Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
apache kurmak (appserv)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Yazılım Geliştirme >> PHP / CGI >> apache kurmak (appserv) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cellmantd

25 Temmuz 2008; 17:53:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar xp home a apache server kurabilir miyim ? kurulabiliyorsa nasıl kurabilirim ? yardımcı olursanız sevinrm

Lost, Lost 5.sezon
Teknoloji haberleri, Teknolojik gelişmeler
bambamx

25 Temmuz 2008; 21:31:44 

tabii ki mümkün. apache kurulumunu elle de yapabilirsin ama en kolay ve yönetimi en rahat olan şekli otomatik kurulum programlarıdır. www.apachefriends.org adresinden xampp programını ya da www.easyphp.org adresinden easyphp programını tek bir exe dosyası halinde apache mysql ve php kurulumunu gerçekleştirebilirsin. hatta xampp o kadar detaylı ki içinde ftp serverdan tut da örnek programlara birçok ek özelliği mevcut.

Blackblue

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ağustos 2008; 11:20:38 

WampServer öneririm http://www.wampserver.com/en/download.php

Geleceğin BT Proje Yöneticisi
haticee1

7 Ağustos 2008; 11:27:21 

Evet, Wamp Server işini görür. Iyi calismalar.

sadakat48

19 Eylül 2008; 3:49:51 

peki bilgisayarımda php sitesi hazırlamak için (joomla yada diğerleri gibi) bu linklerdeli progmı kullanabilirmiyim. PHP bir web sitesi hazırlamak istiyorum ama siteyi hosttan değil önce bilgisayarımda kurup tamamladıktan sonra hosta göndermek istiyorum apache gerektiğini duydum nereden indiririm türkçe sürümü varmıdır ve gerekli ayarlar nelerdir ?

Blackblue

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Eylül 2008; 12:17:27 

quote:

Orjinalden alıntı: sadakat48

peki bilgisayarımda php sitesi hazırlamak için (joomla yada diğerleri gibi) bu linklerdeli progmı kullanabilirmiyim. PHP bir web sitesi hazırlamak istiyorum ama siteyi hosttan değil önce bilgisayarımda kurup tamamladıktan sonra hosta göndermek istiyorum apache gerektiğini duydum nereden indiririm türkçe sürümü varmıdır ve gerekli ayarlar nelerdir ?

Wampserver tarzı localhost programları yaptığınız web sitesini görüntülemek için işinize yarar.Yaptığınız siteleri bilgisayarınızda görüntüleyebilirsiniz.Hiçbir ayarı yoktur toplu halde paket olarak içindedir zaten apache'si mysql'i.

Geleceğin BT Proje Yöneticisi
basserpick

24 Eylül 2008; 4:37:59 

arkadaşlar bence bi apache2triad deneyin tüm fikirleriniz değişicek. sadece charset ayarını yapıyosunuz o kadar.

RoCk N RoLL
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Yazılım Geliştirme >> PHP / CGI >> apache kurmak (appserv) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Club 3D HD4870 OC Edition
Club 3D'nin özel fanı ve yüksek saat hızlarıyla gelen HD4870 ekran kartı
Point Of View Black Diamond 500W
Ünlü Nvidia ekran kartı üreticisi Point of View'ın Black Diamond serisinin 500W'lık modeli

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar