@DsgnrYgt cod4 multi maplerinden chinatown, backlot ssleri koyabilir misin oyun versiyonu 1.6 yada 1.7 olmak şartıyla? aynı şeyi 4850 kullanıcılarından da bekliyorum çünkü 1.6 patch nvidia sponsorluğunda çıktı ati buna rağmen daha iyi sonuçlar verebilcek mi merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 24 Temmuz 2008; 6:46:49 >
bioshock cilgin fpsler verebilen bir oyun ki videoda almissin o ss yi saylamam. cod4 de ilk turu frapsla bench yaparsan min max avg. fpsleri gorebiliriz, sen de 73gb ile 140gb nin alakasi olmadigini gorursun.
benzer yerden bende bir scrren aldım ama bioshock ta AA açılması çok zor, ben bir iki defa açıp etst edebilmiştimama nafile, mesela yukarıda ki, örnek 16xAA ve 16XAF ile alınmış, AA AF alınmadan aynı yerden başka ss
bu ayarlarda sağ taraftaki lambada tırtıkların hiç düzelmediğini görmek mümkün. ATI dede durum aynısı sonra olayı hemen ATI nvidia ya götürmeye kalmasın gitme, iki kartlada AA ve AF açmak çok zor olduğunu gördüm. Bazen hem nvidia hem de ATI de açarak test almıştım, onuda belli yerden ss alıp AA kalitesini sorgulayarak yapıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 24 Temmuz 2008; 8:43:34 >
Sinematikte 352 fps almış bravo valla oyunun menüsünde kaç alıyorsun arkadaşım onada baksaydın Belki orda bi 500 alırsın herkes bu karta hücum eder
Edit:Menü ss ide varmış yeni gördüm, hayret sinematikten düşük almış.Valla şu testlere bir daha güvenmeyeceğim oyunların her yerinde çok farklı fps ler çıkıyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanGWaR -- 24 Temmuz 2008; 10:31:19 >
İyide 350Frame alınan yer film değilki.. sonuçta orasıda 3d grafik.. film olsa sabit 60 veya 30 kare ile oynatırdı..
Ayrıca crysis felan denmiş.. saçmalıyorsunuz resmen
Ben size sadece 352fps aldığım yerin ekran görüntüsünü gösterdim, göstermez olaydım bir dövmediğiniz kaldı.
Yani anlamış değilim, tamam süper bir kart değil. Ama bu kadarda ezilmesine gerek yok açıkcası. Hiç bir oyunu şuana kadar high dan aşşağı oynamadım bu kartla. "Ama cinematikde 350 frame hebele hübele" bu arkadaşlara cevap vermiyorum bile..
Bunlarda oyun içi görüntüler @ Confusion hocam splicer larla kapışırkende görüntüler almaya çalışacağım.
@Master_Evil
Önce COD4 kurmam lazım..
@Cenova
Evet hocam, 16xAA açılmamış. Aynı Unreal Tournament 3 deki gibi. Bundada zor açışıyor AA.