Giriş
24 Temmuz 2008; 10:21:50
Programı www.winpwn.com adresinden indirebilirsiniz. Önemli not:Winpwn 1.0'ı silmeden üstüne yüklemeyin yoksa problemler çıkabiliyormuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akid -- 24 Temmuz 2008; 10:43:44 >
_____________________________ çözüмü ιмкαηѕız gιвι göяüηєη ρяσвℓємℓєяι çözмєηιη тєк вιя уσℓυ ναя∂ıя: "вαкış αçıηızı ∂єğιşтιяιη"
24 Temmuz 2008; 20:02:51
deneyen oldu mu acaba?ben 1.1.4 ten 2.0 a geçip geçmeme konusunda inanılmaz kararsızım..
_____________________________ Apple iPhone 8gb 1.1.4 -04.04.05_G 2.0 -04.05.04_G casper m600
24 Temmuz 2008; 20:33:40
Ben denedim ve geçtim yalnız Cydia'yı seçmemiştim şimdi sonradan nasıl ekleneceği konusunda hiçbir fikrim yok.
24 Temmuz 2008; 20:44:14
Konuyu açan benim ama winpwn ile geçemedim xpwn'ı denedim anında geçtim.
_____________________________ çözüмü ιмкαηѕız gιвι göяüηєη ρяσвℓємℓєяι çözмєηιη тєк вιя уσℓυ ναя∂ıя: "вαкış αçıηızı ∂єğιşтιяιη"
24 Temmuz 2008; 20:52:45
arkadaslar alternatif installer ve bsd subsystem uygulamasi olmadigindan su anda sadece ve tek secenek olarak cydia yi secmeniz gerekmekte...
_____________________________�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil