Vodafone, uygulamayı karikatür Sanatçısı Selçuk Erdem'in karikatürleriyle anlatacak
İSTANBUL - Vodafone Türkiye, Kasım ayında başlayacak numara taşınabilirliği uygulamasını, Karikatür Sanatçısı Selçuk Erdem'in karikatürleriyle anlatacak.
Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye için Ocak-Nisan ayları arasında 10 ilde toplam 2 bin 391 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, numara taşınabilirliğinin halkın yüzde 18'i tarafından bilindiği, uygulamayı doğru bir biçimde tanımlayanların oranının ise yalnızca yüzde 12 olduğu bildirildi.
Açıklamada, aynı araştırmanın cep telefonu kullanıcılarının beşte birinin, uygulama başladığında numarasını taşımayı düşündüğünü gösterdiği kaydedildi. Araştırma sonuçlarını değerlendiren Vodafone Türkiye'nin, numara taşınabilirliği uygulamasının halk arasındaki bilinirliğini artırma çalışmalarını, Karikatür Sanatçısı Selçuk Erdem'in çizimleriyle zenginleştirmeye karar verdiği ifade edilen açıklamada, Vodafone Türkiye'nin, Selçuk Erdem'in eğlenceli ama bilgilendirici çizimlerini web sitesinde, bilgi broşüründe ve basın bültenlerinde kullanacağı belirtildi.
Sanki Vodafone diğer ülkelerde Numara Taşınabilirliği servisini yapmadı. Dalga geçer gibi bizimle Karikatürle numara taşınma nedir onu mu anlatacak? Arkadaşlar bu Vodafone bizimle dalga geçiyor diye daha önce de söylemiştim. Hiç yanılmıyorum. Resmen bizimle kafa buluyor bu operatör.
Avea, çalışmaya çoktan başladı bile. Avea'nın çizdirdiği karikatürler birçok gazetede bu hafta yayınlanmaya başladı. Bayaa da eğlenceli olmuşlar hakkaten. Numara taşınabilirliği kendimiz biliyoruz diye herkesin bildiğini kabul etmek yanlış olur. Milleti bilgilendirmek lazım
Numara taşınabilirliğinin ne olduğunu bilenler şu soruma cevap verirlerse memnun olurum. Aynı operatör abonelerinin birbirini araması diğer operatör abonesini aramaya göre daha ucuz. Ben şimdi bir numarayı aradığımda benim bulunduğum operatör mü diğer operatör mü bilebiliyorum. Buna göre icabında daha uzun konuşuyorum. Numara taşınabilirliği gelince ben aradığım numaranın hangi operatör abonesi olduğunu nerden bileceğim?
Numara taşınabilirliğinin ne olduğunu bilenler şu soruma cevap verirlerse memnun olurum. Aynı operatör abonelerinin birbirini araması diğer operatör abonesini aramaya göre daha ucuz. Ben şimdi bir numarayı aradığımda benim bulunduğum operatör mü diğer operatör mü bilebiliyorum. Buna göre icabında daha uzun konuşuyorum. Numara taşınabilirliği gelince ben aradığım numaranın hangi operatör abonesi olduğunu nerden bileceğim?
arama yaparken sesli anons yapılcakmış. "aradığınız kişi xxxxx abonesidir" şeklinde
arama yaparken sesli anons yapılcakmış. "aradığınız kişi xxxxx abonesidir" şeklinde
Anons yapılması da can sıkıcı olur. Zaten kontör azalınca "şu kadar kontörünüz var görüşme yapabileceksiniz ancak en kısa zamanda kontör yükleyin" demiyor mu sinir oluyorum Sana ne benim kontörümden kardeşim sen telefonu bağla...