Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DigiTürkün yeni kampanyasına abone olmak üzereyim, fikirleriniz nelerdir ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> DigiTürkün yeni kampanyasına abone olmak üzereyim, fikirleriniz nelerdir ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
boreas06

24 Temmuz 2008; 10:33:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 85 ytl peşin ( vestel 90001C marka receiver ve de çanak bende kalcak tamamen ) aylıkda 39,9 ytl ( 12 ) bu şuanki olan kampanya
iyi gibi duruyor nedir fikirleriniz? evimde sony lcd var receıverın verceği görüntü kalitesi nasıl olur ?
birde şuanki kampanya sanırım ailece+lig tv kanal sayısı çok mu az olur ?
bilmedigim için söliceğiniz herşey önemli benim için

burky1905

24 Temmuz 2008; 10:58:59 

aldığın paket eko-spor sa bir sürü kanal var onu sölim ayrıca bu 39,9 ödemesi seneye ne olcak bunun hakkında bir bilgi verdilermi sana

burky1905

24 Temmuz 2008; 11:04:55 

arkadaşım senin kampanya bu world kart kampayası ise izleyemdiğin kanal yok vede 39.90 çok iyi bir fiyat bence hemen al (izleyemediğin kanal elbette war tabi ama bunlar erotik kanallar ve salon kanalları ekstra para gold max comedy max gibi) bence al hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burky1905 -- 24 Temmuz 2008; 11:05:21 >

boreas06

24 Temmuz 2008; 11:05:18 

yok 6-7 dane digitürk kanalları ve de şiftesiz türksat kanalları var

burky1905

24 Temmuz 2008; 11:07:41 

dediğin gibiyse boşuna para verme lig tv izleyemiyomusun d-smart al

boreas06

24 Temmuz 2008; 11:25:26 

lig tv var bu kampanyada sadece digitürkde 6-7 kanal var

boreas06

24 Temmuz 2008; 11:29:54 

85 ytl peşin verirmesinin nedeni receıver ce çanağın bende kalıyor olması
acaaba vestel 9001C marka receiver çok dandik midir ???

burky1905

24 Temmuz 2008; 11:33:43 

sana şunu sölim bn modüllü lig tv üyesiyim 39.90 ödeyeceğim bu sezon sadece lig tv yi izleyebiliyorum.
sen digitürk ün 7 kanalı+lig tv+türksat+receiver ve çanak senin olcak vede 39.90 ödeyeceksin
yane bnle kıyasladıgında 85 ytl ye hem receiver hem çanak almış olucaksın üstüne digitürk kullanıcaksın lig tv de var...sen anlamışsındır artık kampanya gusel oldugunu

bu kampanyayı nerden gördün banada sölermisin bn boşuna sadece lig tv ye 39.90 ödemiyim seninkinden alım bare

boreas06

24 Temmuz 2008; 11:38:20 

digitürk ün internet sitesinde world card a özel kampanya ilanı var
orda kurulum bedeli 30 ytl ve 39,9 yazıor aylık taksit
ben de diretk servislerini arayarak çanak ve de receıver bende kalsın istiyorum dedim onun da fiyatı 85 ytl + aylık 39,9 ytl dediler
sizde bulundugunuz yerdeki servisleri arayarak sorabilirsiniz ben 2-3 yerle konuştum ankara da hepsinin haberi var
hatta şöyle kampanya da var 30 ytl + 39,9 ytl (aylık fatura şeklinde eve geliyormuş) çanak sizde kalıor receıver 1 yılın sonunda alınıyor ama daha kaliteli philips receiver ı kullanılıyormuş bu kampanya da da
tek çanak kalıor sizde

burky1905

24 Temmuz 2008; 11:42:31 

ama şöle bi durum var o world kart kampanyasının paketi çok büyük digitürk ün nerdeyse tüm kanalları

sizin sordugunuz bu kampaya farklı bir kampanya world kartı olmayanada oluo mu

boreas06

24 Temmuz 2008; 11:47:01 

hayır bahsettigim world cardlı olan kampanya linki altta

http://www.digiturk.com.tr/kampanyalar/image/poster/worldligtv_buyuk.jpg

turksat lig tv + ailecek paketi ve 6-7 tane digitürk kanalı var

burky1905

24 Temmuz 2008; 11:53:33 

sen kampayayı yanlış anlamışsın orda sayılan 6 adet kanal digitürk ün türksatta yayın yapan kanalları onları bnde izleyebiliyorum sadece maç zamanları açıyorlar.
world kart kampanyası ailecek paketi+lig tv sen digitürk ün sitesine gir aile paketinin içerdiği kanallara bir bak...

