Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bioshock v1.1 --- 9800GTX 177.41

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Bioshock v1.1 --- 9800GTX 177.41 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DsgnrYgt

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 6:05:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar az önce Bioshock adlı oyunu kurdum..

1.1v patchini uyguladım ve oyunu açtım..

Ekran kartı sonuna kadar zorlanmış halde. İşlemcimde 3.3gHz 'e overclocklu.

Göründüğü üzere 16xAF 16xAA da aktif. Ve AA uygulama üzerine yazılıyor. Ne olursa olsun 16xAA yanî.

Ayarlar bu şekilde;

Başlangıçta, yani uçaktayken 350 Frame Saniye ile oynattığı oluyor.. Şaşırdım açıkcası ve paylaşmak istedim.

Genel başarımıda fena değildi açıkcası, Nvidia'nın "gerzek" bellek yönetimi olsada..

Herhangi bir HD4850 kullanıcısıyla ortak testler yapmak istiyorum. Bunlar sadece birer örnek ekran görüntüsüdür.. HD4870 belki olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DsgnrYgt -- 24 Temmuz 2008; 18:06:46 >

Intel Q6600 @ 3600mhz - Gigabyte GA-EP35C-DS3R - OCZ Reaper 2x1gb @ 1100mhz (5-5-5-12) - Gecube HD4850 1gb OC - FSP EPSILON 700W Power Supply - ST410AS Raid 0 - Sunbeam CoreContact Freezer - LG DVD RW - Feel Hurricane II - LG W1925S - Logitech MediaPlay - Logitech Formula - Logitech X530
Master_Evil

24 Temmuz 2008; 6:44:06 

@DsgnrYgt cod4 multi maplerinden chinatown, backlot ssleri koyabilir misin oyun versiyonu 1.6 yada 1.7 olmak şartıyla?
aynı şeyi 4850 kullanıcılarından da bekliyorum
çünkü 1.6 patch nvidia sponsorluğunda çıktı ati buna rağmen daha iyi sonuçlar verebilcek mi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 24 Temmuz 2008; 6:46:49 >

Tuz ruhu
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2008; 7:00:04 

Başlık ile içerik alakasız. 352 fps nerede?
Kumandan

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 7:26:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Tuz ruhu

yüzünü yıkada gel

.
Fettah34

24 Temmuz 2008; 8:20:42 

352 FPS nere 46 FPS nere yav?

Newresim

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 8:30:57 

bana kalırsa 352 fps filim olduğu için öle bende de 100-200 arası bişi görmüştü tam hatırlamıyorum ama dx 10 değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newresim -- 24 Temmuz 2008; 8:33:35 >

HD4850 Crazy Gaming
Playing:Assasins Creed,Pes08,Crysis,Cs1,5,Race Drive Grid,Guitar Hero III,Battlefield 2
Coming Soon:Stalker:Clear Sky,Bioshock 2,Crysis Warhead,Brother İn Arms Hell's Highway,Godfather2,Mafia 2,Farcry 2,C&C Tiberium,C&C Red Alert 3,Deus Ex,Mirror's Edge,Diablo 3,Fallout 3,GTA 4

Guitar Hero 3 Fan Kulübü
.45 ACP

24 Temmuz 2008; 8:32:35 

bioshock cilgin fpsler verebilen bir oyun ki videoda almissin o ss yi saylamam. cod4 de ilk turu frapsla bench yaparsan min max avg. fpsleri gorebiliriz, sen de 73gb ile 140gb nin alakasi olmadigini gorursun.

cyrix120
cenova

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Temmuz 2008; 8:44:33 

benzer yerden bende bir scrren aldım ama bioshock ta AA açılması çok zor, ben bir iki defa açıp etst edebilmiştimama nafile, mesela yukarıda ki, örnek 16xAA ve 16XAF ile alınmış, AA AF alınmadan aynı yerden başka ss

bu ayarlarda sağ taraftaki lambada tırtıkların hiç düzelmediğini görmek mümkün.
ATI dede durum aynısı sonra olayı hemen ATI nvidia ya götürmeye kalmasın gitme, iki kartlada AA ve AF açmak çok zor olduğunu gördüm.
Bazen hem nvidia hem de ATI de açarak test almıştım, onuda belli yerden ss alıp AA kalitesini sorgulayarak yapıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 24 Temmuz 2008; 8:43:34 >

