Şimdi Ara

BMW nin servis ve parça fiyatları.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
64.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu bu.. mercedesin servisi ve parçası uçuk derecede pahalı özellikle servisleri.. böyle duydum.. merak ettiğim BMW de bu şekilde uçukmu ?
    BMW 3.16 2001-2002 model bi aracın bir adet ön farı mesela kaç paradır ? yağını yap filtresini serviste değiştirmek kaça mal olur gibi..

• şöyle soyliyeyim 5.20 lerin kapı aynalarının tanesi 1500 ytl
  • walla şöyle söyliyim 2004 3.30 sahibiyim gerçi model marka önemli deil mercekli ve bi-xenon farlı aracımın far fiyatını dalgasına sormustum teki için 1500€ gibi bir fiyat denmişti :) babamın avensisine bile 900 lira çekti toyota walla mercekli xenon oda
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRLAMA85

walla şöyle söyliyim 2004 3.30 sahibiyim gerçi model marka önemli deil mercekli ve bi-xenon farlı aracımın far fiyatını dalgasına sormustum teki için 1500€ gibi bir fiyat denmişti :) babamın avensisine bile 900 lira çekti toyota walla mercekli xenon oda

iyi para valla :) peki yetkili servislerdeki işçilik fiyatları ne durumda ? mesela manuel vitesli bi arabasında bi debriyaj sıyırsa ocağımıza incir ağacı dikermi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merc4eve

şöyle soyliyeyim 5.20 lerin kapı aynalarının tanesi 1500 ytl

bu sadece aynanın fiyatımı yoksa işçiliğide içindemi
  • X5 in kapı ayna fiyatı teki 1500 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKN 35

X5 in kapı ayna fiyatı teki 1500 ytl

1.5 milyar çok uçuk bi fiyat ama bahsi geçen arabada x5 yani :) peki bu 3.16 ların parçaları hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2007 BMW 520 d var bende 30bınde degısecek balatalar fıltreler ve yag ıcın servıs 1200 ytl demıstı..Dısarda ozel servıste yaptırdım 500 ytl cıvarında tuttu..Borusanda hersey cok pahalı..Dısarda ıyı bır usta bulursan daha Yarıyarıya ucuza mal edebılırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe01

2007 BMW 520 d var bende 30bınde degısecek balatalar fıltreler ve yag ıcın servıs 1200 ytl demıstı..Dısarda ozel servıste yaptırdım 500 ytl cıvarında tuttu..Borusanda hersey cok pahalı..Dısarda ıyı bır usta bulursan daha Yarıyarıya ucuza mal edebılırsın.

arabanın garantisi bitti mi??
  • bende 2007 1.18i var, ilk bakımını yaptırıcam 12binde. kosifler 400ytl civarı bir fiyat çıkacağını söyledi, ctesi verecem görelim bakalım
  • dostum kasımda doluyor ama o rıskı göze aldım...sevmıyorum borusanı.....Kış lastıklerını degıstırmek için bıle 50 ytl alan zıhnıyetı sevmıyorum...Bılıyosun kolay kazanmıyoruz parayı...Oldum olası sevmem yetkılı servıslerı..ben gozlerımle gormelıyım degısen parcaları aksamı vıdaların sıkıstırılmasını bıle ızlemelıyım...Ustama guvenmelıyım...VW de de seat dada servıse gıttımı mutlaka bır memnunıyetsızlık oluyordu...
  • renaultun servisleride cok pahali.. halbuki yetkili servisler tam güvenilir olsa ve müşteri memnuniyetine gercekten önem verse ( illaki veren yerler vardir ) fiyatlarıda makul bi değerde olsa eminim dolup taşardı hepsi.. şimdi kazandıklarından cok daha fazla kazanırlardı
  • quote:

dostum kasımda doluyor ama o rıskı göze aldım...sevmıyorum borusanı.....Kış lastıklerını degıstırmek için bıle 50 ytl alan zıhnıyetı sevmıyorum...Bılıyosun kolay kazanmıyoruz parayı...Oldum olası sevmem yetkılı servıslerı..ben gozlerımle gormelıyım degısen parcaları aksamı vıdaların sıkıstırılmasını bıle ızlemelıyım...Ustama guvenmelıyım...VW de de seat dada servıse gıttımı mutlaka bır memnunıyetsızlık oluyordu...

Valla bizde arabaları borusan ve kosiflerden alıyoruz ama şöyle bi durum var biz bakımları ( yag mazot polen benzin filtreleri ) bunları ücretsiz değiştiriyoruz. ve kış lastıklerini bedavaya verip hiçte para istemiyoruz. Tabi bizim şirket İntercity rent a car ...
  • quote:

dostum kasımda doluyor ama o rıskı göze aldım...sevmıyorum borusanı.....Kış lastıklerını degıstırmek için bıle 50 ytl alan zıhnıyetı sevmıyorum...Bılıyosun kolay kazanmıyoruz parayı...Oldum olası sevmem yetkılı servıslerı..ben gozlerımle gormelıyım degısen parcaları aksamı vıdaların sıkıstırılmasını bıle ızlemelıyım...Ustama guvenmelıyım...VW de de seat dada servıse gıttımı mutlaka bır memnunıyetsızlık oluyordu...

Benim Mart 2009 da doluyor.Herhalde cesaret edemem dışarıda yaptırmaya.Bir kere kazığı yiyeceğiz artık
  • raıfkokten dostum sende hangı model vardı?
  • Aralık sonunda ikinci el X3 2.0 D aldım.Araç 2007 Mart trafiğe çıkışlı.Bugün kısmetse yola çıkıyorum,İstanbul'da bakıma götürmem gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Aralık sonunda ikinci el X3 2.0 D aldım.Araç 2007 Mart trafiğe çıkışlı.Bugün kısmetse yola çıkıyorum,İstanbul'da bakıma götürmem gerekecek

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kazasız belasız kullan...
  • benim aracın ilk bakımını bugün yaptırdım, önceki postta var yine de yazayım 1.18i 2007 model 12bin kmde..kosiflere götürdüm. 319ytl servis ücreti ödedim.
    yanlız blutut ve xenon sordum bana 4-5 bin yawrodan bahsetti oha dedim çıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: palermo

benim aracın ilk bakımını bugün yaptırdım, önceki postta var yine de yazayım 1.18i 2007 model 12bin kmde..kosiflere götürdüm. 319ytl servis ücreti ödedim.

Yukarda bahsetmiştim teki için bana 2k çektilerdi valla :) Allah Xenon-larıma zeval vermesin sigorta yaptırıcam onları özel :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRLAMA85

quote:

Orjinalden alıntı: palermo

benim aracın ilk bakımını bugün yaptırdım, önceki postta var yine de yazayım 1.18i 2007 model 12bin kmde..kosiflere götürdüm. 319ytl servis ücreti ödedim.

Yukarda bahsetmiştim teki için bana 2k çektilerdi valla :) Allah Xenon-larıma zeval vermesin sigorta yaptırıcam onları özel :)

nerden yaptırdın xenonları? bir de ne kadar verdin? :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.