Nokia N73 Hafiza Karti (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia

darklord_emin -> Nokia N73 Hafiza Karti (24 Temmuz 2008; 11:08:34)

bi sorunum var n73 um var 2 gundur ugrasiyorum ama olmadi hafiza kartindaki hic birsey telefonumda gorunmuyor.daha dorusu galeriye girdimde hic birsey yok ama hafiza karti dolu....resim cekiyorum giriyorum galeriye resim yok ama USB ile basgladimda bilgisayarda gorebiliyorum resimleri... baska bi telden sarki attimda sadece dosya yoneticisinde bulabiliyorum baska hicbir yerde gorunmuyo.sora hafiza kartini cikarip resim cektim telefon hafizasina.bu sefer sorun olmuyo cektim resim galeride gorunuyo... sorun hafiza kartinda mi yoksa telefonun hafiza karti yerindemi YARDIMCI olursaniz sevinirim.........

simdiden tesekurler.....

Feel Me -> Cevap: Nokia N73 Hafiza Karti (24 Temmuz 2008; 14:16:18)

Hafıza kartı ayarlarına bak,orada çekilen fotoğrafı nereye kaydedeceği vs vardır,olmadı servise gidebilir.Ama dur bakalım belki bilen arkadaşlar çıkar[:'(]

Klasör.:X:. -> Cevap: Nokia N73 Hafiza Karti (24 Temmuz 2008; 17:48:54)

sanırım hafıza kartını biçimlendirirsen sorun ortadan kalkar.telfonda biçimlendirirsen daha sağlıklı olur.[sm=ok.gif](yedek almayı unutmayacaksın tabi[sm=icon_smile_wink.gif])
quote:

Feel Me

bu arkadaşın bahsettiği şey sanırım s60 2rdlerde mevcut ama n73 de böyle bir ayar yok.)

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.0625