da konbarama kontör gelmiyor olsun benim işime gene çok yarıyor mesajlar bedava hergün 150+ yada 200+ mesaj atıyorum yada uzun süre görüşme yapıyorum hattıda sevgilim için almıştım zaten yorumlar için teşekkürler

Forum Kuralları ||İmza Kuralları ||Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Her derde deva , ilaç gibi üye =))
mustafa_(87)

26 Temmuz 2008; 13:27:55 

turkcell sapıtmaya başladı bu aralar bu aralar turkcellden uzaklaşmalı biraz dinlensiz garip

DİSCOVERY WORLD VE SCİENCE NİHAYET TÜRKÇE

Emre A.

26 Temmuz 2008; 13:38:26 

Kampuscell tarifesinde de öyle mesela kontör yükleyince konbora vermiyorlar..

Bol Bol Ayet-el Kürsi Okuyun - Yenilendi
Bukalemun

27 Temmuz 2008; 10:54:08 

bende 3 adet kampüs ve bir tane pasif durumda hangi kampanya uygunsa ona kullandığım ( trkcell den online tanımlama yaptığım ) bir yedek hattım var.

mesela kampüslü hatta 100 kontür üzeri yüklemek hata, ilk verilen 2 saat ( 120 dk yı ) kampüslülerle harcamak hata, ay içinde 2 ci kez 100 kontür almak hata.

İŞ BÖYLE OLUNCA;

o hatta 1000 kontür yükle ( abonelik/tarifen KONBARA ya kontür yüklenmesini sağlamalı.) sonrada kampüslülere ay içinde hakkın olan 250 kontürü transfer et. ayrıca sabırlı davranırsanız. 1000 kontür alınca 300 konbara hakkınız sizin, sonra yine aboneliği SÜPER TARİFE yapın 250 kontür yükleyin 3 ay 5dk sı 1 kontür e konuşun.

NOT: AY İÇİNDE 1 KEZ TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ YAPILABİLİYOR VE ESKİ HAKLAR SİLİNİYOR. DİKKAT ETMEK GEREK.

Am2 64bit Athlon x2 3600+@2400mhz/ Biostar 690G X1250 vga / 2x1 gb Corsair ddr2 667 mhz / 4x250gb sata2 / Samsung 20x Sata dvd rw / Coolor Master 380W Case / Airties Wirelles adsl2 modem / Go Global 19" 4ms LCD
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Kontöre Yükledim Konbarama Kontör Gelmedi Sayfa: [1]
Buraya git: