Başlıkta sorduğum gibi bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Pioneer PDP-4280X modelini almayı düşünüyorum 2900 ytl civarında fiyatı var. Bunun dışında bana bi önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Başlıkta sorduğum gibi bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Pioneer PDP-4280X modelini almayı düşünüyorum 2900 ytl civarında fiyatı var. Bunun dışında bana bi önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
yaw ne iş anlamıyorum. pioneer' ı artık herkes yarasada yaramasada alayım diyor. kardeşim git lcd baksana ne işin var plazma ile. ustalardan aldığım fikire göre artık plazma işi en fazla 4 sene sonrası artık lcd' nin. şu anda plazma almanın tek karı "tv izlemek" tir. tv' yi çok izleyenler plazma tercih ediyorlar.
Plazma tv ile olmaz..Çünkü görüntü değişmedikce yazılar ekranda kalıyor.. Masaustu kullancaksın her an hareketlı bır sahne kalamaz kı artık yazıları ekranı vs secemez olursun plazma alma kesınlıkle..
Asus P5B//E6600 2.39 ghz @ 3.6 ghz(max 4120 mhz)&Cooling by Thermalright Ultra 120 Extreme//Crucial ballistix tracker 2*1 gb 1066 cl4//SAPPHIRE x1600//FSP EPSILON 700W//Samsung 300 GB 7200 RPM//LG DVD WRITER 20X//DELL 19" LCD//Creative X fi Xtreme Music//Logitech x-540//Canon LBP500
sevgili kemik81 kardeşim ağırlıklı kullanımın pc olacaksa tüm mükemmeliğine rağmen sana kuro öneremem lcdlere bak kardeşim 1:1 pixelmapping yapsın yeter ama aynı zamanda tvde izleyeceğim dersen o zaman biraz kalite lcdlere yöneleceksin
ha pc bağlama ile kastettiğin pc bağlayıp film izleme ise benim diyen lcd ile kapışır kuro orası da ayrı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Temmuz 2008; 22:03:24 >
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600