slm beyler forumda cok guzel projeler yapılmakta,gıpta ıle takıp edıyorum genelde orıgınal fıkırler war,ama ozgunluk ,para ve/veya yetenek ıle sınırlı kalabılıyor. bende biraz ıddıalı bır projeye baslıyacagım. aklımdakı tasarıma en yakın acer PREDATOR war.Sebebı ıse yaratıcı ve ozgun olması.Tasarım cok dolgun bır yapıya sahıp ve sade bakarken ıcım erıyor-aklıma star craft takı marıneler gelıor aslında projeme gelınce alumınyumdan ımal edecegım kasa bu tasarımla benzerlık gosterıyor- kara kalemlerımı koyarım yakında.konuyu acmam bende bıraz baskı yaratsın ıstedım cunku cok tembel bır ınsanım- yalnız aklıma tek takılan kendım yapamazsam bu mentese benzerı seylerı kapagı yukarı kaldıran nerden bulabılırım bılmıoyrum ancak hurdalık kadar buyuk bır hazınede muhtemelen muadılını bulurum. sımdıden ıddıalı olacagını soylemekl ısterım tekrar -tesekkurler
abartılı we uraş gerektiren bi kasa,hadi hayırlısı
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Güzel ve iddialı bi proje umarim basarıyla sonuclanır... Kapagı kaldıran yandaki düzenegi ise silindir hidrolik tarzı biseyle yapabilirsin..
hirolıkler ılk aklıma gelen elemanlardı duzenekte ancak kucuk boyutta olanları bulmak sıkıntı olabılır, bugun kasanın ıskeletıyle ıse basladım, ancak kafamda ıkı ıskelelet planı war ya tamamen benım yapımım (aliminıum) yada bugunku kulandıgım P4 kasa ...
arkadaşlar bence acer süper bi kasa yapmış sevgili arkadaşım malzeme temini sorun olmazki internet dene bişi var :D ama baya zorlancan gibi bu kasaya bayıldım fiyatı 3000 euro seviyesinde çıkacakmış şimdiden biriktirmeye başlıcam. Modifiye için resim yaparım ama pahalıya patlar :D