Arkadaslar bu urunu almayi dusunuyorum fiyat performans acisindan ne diorsunuz cidden 2700 YTL ye degermi ? Saygilarimla...
Tum arkadaslarin yorumlarini bekliyorum kullanan warsa ve renklerinden hangisinin en carpici oldugunu soyleyecek warsada tesekkur ederim. Simdiden cok sagolun.
Ürüne baktım,özellikleri ve VAIO ismine göre oldukça makul bir fiyatı var,ama bu sorunlu FZ serisindeki ısınan işlemcilerden kullanılmış,Penryn diye ismi geçen seri...Bu konuda dikkatli olmanı öneririm,gidip yerinde inceleyebilirsen en güzeli...
3GB ram kullanılmış,bu 2+1 şeklinde olur,buda DDR sisteminin çalışmasını olumsuz etkiler,2+2 yada 1+1 olmalıki DDR olsun etkisini göstersin,zaten servis paketi 1i yüklediğinde 4GB ram'i görücektir...
Business Paktei yüklü ve ingilizce,VAIO'larda yükseltme yapmalısın,buda sadece ULTİMATE'e olur,buda sana ekstra 500 lira masraf demektir,kendin sıfırdan sistem kurmak istersen başını çok ağrıtır...
Bunun yerine yeni çıkan Z serisini inceleyebilirsin fikrimce,%100 görüntü gerçekliği var,5 saat şarj ömrü fln var ama karar senin tabi...
Bu arada bence mavisi koyuluk fln olarak çok hoş duruyor
penyrn de bunların üzerine çıkarılmıştır ve ben fz440e kullanıyorum,51 derece, fz340 kullanandan da böyle birşey duymadım ben,bir markayı karalarken lütfen daha dikkatli olalım.
arkadaşım sana da tavsiyem o kadar para veriyorsan ekran kartın iyi olsun.