mrb sayın arkadaşlar yeni bir ekran kartı alacağım fakat hangisini alacağım bilmiyorum yardımlarınız gerekli öncelikle benim sistem:
ASUS MN2 ANKART 2 GB RAM AMD X2 3800 İŞLEMCİ ASUS EAX 1550 512 HM EKRAN KARTI
bu sisteme en iyi hangi kart gider 160 ytl ye kadar çıkabilirim... Bu sistemle uyumlu maximum verim alabileceğim bir kart önerirseniz çok makbule geçer.. Deddiğim gibi max 160 ytl ayırdım.. şöyle son çıkan oyunlarda rahatça oynayabileyim.. ve bana bi 10 sene gitsin bu kart. evet bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaltahirx -- 24 Temmuz 2008; 12:00:18 >
şimdi senin işlemcı yetersız amd oldugu için ıyı oc olmuyor.tabı ıyı oc olsada anakartın ıyı o ızın verıyor mu oda var 9600 falan al desem o işlemciyle olmaz.ayrıca psu ne oda bellı degıl ayrıca 10 sene gıtcek kart varsa soylede bizde alalım
sana sevimli bir 9600gt gider 140 civarı alabilirsin pazarlıkla :D tam ideal birazda cpu o.c. yaptınmı tam orta dereceli olur sistem psu umarım 350 watt felandır azıcıkta iyidir yoksa :D sıkıntı yapabilir 9600gt fazla güç çekmez ama 350 watt değilde 400 watt olsa ideal olur aslında yada acaip bir şekilde ucuzlayan bir 3870 ;) mis gibi olur sana :D 160 civarı rahat bulursun ama psu önemli gerçide 20 felan daha koy yada 10 işte tam anlamıyla bi 8800gt tatmin eder fazlasına gerek yok ;)