Confusion

24 Temmuz 2008; 8:59:30 

352fps ölçümü yaptııı yer çok da önemli bi yer deil

uçaığın deniz üstünde yandığı sahnede fps 60 bu önemli bi gösterge ama daha önemlisi 2-3 "splicer" la çarpışma halinde olan fps ler!!!!

böle bi anın "ss" ini alırsan daha iii olur arkadaşım

"POWER OVERWHELMING
PAIN EVER LASTING
DESIRES NEVER ENDING!!!"
Newresim

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 9:07:34 

beyler şu fraps la nasıl min max fpsler kaydediliyor?

HD4850 Crazy Gaming
Playing:Assasins Creed,Pes08,Crysis,Cs1,5,Race Drive Grid,Guitar Hero III,Battlefield 2
Coming Soon:Stalker:Clear Sky,Bioshock 2,Crysis Warhead,Brother İn Arms Hell's Highway,Godfather2,Mafia 2,Farcry 2,C&C Tiberium,C&C Red Alert 3,Deus Ex,Mirror's Edge,Diablo 3,Fallout 3,GTA 4

Guitar Hero 3 Fan Kulübü
Murjuk

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 9:18:21 

ben de gusanos oyununda 700 küsür fps alıyorum.
yaw bırak allahaşkına.
Fakir_çocuk

24 Temmuz 2008; 9:50:43 

sahnede müthişmiş elde sigara 1000 tane alsa ne olcak 40-50 yap kasmasın yeter

Tuz ruhu
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2008; 9:51:48 

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: Tuz ruhu

yüzünü yıkada gel

Saat başı yıkıyorum zaten de arkadaşa birinin demodan fsp alınmayacağını anlatması gerekiyordu, anlatılmış da
jin_paci

24 Temmuz 2008; 9:54:21 

oyun içinden 350fps alda görelim aravideolarda ben crysisde 1300fps alıyom oyuna girdimmi 25 40 arası nasıl olcak

http://s1.g.l.a.d.i.a.t.u.s.net/game/c.php?uid=31139
CWaRRioR

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 10:21:54 

quote:

Orjinalden alıntı: jin_paci

oyun içinden 350fps alda görelim aravideolarda ben crysisde 1300fps alıyom oyuna girdimmi 25 40 arası nasıl olcak

Elemanın biri de Assasin's Creed'in screenshot'ı diye demo görüntüsünü koymuştu. Onu hatırladım

DanGWaR

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 10:31:02 

Şu oyunu bir daha mı bitirsem ne yapsam

Sinematikte 352 fps almış bravo valla oyunun menüsünde kaç alıyorsun arkadaşım onada baksaydın Belki orda bi 500 alırsın herkes bu karta hücum eder

Edit:Menü ss ide varmış yeni gördüm, hayret sinematikten düşük almış.Valla şu testlere bir daha güvenmeyeceğim oyunların her yerinde çok farklı fps ler çıkıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanGWaR -- 24 Temmuz 2008; 10:31:19 >

DsgnrYgt

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 18:07:26 

İyide 350Frame alınan yer film değilki.. sonuçta orasıda 3d grafik.. film olsa sabit 60 veya 30 kare ile oynatırdı..

Ayrıca crysis felan denmiş.. saçmalıyorsunuz resmen

Ben size sadece 352fps aldığım yerin ekran görüntüsünü gösterdim, göstermez olaydım bir dövmediğiniz kaldı.

Yani anlamış değilim, tamam süper bir kart değil. Ama bu kadarda ezilmesine gerek yok açıkcası. Hiç bir oyunu şuana kadar high dan aşşağı oynamadım bu kartla. "Ama cinematikde 350 frame hebele hübele" bu arkadaşlara cevap vermiyorum bile..

Bunlarda oyun içi görüntüler @ Confusion hocam splicer larla kapışırkende görüntüler almaya çalışacağım.

@Master_Evil

Önce COD4 kurmam lazım..

@Cenova

Evet hocam, 16xAA açılmamış. Aynı Unreal Tournament 3 deki gibi. Bundada zor açışıyor AA.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın