arkadaşlar yeni bir ekran kartı alıcam...4850 alıcaktım ama forumda okuduğum kadarıyla sürücü hatası gibi bazı sorunları var BU EKRAN KARTININ FİYATININ DÜŞTÜĞÜ FORUMDA YAZILDI..FAKAT HALA FİYATLARDA Bİ DEĞİŞİKLİK YOK...aldığım ekran kartının yaklaşık 2 sene idare etmesi iyi olurrr. n Vıdıanın ekran kartlarını düşünüyorum...8800 gt Yada 9600 gt amp olabilir mi?
abi git kral gibi sapphire ati hd 3870 al fiatı 135dolar bişe zaten dx.10.1 ve smart shader 4.1 gibi özellikleride var bunu al 2-3yıl rahat rahat kullanırsın eger istersen burdan bakabilirsin
4850'nin hiçbir sürücü hatası yok, nerede okuduysanız yanlış bilgi verilmiş. Şu an 250-300 lira civarında alınabilecek ve o fiyat aralığında en uzun süre idare edebilecek kart 4850'dir. Bence alabilecek durumunuz varsa düşünmeden alın.
elle tutulur bir sürücü hatası göstersinler önce. kaldı ki sürücü hatası tasarım hatası felan değil yani. 8.7 driver ı çıktı varmıymış hala problem olmadı 8.8 çıkacak neyi dert ediyosunuz anlamıyorum sanki kartı aldıktan iki ay sonra satıp yeni çıkanı alanlarla dolu bu forum. elbet yazılımsal problemler olucak koskoca microsoft bile bi yığın servicepack çıkarıyor...
süper kart bizde niye hata olmuyor? bu sırada forumda amma bozuk hatalı diyen var parcalara , herhangi bi resmi acıklama yok bunca kişi kullanıyor , manyakmı insanlar sorun olsa alsın , sorun var diyenlere bakmayın , bakıyorsanızda secim sizin , bu fiyata güncel iyi kart yok tr de
@durubey
Alacağınız kart HD 4850'dir.
Unreal 3 motorlu oyunlarda AA - AF açıkken(AA olabilir, sebebi) beklentilerin altında kalabilen başarım ve fan hızı - hız aşırtma meselesi sürücü sorunu olarak görülebilir. Onun haricinde, dikkat çeken bir şeyin olduğunu sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 25 Temmuz 2008; 19:10:34 >
abi git kral gibi sapphire ati hd 3870 al fiatı 135dolar bişe zaten dx.10.1 ve smart shader 4.1 gibi özellikleride var bunu al 2-3yıl rahat rahat kullanırsın eger istersen burdan bakabilirsin
yaa varya kart almaya korkuyorum 1 ay sonra daha iyisi daha ucuza gelecek sıkıntısı hep canımı sıkıyor. Ne alacağıma şaştım kaldım 1 ay önce 8800 gt düşünüyordum bu ay 4850 bakalım diğer ay ne düşüneceğim
4850 ye b.k atanlara bakma sen.hiçbir problemi yok...yani şöyle söyliyim her ekran kartının illaki problemi olur .ben rainbow six vegas 1 i x1950 ile driverdan dolayı oynıymıyorken 7600gt ile oynanıyordu ama bende moh airbornu çatır çatır full de oynarken 7600 gt ile anca 3-4 fps veriyordu..anlıycağın arada sırada kırk yılın başı çıkar öyle sorunlu oyunlar nvidea ati diye gruplandırmamak lazım..şu anda alıncak en iyi kran kartı 4850-4870 dir
sanırım hd 4870 alıcam ama kafama takılan...ŞU...saphıre mı iyi yoksa gigabyte tınki mi ???fiyatlar gigabyte diyor çünkü Gigabyte 227 dolar+KDV iken Saphıre 2117 dolar +KDV Saphıre Atİnı Yan ürünümü???