|
funnygirl -> Cevap: Müşteri hizmetlerini arayarak adsl tarifemi değiştirebilir miyim? (5 Ağustos 2008; 10:44:28)
|
zaten 49 ytl lik pakete gececek onun için tarife değişikliği yapıyor. bunun yanında eğer bildiğiniz bir şey varsa konuşun insanlar bilgi sahibi olsun buraya mantığınla birşeyler yazarsan insanlar aldanıp zararlı çıkabilir.. değerli kardeşim adsl de limitli tarifedeysen ve tarife değiştirip sınırsıza geceksen,tarife değişikliği için ayın son günü aramazsan 1 eski tarifen için 1 fatura, yeni tarifen için 1 fatura bunların yanında ,4 gb limiti de aşmışsan ilk faturaya ilave olark yüklü bir miktar ödersin.(ben tarife değiştirirken ince eleyip sık dokudum ve ayın son günü bizzat telekoma gidip formu doldurdum faturamda problem çıkmadı) quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16 quote:
Orjinalden alıntı: funnygirl kesinlikle ayın son günü ara yoksa 2 ayrı fatura ödersin ve telefonla bu iş oluyor neden ayın son günü arasın alakası yok ayın son günü ararsa tarife 49 ytllik olur kota açım ücretide varsa aşmışsa yani iyice fatura öder yani oyüzden ayın başında deiğiştirmesi daha mantıklı 2ayrı faturada ödemezsin herzamn tek fatura ödersin
|
|
|
|