Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VATAN BİLGİSAYARDAN ALINAN CREATİVE G 500

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> VATAN BİLGİSAYARDAN ALINAN CREATİVE G 500 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ufuq35

24 Temmuz 2008; 12:27:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar..

vatan bilgisayardan 21.07.08 de creative gigaworks G 500 sipariş etmiştim, 23 ünde elime ulaştı.. Ancak üründen hiçbir şekilde ses gelmiyor.. 1 saat kurcalıyorum, bazen 3-4 dakika süreyle çalışıyor, ancak en ufak bir ses ayarı deşiminde vs. ses tekrar kayboluyor.. mp3 çalarla da denedim, pc ye de bağladım, farklı prizlerde de denedim, sonuç aynı.. Daha önce buna benzer bir sorunla karşılaşan var mı??

vatan bilgisayarı bugün arayarak haberdar edeceğim. sanıyorum ürünün anfisinde bir problem var.. ürünün iadesini yada değişimini talep edeceğim.. garanti sürecine girmeye çalışırlarsa da direk il hakem heyetleri sonra da mahkeme

ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuq35 -- 26 Temmuz 2008; 21:55:55 >

theraptorx

24 Temmuz 2008; 12:34:40 

İnternet'ten aldıysan zaten belirli bir sürede kayıtsız şartsız iade etme hakkın var.Ancak eğer iade etmeyip, değiştirmek istiyorsan önce müşteri hizmetlerini bir ara

ufuq35

24 Temmuz 2008; 12:39:47 

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

İnternet'ten aldıysan zaten belirli bir sürede kayıtsız şartsız iade etme hakkın var.Ancak eğer iade etmeyip, değiştirmek istiyorsan önce müşteri hizmetlerini bir ara

ewt internetten aldım, ancak sonuçta ürünün kutusu açıldı, başka bir alıcıya satılma vasfı kalmadı.. Ayrıca uyduları olması gerektiği gibi kopuklerin içine tam yerleştiremedim, hasar gelmeyecek biçimde kutuya kopuksuz olarak yerleştirdim.. kumandanın vs. poşetlerini de atmışım, bulamadım.. bu durumda da koşulsuz iade etme hakkım var mı acaba bilginiz var mı?

cvplar için tşk ler..

CWaRRioR

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 12:40:20 

İade et, servis filan derlerse de kabul etme. Teşhir ürünüdür büyük ihtimalle

ufuq35

24 Temmuz 2008; 12:45:39 

quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

İade et, servis filan derlerse de kabul etme. Teşhir ürünüdür büyük ihtimalle

fikriniz için tsk ler..

ancak ürünün teşhir ürünü oldugunu sanmıyorum, gayet güzel paketindeydi.. üzerinde parmak izi dahi yoktu, zten ben çok dikkat ederim bu konulara.. ayrıca uydularının kablolarının uçları da kapalıydı yani kullanılmamış bir üründü diye tahmin ediyorum..

ama dediğniz gibi servisi kabul etmeyeceğim.. hatta önce bulunduğum şehirdeki il hakem heyetini telefonla arayıp yapmam gerekenler hakkında bilgi almak istiyorum.. umarım bir sonuca ulaşırız..

mamo99

24 Temmuz 2008; 13:07:09 

yapmanız gereken vatanı aramak onlar size kargoyu gönderecekler kargoya vereceksiniz ürünü değişim iade ne ise onu isteyeceksiniz eğer istanbulda oturuyor iseniz elden götürün daha hızlı olur değişim iade ne ise yaptırırsınız aynı gün yoksa 1 hafta sürer bi sorun yaşamazsınız vatandan o konuda içiniz rahat olsun bariz bir sorun zaten aşet çalışmıyor hemen işlemleri yaparlar

ufuq35

24 Temmuz 2008; 13:18:41 

quote:

Orjinalden alıntı: mamo99

yapmanız gereken vatanı aramak onlar size kargoyu gönderecekler kargoya vereceksiniz ürünü değişim iade ne ise onu isteyeceksiniz eğer istanbulda oturuyor iseniz elden götürün daha hızlı olur değişim iade ne ise yaptırırsınız aynı gün yoksa 1 hafta sürer bi sorun yaşamazsınız vatandan o konuda içiniz rahat olsun bariz bir sorun zaten aşet çalışmıyor hemen işlemleri yaparlar

yorumunuz içimi rahatlattı.. bakalım umarım dediğiniz gibi işlemler seri olur ve aksamaz.. ist da değilim şu an malesef.. sorun çok bariz dediğiniz gibi, umarım distributore yollamadan değişimi onaylarlar..

bu arada kargo ücretini benim mi karşılamam gerekiyor bu konuda da bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim..

ayrıca merak ettiğim bir konu daha var, bu ayıplı ürünler distributor tarafından çöpe mi atılıyor yoksa tekrar yurtdısına mı gonderiliyor??

cvplar için sağolun şimdiden..

ufuq35

24 Temmuz 2008; 13:24:05 

ayrıca bir konuda daha bilginize başvuracağım, ürünü tam olarak fabrikasyon şeklinde kutulayamadım tabiki.. hatta uyduları kopuklerine yerleştirmedim, ancak hiçbir zarar gelmeyecek şekilde kopuksuz olarak koyabildim kutuya.. acaba bu konuda bir sıkıntı olur mu nerde bunun kopukleri derler mi sizce??

QuadroPLeX
Uzaklaştırılmış
29.9985548958284 gün cezanın 13 günü kaldı.

24 Temmuz 2008; 13:30:48 

Bende G500'ü Vatandan almıştım böyle bir sorun yoktu Allahtan

Allah Kolaylık Versin
ufuq35

24 Temmuz 2008; 13:43:04 

quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

Bende G500'ü Vatandan almıştım böyle bir sorun yoktu Allahtan

Allah Kolaylık Versin

saol kardeşim.. walla aletin kutusunu görünce insan uğraşmaya üşeniyor

siteye yazdıktan sonra biraz olsun rahatladım.. bakalım sonucları da teker teker yazacağım.. kimse mağdur olmaz diye umuyorum.. eyw

ufuq35

26 Temmuz 2008; 21:48:45 

ewt arkadaşlar vatana dün kargo ile arızalı g500 ü gönderdim.. bugün telefonuma sms atmışlar;

........... M. hizmetleri formu ile ilgili ürününüz iade alınacaktır. Kutu ve aksesuarları getirmeniz rica edilir.

Ancak anlamadığım nokta kutu içeriği de aksesuarlar da full olarak gönderdim. Eksik herhangi birşey kesinlikle yok.. Acaba herkese böyle bir mesaj mı gönderiliyor yoksa hakkaten bi parçanın eksik falan olduğunu mu düşünüyorlar sizce?

Daha önce vatana bu şekilde iade yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuq35 -- 26 Temmuz 2008; 21:50:31 >

mamo99

27 Temmuz 2008; 10:47:14 

öyle bir mesaj gelmedi bana arayın vatanı fatura isminizi isterler durumu anlatın bi gariplik varsa telefonda çıkar bana yollayın yenisini de bu kadar

vata

27 Temmuz 2008; 12:49:38