arkadaşlar 4850 için sogutucu almayı düşünüyorum ama karar vermek şöle dursun yanına bile yaklaşamadım. artık siz ne derseniz alacaz ama 60 lirayı çok geçmese ii olur
birde lütfen nvidiacı arkadaşlar konuyu sapıtmasın kartı aldın üstüne ekstra masraf diye.özel sogutuculu modeller zaten pahalı oluyor üstelik ben bu kartı bi süredirde kullanıyorum sonuçda karlı oldugumu düşünüyorum
açıkçası bana bu sogutucunun metal kısmı biraz yetersiz geliyor. normal kullanım ideal olabilir ama ben karta oc yapacam hatta bios mod yapmayı şimdiden kafaya koydum o yüzden yetersiz diyorum üstelik herkes sıcak havayı dışarı verdigini sölüyor ama bu aletin yanlış görmüyosam uc kısmı kapalı havayı nasıl dışarı atacak anlamadım
dikkatli incelememişsin bence.bir kaç resimle anlatayım durumu.yük altındaki değer gayet güzel.oc yaparsanda yine 70-75 e çıkar en fazla.bu değerlerde gayet stabil.
arkadaşlar sogutucuyla ilgili fireballa görüştüm agustosta piyasaya çıkar eylülde bize gelir dediler. zaten 1500 kadar sipariş vermişler. fiyat içinde sitesindeki fiyatla aynı olur dediler yanı 40$+kdv gibi bişi olması lazım. sogutucu gerçekden hoş ancak eylüle kadar bekleme olayı biraz can sıkıcı acaba ilk mesajımdaki ilk linkde yer alan sogutucu ve fanınımı alsam diyorum
Dostlar ben thermaltake Duorbu tercih ettim. Akasa ile arsaında 6$ fark var ama Akasadan ram ve güç modüllerini soğutacak aliminyum soğutma kiti çıkmıyor. Boşuna bide ona para vermeniz gerekecek. Duorbdan çıkan bütün aparatlar ekran kartının üzerine yapıştıryorsunuz . Ses olarak Stock fandan biraz daha az gürültülü ama kart ısısı :