Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
6000+ kullananlar baksın lütfen acil :(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> 6000+ kullananlar baksın lütfen acil :( Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BLooDWoLF

24 Temmuz 2008; 2:58:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kısa bir süre önce 6000+ işlemci aldım ancak çok ısınması sebebiyle ısı borulu stok soğutucusunu çıkarttım ve 50 ytl ye aldğım ocz vanquiser taktım ancak hala 70 derecelere çıkıyor hiç oc etmedim acaba işlemcide bir sorun mu var? çok moralim bozuk bu gidişle downclock yapıcam

Abuz

25 Temmuz 2008; 11:08:17 

İlk önce konunun yeri hava soğutma.İkinciside işlemci sıcaklığınızı hangi programla ölçtünüz.? Everest veya PC wizard ile ölçün olmadı biostan kontrol edin.Yeni fanla bu sıcaklıklara çıkması zor gözüküyor.Termal macun konusunda da sıkıntınız olabilir.

Nikon D300 Body
Nikkor 16- 85 mm 3,5-5,6G ED VR
Sigma 100-300 F/4 APO DG HSM
Sigma 1.4 TC
BLooDWoLF

25 Temmuz 2008; 11:58:13 

Termal macun altında geliyo ondan bi şüphem yok artic cooling 5 almayıda düşünüyorum bütün ölçüm programları aynı şeyi gösteriyo speed fan ve anakartın üstündeki ekranda aynı ısıyı gösteriyo işlemcide bi hata olsa böyle ısınır mı yani yanlış üretim sonucu ısı olur mu?

Abuz

25 Temmuz 2008; 21:05:03 

Hocam o değerlerde bir sıkıntı var bence.Tüm programlar aynısını gösteriyorsa birde bios güncelleme yapabilirsin belki? Sanki bana çok abartılı bir derece gibi geliyor.Bir işlemciyi çıkartıp yeni termal macun sürüp deneyin birde.

Nikon D300 Body
Nikkor 16- 85 mm 3,5-5,6G ED VR
Sigma 100-300 F/4 APO DG HSM
Sigma 1.4 TC
RoyalForce

25 Temmuz 2008; 22:43:17 

birincisi bende de amd 6000+ ve ocz vandetta var boşta 37 yükta 55 derece fakat biosta 5-6 derece daha yüksek gösteriyor.anakart asus m2n sli deluxe

benim tahmibime göre işlemci anakartla uyumsuzluk gösteriyor.780g lerin amd nin 125 watttlık işlemcileriyle çalışmadığı söyleniyordu öyle bir hata olabilir seninki yani anakat uyumsuzluk gösterdiği işlemciye gidecek voltajı ayarlayamıyor olabilir.

bana default voltajı söyleyebilirmisin everest ile bakabilirsin

birde orthos stabilite test programıyla bir test yapmanı öneririm eğer sıcaklıkdan dolayı resetatarsa pc yada kapanırsa gerçekten işlemci ısınıyor demaktir yani anakartın yanlış ölçmesi diye bir olay olmadığını anlarız.

BLooDWoLF

27 Temmuz 2008; 12:09:45 

Tamam eve gidince bakiyim bugün evde olucam vatandan aldım yani şimdi naapim vatana anakart-işlemci götürsem almaz di mi?

Barısİnce

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 2:37:10 

almaları gerek..satarken parcaların uyumsuzluğunu göz önünden kaçırmaları kendi suclarıdır ! her insan bilgisayardan anlamıyor uyumsuzluğundan falan bu yüzden kendilerinin bunu göz önünde bulundurması lazım...gercekten uyumsuzluk varsa bu kesinlikle satıcının hatasıdır alıcının değil !

Adagio For Stings..!!

İntel Pentium 4 HT 631 [Cedar Mill // 65nm // Cache 2 Mb] [3.0 @ 4.20 [Def.Voltage & Stock Fan] // Asrock 755DUAL-VSTA [Bıos V:2.90 Update] // Zotac 9500GT // 2x Kingston 1Gb DDR2 800 Ram // Western Digital 16Mb 160 Gb Sata2 NcQ Hard Disk // Lg SecurDisc Dvd-Rw // Phılıps 190CW 19'' LCD // Everest Modding Case // Aopen 300W Psu // Microsoft Ps2 Klavye&Mause // Logitech x230 (2+1) // Microlab MC-4600 (5+1)
BLooDWoLF

27 Ağustos 2008; 14:18:56 

3 haftayı geçtiği içim almazlar ya

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> 6000+ kullananlar baksın lütfen acil :( Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz
Cebit 2008: KASIRGA
CPU Turkey yarışması kapsamında TOBB üniversitesi tarafından geliştirilen KASIRGA kod adlı işlemci

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Leadtek 9500GT

Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.391