Audigy 2 ZS & Vista (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları

sarppy -> Audigy 2 ZS & Vista (24 Temmuz 2008; 11:46:32)

Kullanmakta olduğum Z-5500'e ve yeni almayı düşündüğüm Z-2300'e ses kartı arıyorum ve uygun fiyatlı ve kaliteli gözüken Audigy 2 ZS'yi almaya karar verdim ancak bu kartın Vista'da problem çıkardığını söyleyen arkadaşlar var kimisi mavi ekran hatası alıyormuş, kimisi driver yükleyemiyormuş. Creative firması X-Fi ürünlerini satabilmek için önceki ürünlerine olan desteğini kestiği söyleniyor. Şimdi bu kartı Vista'da kullanan var mı varsa XP'deki gibi tüm efektleri, tüm ayarları kullanabiliyor mu? Kullanmakta olduğum Realtek ALC889A'dan bu karta terfi etmeye değer mi? Yorumlarınızı ve önerilerini bekliyorum. Audigy 2 ZS alma onun yerine bunu al dediğiniz kart var mı tabi uygun fiyatlı bir şey, mesela X-Fi Audio bundan daha iyidir Audigy'yi boşver diyeniniz var mı? Herkes farklı bir yorum yapıyor açıkçası, kimin elinde hangi kart varsa onu övüyor en iyi bu diyor.

RIMIKIKI -> Cevap: Audigy 2 ZS & Vista (24 Temmuz 2008; 12:03:24)

Arkadaşım bende kartı alıcam zaman audigy 2 zs ve x-fi extreme music veya gamer kartları arasında kalmştım forumdan okuduklarımla ve tabi daha önceden audigy 2 zs dinledim ve birçok ses sistemleri için kullanmıştım bu kartı. x-fi de müzik ve film hiç dinlememiştim ozamanlar ama dediğim gibi forumdaki okudumlarım yorumlardan çıkarak kararım zs yi almak oldu. Eğer temiz bi audigy 2 zs bulabilirsen hiç düşünmeden alabilirsin için rahat olsun.

Ayrıca bende şu anda vista kullanıyorum Equlaizer,eax effectler,spearker setting ve hatta x-fi nin consollarını yüklerek x-fi crystalizer özelliğini bile bu kartta kullanabiliyorum.Ses kalitesi harika

Forever Audigy2 Zs :):)

sarppy -> Cevap: Audigy 2 ZS & Vista (24 Temmuz 2008; 12:34:38)

quote:

Orjinalden alıntı: RIMIKIKI

Arkadaşım bende kartı alıcam zaman audigy 2 zs ve x-fi extreme music veya gamer kartları arasında kalmştım forumdan okuduklarımla ve tabi daha önceden audigy 2 zs dinledim ve birçok ses sistemleri için kullanmıştım bu kartı. x-fi de müzik ve film hiç dinlememiştim ozamanlar ama dediğim gibi forumdaki okudumlarım yorumlardan çıkarak kararım zs yi almak oldu. Eğer temiz bi audigy 2 zs bulabilirsen hiç düşünmeden alabilirsin için rahat olsun.

Ayrıca bende şu anda vista kullanıyorum Equlaizer,eax effectler,spearker setting ve hatta x-fi nin consollarını yüklerek x-fi crystalizer özelliğini bile bu kartta kullanabiliyorum.Ses kalitesi harika

Forever Audigy2 Zs :):)

Yani Audigy 2 ZS ile Vista arasında sorun yok değil mi? Ona göre Kadıköy'e temiz bir Audigy 2 ZS aramaya gideceğim. [:)]

Bu arada sen hangi driverı kullanıyorsun? Ben de sorunsuz olanı kurayım aldığım zaman.

RIMIKIKI -> Cevap: Audigy 2 ZS & Vista (24 Temmuz 2008; 13:03:49)

Evet dediğim gibi herşey canavar gibi çalışıyo vistada
sen kartı alırsan ben sana bendeki kullandığım driverinin download linklerini yollarım sen rahata tak [;)]

virtusft -> Cevap: Audigy 2 ZS & Vista (24 Temmuz 2008; 16:05:06)

quote:

Orjinalden alıntı: RIMIKIKI

Evet dediğim gibi herşey canavar gibi çalışıyo vistada
sen kartı alırsan ben sana bendeki kullandığım driverinin download linklerini yollarım sen rahata tak [;)]

çok teşşekkür ederim bende istiyorum download linki pm attım kolay gelsin

nightmareee -> Cevap: Audigy 2 ZS & Vista (25 Temmuz 2008; 0:51:06)

Kesinlikle Audigy 2 ZS Xp'de çalışıtğı gibi çalışmıyor Cmss özelliği mesela yok Audio console Xp'ye göre çok dandik.Vista'da Audigy 2 ZS açıkçası dandik driverlar yüzünden beni kartımdan soğuttu..

losthell -> Cevap: Audigy 2 ZS & Vista (25 Temmuz 2008; 3:53:23)

Creative son yıllardaki bu yaptıklarıyla özelliklede Daniel K. artık dayanamayıp kendi yazdığı sürücülerle gözümden baya düştü. SB Live 5.1 , AudigyZS ve X-Fi kullandım gerçekten hepsi mükemmel kartlardı ama creative gibi global bir firma vistada bu şekilde davranmamalıydı diye düşünüyorum. Bu arada X-Fi için yanılmıyorsam vista driver'ı çıktı fakat AudigyZS üzerindede çalışmaları lazım çünkü bu kartı inanılmaz kullanan var benimki yanmasaydı şimdi duvarda değil x-fi'ın yerinde olurdu aklıma geldi yaktığım gün [8|]

DeVil_BoZZo -> Cevap: Audigy 2 ZS & Vista (25 Temmuz 2008; 6:18:59)

Arkadaşlar ben Audigy 2ZS + Z5500 Kullanıcısıyım fakat Ses kartımın orjinal Driver'larının olduğu CD bozuldu ve internetten indirdiğim driver'larda Surround Mix console'u falan yok çok adi bir Programı var bunun Driver'larını sizlerden mümkünatı var ise temin edebilirmiyim Rica etsem acaba?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.328125