piyasada uydu alıcıların fiyatları 45 - 50 ytl ye kadar geriledi bu tür ucuza satılan uydu alıcılardan yeteri kadar bi verim alınabilirmi + olarak 106 ekran plazma tv aldım bu uydu alıcılardan kullansam izlenen programın performansını etkilermi? saygılar.
Plazma da adam gibi yayın için HD Receiver almak daha mantıklı olur. Bu ucuz modeller pek işe yarayacağını zannetmiyorum, şifre girişi falanda yapamazasın öyle durur işte...
piyasada uydu alıcıların fiyatları 45 - 50 ytl ye kadar geriledi bu tür ucuza satılan uydu alıcılardan yeteri kadar bi verim alınabilirmi + olarak 106 ekran plazma tv aldım bu uydu alıcılardan kullansam izlenen programın performansını etkilermi? saygılar.
Araştırmadan almamakta fayda var,ucuz olmasının bir sebebi vardır. Burda önemli olan ucuz olması değil,fiyat/performans ürünü olması. Sansui(teknosa'dan) 45 ytl ye alanlar pek de memnun değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 28 Temmuz 2008; 22:29:11 >
uçuz model dedin ama o kadarda ucuz hiç bir şeyine yaramaz iki günde pencereden atarsın.next 2000 super plus modelinden al kesene göre fta usb al derim.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
arkadaşlar BOTECH sakın almayın ben bir kere aldım pişman oldum sonra ikinci el olarak sattım.çok sorunlu bir marka.bu yazsam destan olur.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0