Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vodafone'dan numara taşınabilirliğine karikatürlü çözüm

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Vodafone'dan numara taşınabilirliğine karikatürlü çözüm Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
çok geç

24 Temmuz 2008; 12:02:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vodafone, uygulamayı karikatür Sanatçısı Selçuk Erdem'in karikatürleriyle anlatacak

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, Kasım ayında başlayacak numara taşınabilirliği uygulamasını, Karikatür Sanatçısı Selçuk Erdem'in karikatürleriyle anlatacak.

Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye için Ocak-Nisan ayları arasında 10 ilde toplam 2 bin 391 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, numara taşınabilirliğinin halkın yüzde 18'i tarafından bilindiği, uygulamayı doğru bir biçimde tanımlayanların oranının ise yalnızca yüzde 12 olduğu bildirildi.

Açıklamada, aynı araştırmanın cep telefonu kullanıcılarının beşte birinin, uygulama başladığında numarasını taşımayı düşündüğünü gösterdiği kaydedildi. Araştırma sonuçlarını değerlendiren Vodafone Türkiye'nin, numara taşınabilirliği uygulamasının halk arasındaki bilinirliğini artırma çalışmalarını, Karikatür Sanatçısı Selçuk Erdem'in çizimleriyle zenginleştirmeye karar verdiği ifade edilen açıklamada, Vodafone Türkiye'nin, Selçuk Erdem'in eğlenceli ama bilgilendirici çizimlerini web sitesinde, bilgi broşüründe ve basın bültenlerinde kullanacağı belirtildi.

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/basin_odasi_bultenler.php?id=47
http://www.dunya.com/haber.asp?id=16248

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 24 Temmuz 2008; 19:11:38 >

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
tksharmely

25 Temmuz 2008; 3:03:39 

Sanki Vodafone diğer ülkelerde Numara Taşınabilirliği servisini yapmadı. Dalga geçer gibi bizimle Karikatürle numara taşınma nedir onu mu anlatacak? Arkadaşlar bu Vodafone bizimle dalga geçiyor diye daha önce de söylemiştim. Hiç yanılmıyorum. Resmen bizimle kafa buluyor bu operatör.

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
sevimlican

25 Temmuz 2008; 10:01:59 

sen belki biliyor olabilirsin ama anadoluya git bakalım kaç kişi biliyor numara taşımanın ayrıntılarını

KARAKARTAL 1903
KİM NE DERSE DESİN TEK HATTIM VODAFONE
çok geç

25 Temmuz 2008; 10:05:28 

anket yapmışlar sonuçları ortada
ayrıca aveanın yaptığı açıklamada da numara taşınabiliriliğini bilen %5 ti.

SKELETER

25 Temmuz 2008; 11:26:43 

Çok saçma zaten Selçuk Erdem'in karikatürünü sevenler gençler. Genç olupta numara taşınabilirliğini bilmeyen biri ben sanmıyorum çok olsun.

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2008; 15:54:28 

Yahu sizde varya :)

Ne yani adam en güzelini yapmış..Daha ne olacak..

Önemli olan Numara taşınabilirlik değil Vodafone MARKA reklamını yapmak..

Sonuçta diğer şirketlerde bu işi yapacak

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
gulenmoryel

31 Temmuz 2008; 11:10:40 

Avea, çalışmaya çoktan başladı bile. Avea'nın çizdirdiği karikatürler birçok gazetede bu hafta yayınlanmaya başladı. Bayaa da eğlenceli olmuşlar hakkaten. Numara taşınabilirliği kendimiz biliyoruz diye herkesin bildiğini kabul etmek yanlış olur. Milleti bilgilendirmek lazım

Karikatürler http://www.avea.com.tr/mobilnumaratasinabilirligi/index.html linkinde var.

DoubleDragon

1 Ağustos 2008; 12:15:04 

Numara taşınabilirliğinin ne olduğunu bilenler şu soruma cevap verirlerse memnun olurum.
Aynı operatör abonelerinin birbirini araması diğer operatör abonesini aramaya göre daha ucuz. Ben şimdi bir numarayı aradığımda benim bulunduğum operatör mü diğer operatör mü bilebiliyorum. Buna göre icabında daha uzun konuşuyorum. Numara taşınabilirliği gelince ben aradığım numaranın hangi operatör abonesi olduğunu nerden bileceğim?

çok geç

1 Ağustos 2008; 12:28:29 

quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Numara taşınabilirliğinin ne olduğunu bilenler şu soruma cevap verirlerse memnun olurum.
Aynı operatör abonelerinin birbirini araması diğer operatör abonesini aramaya göre daha ucuz. Ben şimdi bir numarayı aradığımda benim bulunduğum operatör mü diğer operatör mü bilebiliyorum. Buna göre icabında daha uzun konuşuyorum. Numara taşınabilirliği gelince ben aradığım numaranın hangi operatör abonesi olduğunu nerden bileceğim?

arama yaparken sesli anons yapılcakmış.
"aradığınız kişi xxxxx abonesidir" şeklinde

DoubleDragon

1 Ağustos 2008; 12:33:46 

quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

arama yaparken sesli anons yapılcakmış.
"aradığınız kişi xxxxx abonesidir" şeklinde

Anons yapılması da can sıkıcı olur. Zaten kontör azalınca "şu kadar kontörünüz var görüşme yapabileceksiniz ancak en kısa zamanda kontör yükleyin" demiyor mu sinir oluyorum Sana ne benim kontörümden kardeşim sen telefonu bağla...

çok geç

1 Ağustos 2008; 12:35:30 

doğru söylüyorsun bir çağrı bırakmak isteyecen 2 saat anonsu dinle

pabl0esc0bar

1 Ağustos 2008; 13:08:05 

tuşlayarak *55* vs gibi bir şeyle olacağını duymuştum bende

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Vodafone'dan numara taşınabilirliğine karikatürlü çözüm Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2 Rex video
TV karti, cift cekirdekli islemci ve kablosuz ag yetenekleriyle ozgurlugun tadini cikartin
Gigabyte HD4870 video inceleme
Daha güçlü, daha hızlı, daha ucuz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at