boreas06

24 Temmuz 2008; 11:55:54 

arkadaşım aile paketi degil ailecek paketi bu ikisi farklı
ailecek de sadece digitürke ailt 6-7 kanal var o linkde onlar yazıor jolly sneak, turkmax gibi
şuan ben dedigim şekilde sipariş bile verdim

hadesperado

24 Temmuz 2008; 12:01:23 

arkadaşım belki yardımı dokunur diye diğer başlığa yazdığımız bir cevabı aynen aktarıyorum:

quote:

Orjinalden alıntı: hadesperado

quote:

Orjinalden alıntı: gametheory

Vallahi şu an görünürde daha hesaplı başka bir kampanya bulunmadığı için ben Vestel'in kampanyasına katılacağım. Sonuçta kendime ait bir uydu alıcım yoktu, böylece olmuş olacak. Aylık 30 YTL'ye ligtv (ve umarım premier lig) izlemek çok büyük bir rakam değil. Digitürk'in ekospor paketi 62,80 YTL. Worldcard'a özel üyelik bile aylık 39,90 YTL'ye geliyor. Bir önemli özellik olarak da Vestel'in kampanyasında verilen uydu alıcısı ile kanal sıralaması kullanıcının tercihine uygun olarak yapılabiliyor (bu durum bildiğim kadarıyla digitürk'ün dağıttığı uydu alıcılarında mümkün olmuyor).

Sonuç olarak Ankara Emek'teki Vestel bayisini aradım, Cumartesi günü gelip kurulumu yapacaklar. 5840 CI cihazından yokmuş, 2008 CI'yı getirecekler. Umarım arada ciddi bir fark yoktur.

evet ben de seninle aynı durumdayım, uydu alıcım olmadığı için bu kampanya diğerinden (yılın golü: worldcardla aylık 39 ytl olandan) daha ucuza geliyor.

şöyle ki;
-yılın golü kampanyasında: 85 ytl (kurulum ve uydu) + (39 ytl x 12 ay=480 ytl) = 565 ytl
-vestel kampanyasında: 139 ytl (vestel receiver) + (29 ytl x 12 ay= 360 ytl) = 499 ytl
-aradaki fark: 65 ytl

ancak bulunduğum yerdeki yetkiliye hala vestelden bir bilgi ulaşmamış, bekliyoruz bakalım...

quote:

Digitürk'in ekospor paketi 62,80 YTL. Worldcard'a özel üyelik bile aylık 39,90 YTL'ye geliyor.

ayrıca bu yanlış anlaşılmasın digitürk'ün 62 ytllik ekospor paketi worldcardla 39 ytl değil,
worldcardla yapılan o kampanyada sadece turksat kanalları ve iki üç tane gereksiz kanal var...

burky1905

24 Temmuz 2008; 12:04:53 

worldcard ın sitesinde daha açıklayıcı bir metin buldum dediğin gibi

yinede iyi bir kampanya cihaz senin olucak bence iyi bir tercih yaptın bn şimdi digitürk ü arıycam ve indirim istiycem yoksa iptal edin diycem benim zate pepsiden 1 yıllık bedeva paketim var seneyede allah kerim

burky1905

24 Temmuz 2008; 12:07:08 

vestelin kampanyasıda gereksiz 3-5 kanal mı içeriyor..

boreas06

24 Temmuz 2008; 12:45:53 

usta vestelin kampanyası da şöyle
30 ytl aylık(12) vede 139 ytl ye çok daha iyi receiver veriyorlar hangisi seçilmeli sence
digitürk ten siparişi iptal mi ettirsem acaba

boreas06