Orjinalden alıntı: drkayzer bi kere 9xxx serisi kendim kullandım berbattı performans çok kötüydü x19xx serisi ise ısına ısına patlıycaktı 100dereceyi gören ısılarda çalışıyordu boş yorum yapmayın
AHAHAHAHAHA. Evet boş yorum yapmayalım yaptırmayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s!LenTium -- 24 Temmuz 2008; 14:37:47 >
bukadar anti nvidia cı adam toplanmış yorum yapıyo nedir yani olay ati daha adam gibi sürücü çıkaramazken adamlar takır takır çalışıyo!8 serisi çıktığında ati varlık gösteremezken şimdi yerlere göklere sığdırılamıyo!rekabet ortamında kimse kimsenin altında kalmaz mrk etmeyin bekleyin ve görün nvidia dersini almıştır..
nvidia büyük firma ati şimdiye kadar kaç tane doğru düzgün kart çıkardı
Neye dayanarak bu yorumda bulunuyorsunuz? Agp 9xxx, X800, X19xx serilerindeb haberdar olmadan böyle yorumlar yapmayın. Bu forumda 9xxx serisi ile O/C yapanlar için yıllardır unutulmayan bir konu var.
bi kere 9xxx serisi kendim kullandım berbattı performans çok kötüydü x19xx serisi ise ısına ısına patlıycaktı 100dereceyi gören ısılarda çalışıyordu boş yorum yapmayın
koptum yaa sen güldürdün ya allahta sni güldürsün. ama artık SUS ltfn bu kadar gülme yeter. donanım hakkında yorum yapma
Quadro fx serisini bilmeyen, ps3 gpu'sunu hazırladığınıda bilmeyen birileri Nvidia'ya ezik diyebilir. Dünyada ki pazar paylarına bakın genel anlamda kim ezikmiş. Burada ne ATI nede NVidia ezik, adamlar rekabet adı altında 6 ayda bir ekran kartı değiştirtiyor tüketiciye. Ben tek kral tanırım S3
24 Temmuz 2008; 15:21:37
fx57 konuyu kilitlemeyi düşünüyormusun ciddi söylüyorum.
habere girerken "Nvidia İkinci Büyük Patlamaya Hazırlanıyor" bunu görünce dedim artık defi tarağı topladılar gidiyolar mı dedim bi an hauhauah :D valla pimini çekip ellerinde patlatmasınlar da bombayı nasıl patlatırlarsa patlatsınlar........
arkadaslar 2 gün sonra nvidia sağlam bi kart cıkarcak yine atiyi ezecek sonra bu laflarınızı yutacaksınız biz adamların ne hazırladıklarınını bilmiyoruz ki bu kadar emin konuşuyorsunuz sanki ati kullanıcı dostu. bütün firmalar önce kendi cıkarını düşünür sanmayınki nvidia fanatiğiyim ati 4850 kullanıyorum ama biliyorumki nvidia daha kaliteli iş yapıyor
birinci büyük patlama ne zaman olduki :D nvidiacılar kazık yemeği sewiyorlar 300 dolar eden karta 600 dolar verıolar birde gerile gerile övünüyorlar bana taksan 1,4 milyar transistörü ben ondan iyi çizerim grafik
konuya farklı acıdan bakalım.arkadaslar biraz dalga geciyor...fena mı olmus? bırakalım herkes zamanının tadını cıkarsın.hem boyle desarj oluyorlar.bende diyorum ki ati kullanan arkadaslar nerde?halbuki 130.000 9800gtx+ baslıgında ati ye ne kadar sovduk saydık br tanesi ortada yoktu...az kaldı guceniyordum.ama baktım milllet burdaymıs