Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır mx200 kullanıyorum ve çok memnunum. Sesi olabildiğince doğal duymayı seven birisiyim. Yani öyle bası güçlü olsun falan filan istemiyorum. Bu konuda yeterince net tok ve tatlı bir ses veren mx200 işimi görüyordu. Ancak artık bana ses yalıtımı sağlayasn bir kulaklık lazım.Bütçem 30-40. İnternette gezerken hızlialda ep 630(38 ytl) ve hepsiburadada koss sparkplug(37 ytl) gözüme çarptı. Sizce ne almalıyım(mx200deki netliği ve doğallığı aratmamasını ve iyi bir ses yalıtımı sağlamasını istiyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TERSun -- 24 Temmuz 2008; 18:20:06 >
kessinlikle ep-630 derim.aslında koss sparkplug yorumlar iyi ama bass larda 630 dan iimir onu bilemeiyorum.bilen birisinin yanıtlaması daha gerçekçi olur ama koss'un kulaklık adaptörleri yani siyah lastik tarafı diğer iem kulalıklara göre farklı ep 630da bombelli koss da ise sivri.bana dış görünüşünden koss izolasyonu ep-630 dan daha iyi sağlıyacakmış gibi gelmiyor.
linkte bi arkadaş ''sparkplug'in cx300'le kesinlikle bas edemeyecegi soyleniyor. hatta cogu kullaniciya gore boyle bir kiyaslamanin yapilmasi dahi yanlis cunku cx300 cok cok ustun'' yorumunu yapmış yani buaradan yola çıkarsak bnce fiyatıda düşmüşken hiç düşünmeden ep-630 al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 24 Temmuz 2008; 18:47:26 >
Bende şuanda mx200 ve cx300 var. Ep 630 da kullandım. Ancak koss hakkında bilgim yok. Uygun fiyatlı ep630 senin işini görecektir. Ses yalıtımı fena değil. Bassları doyurucu.
Birde hatırlatmakta fayda var. ep630 un kablo tipi Y şeklindedir, yani mx200 gibi.(boynunun arkasından dolanmaz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernox -- 26 Temmuz 2008; 16:43:24 >
bende mx200 de var ep630da. ilk olarak mx200ü kullanıyordum.ep630u kullanmaya başlayınca mx200deki doğal sesi ve kristal berraklığında sesi alamadım.fakat bass konusunda ise ep630u tek geçerim. eğer bassı az olsun ama dengeli bir kulaklık olsun diyorsan senheiser cx300 almalısın.forumda 50ytl ye satılıyordu en son.
koss ksc 75 te mx200 de olduğunu iddia ettiğin o kristal ses var.Koss dinlemeden mx200e böyle benzetme yapmak koss a haksızlık.Ksc75 50ytlye bass temiz ton her açıdan alabileceğin en dengeli ve en iyi kulaklık.