bana da bi kere aktarıldı ıstemeden sıkayetvara sıkayet ettım ıstemeden aktardılar dıye gerı konbarama yukledıler
dun gene aktardılar aldırıs etmedım bilerek yaptıkları ortada
26 Temmuz 2008; 3:37:22
Konbaradan Sadece BizBize Tarifesinden olanlar yaralanabiliyorlar. Kampüs zaten yararlanamıyor. Babamın hattını SüperTarife ye geçiş yaptırdım ona da 250 Kontöre 50 Konbara gelmedi. Zannediyorum DakikaBizdenin Faturalı hatlarda kalkmasıyla birlikte Konbara da kalkacak bu durumda.
Benim Hattıma da Konbarada bulunan Kontörlerim istediğim dışında gönderilmişti. Şikayetvar a yazdığım şikayet sonucunda Müşteri Hizmetleri Temsilcisi ile görüşme yaptığımda açıklama olarak: " Uzun süredir Konbarada bulunan kontörler otomatik olarak Hattınıza gönderilir. Eğer biz göndermezsek bu kontörleriniz silinir, biz kontörleriniz silinmesin diye hattınıza aktarıyoruz. Sonuçta bu kontörler size ait. " gibi saçma bir savunma yapmışlardı bana.
Benim hattıma da Konbara Kontörüm geri verilmişti.
Vay anasını ya kampuscelli hat aldım ilk 4 ay 50 kontör transfer edebiliyormuşuz bunda da konbarama kontör gelmiyor olsun benim işime gene çok yarıyor mesajlar bedava hergün 150+ yada 200+ mesaj atıyorum yada uzun süre görüşme yapıyorum hattıda sevgilim için almıştım zaten yorumlar için teşekkürler
bende 3 adet kampüs ve bir tane pasif durumda hangi kampanya uygunsa ona kullandığım ( trkcell den online tanımlama yaptığım ) bir yedek hattım var.
mesela kampüslü hatta 100 kontür üzeri yüklemek hata, ilk verilen 2 saat ( 120 dk yı ) kampüslülerle harcamak hata, ay içinde 2 ci kez 100 kontür almak hata.
İŞ BÖYLE OLUNCA;
o hatta 1000 kontür yükle ( abonelik/tarifen KONBARA ya kontür yüklenmesini sağlamalı.) sonrada kampüslülere ay içinde hakkın olan 250 kontürü transfer et. ayrıca sabırlı davranırsanız. 1000 kontür alınca 300 konbara hakkınız sizin, sonra yine aboneliği SÜPER TARİFE yapın 250 kontür yükleyin 3 ay 5dk sı 1 kontür e konuşun.
NOT: AY İÇİNDE 1 KEZ TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ YAPILABİLİYOR VE ESKİ HAKLAR SİLİNİYOR. DİKKAT ETMEK GEREK.
Am2 64bit Athlon x2 3600+@2400mhz/ Biostar 690G X1250 vga / 2x1 gb Corsair ddr2 667 mhz / 4x250gb sata2 / Samsung 20x Sata dvd rw / Coolor Master 380W Case / Airties Wirelles adsl2 modem / Go Global 19" 4ms LCD