Giriş | |
|
|
|
28 Ağustos 2008; 3:46:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Cumhuriyet. Sens gittikten sonra meydan boş kaldı hesabı gmler server benim sen kimsin mantığına iyice alışmış görüyorum, savaşta warder indirmeler , hakaret edip mute atmalar falan, Sens i tekrar oyuna bekliyoruz, otoriter ama ne istediğini bilen birisi lazım, kafama göre takılırım server benim kardeşim diye düşünen arkadaşlar gm olmuş... aynen katılıyorum biri diyor ben canim istedigi zaman user sayısına bakmadan event yaparım digeri diyor user sayısı önemli eşitlik yoksa event yok diyor bunlari dile getirince pm de terslemeler falan
|
|
28 Ağustos 2008; 13:46:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Cumhuriyet. Sens gittikten sonra meydan boş kaldı hesabı gmler server benim sen kimsin mantığına iyice alışmış görüyorum, savaşta warder indirmeler , hakaret edip mute atmalar falan, Sens i tekrar oyuna bekliyoruz, otoriter ama ne istediğini bilen birisi lazım, kafama göre takılırım server benim kardeşim diye düşünen arkadaşlar gm olmuş... Eline sağlık gerçekten öyle warrior charıma süresiz mute attı kimseyle konusamıyorum sebebide belli değil ,bütün humanlar czde GM'e yalvarıyor adamda sh(speed hack) war banla die gm kanıt olmadan ban atamam diyor(!) bir gm kendi playerlarına güvenemiyorsa helede pvp server neye güvenecek anlamadım bu konularda baş Admin'in biraz daha titiz olması gerektiğini düşünüyorum sonuçta serverın reklamını yapanda biziz, referansıda biziz, böyle egoist ve bencil adamlarla bu iş yürümez!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 28 Ağustos 2008; 13:44:13 >
|
|
28 Ağustos 2008; 13:56:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Inflictum quote:
Orjinalden alıntı: bitirenadam Beyler karus lvl 72 warrior um clana alabilcek var mı? Oyundan istenir o ya niyemiş
|
|
28 Ağustos 2008; 14:11:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Turkhes quote:
Orjinalden alıntı: Cumhuriyet. Sens gittikten sonra meydan boş kaldı hesabı gmler server benim sen kimsin mantığına iyice alışmış görüyorum, savaşta warder indirmeler , hakaret edip mute atmalar falan, Sens i tekrar oyuna bekliyoruz, otoriter ama ne istediğini bilen birisi lazım, kafama göre takılırım server benim kardeşim diye düşünen arkadaşlar gm olmuş... Eline sağlık gerçekten öyle warrior charıma süresiz mute attı kimseyle konusamıyorum sebebide belli değil ,bütün humanlar czde GM'e yalvarıyor adamda sh(speed hack) war banla die gm kanıt olmadan ban atamam diyor(!) bir gm kendi playerlarına güvenemiyorsa helede pvp server neye güvenecek anlamadım bu konularda baş Admin'in biraz daha titiz olması gerektiğini düşünüyorum sonuçta serverın reklamını yapanda biziz, referansıda biziz, böyle egoist ve bencil adamlarla bu iş yürümez! Katılıyorum, gmler resmen egolarını tatmin ediyor ya...
|
|