www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı



Mesaj


elektron38 -> www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (24 Temmuz 2008; 2:46:29)

www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba?




Hirotaro -> Cevap: www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (24 Temmuz 2008; 2:52:57)

sitede sanırım bakımda yada programlama hatası oluşmuş...
Yada site hacklenmiş




teknikkonular -> Cevap: www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (24 Temmuz 2008; 5:08:17)


quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

sitede sanırım bakım yada programlama hatası oluşmuş...
Yada site hacklenmiş


Herhalde fotoğrafı begenilmeyen bir arkadaş intikam saldırsı düzenlemiştir. [:D]




sepulturgay -> Cevap: www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (24 Temmuz 2008; 10:48:36)

dün zaten sayfa birqz karışık duruyordu
sayafa kodları ortalıkta görünüyordu...
sonra firefox siteyi tehtit diye acmadı, daha sonra da zaten site kapandı.
bence bakım yapılıyor...




S.T.A.L.K.E.R -> Cevap: www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (24 Temmuz 2008; 13:06:53)

şuan açık [sm=dry.gif]




otmotvmhndsi -> Cevap: www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (24 Temmuz 2008; 15:37:05)

şimdi erişebiliyorum siteye ama girdiğim zaman norton uyarı veriyor,her seferinde...[:-][:-][:-]




sepulturgay -> Cevap: www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (24 Temmuz 2008; 16:05:30)

firefox 3 te siteyi engellemiş [&o]




S.T.A.L.K.E.R -> Cevap: www.fotokronik.com a giremiyorum.sebebi nedir acaba... (24 Temmuz 2008; 21:06:50)

Saldırgan olarak bildirilmiş site!

www.fotokronik.com konumundaki sitenin saldırı sitesi olduğu bildirildi ve açılması güvenlik tercihlerinize dayanılarak engellendi.

Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.

Bazı saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtırken, çoğu site, sahibinin bilgisi ve izni dışında bu amaçla kullanılır.

şimdi bende de engelli sabah acılıyordu [sm=akuma.gif]




Sayfa: [1]

Valid CSS!




Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.078125