Giriş | |
|
|
|
16 Ağustos 2008; 8:30:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hotarubi beyler 1 saat once kayıt oldum 65 lvl oldum hala master acilmadi oto master degilmi çıkıp girmen gerekiyor
|
|
16 Ağustos 2008; 9:18:11
|
|
|
|
|
16 Ağustos 2008; 9:30:34
|
|
|
Server a reset gelsin bence
|
|
|
16 Ağustos 2008; 9:44:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: XinT Kusura bakma ama NCS yapmıs bu char kim acaba!37k np li ve acılıs tarihi 13 agustoos(Ustune ncs yapınca 20k sagmı silinmiş!) Bak arkadasım! NCS atılınca ne np silinir nede baska 1 sey olur Ve ncs atan char kim acaba(35k+ np li)Oyunda 2-3 kişi 35k+ NP li (twellmanlar castakas bir de ekmekwar yinmiydi!)Baska warmıydı 30k+? Haa bu arada ziya__cik arkadasımı tebrik ediorum(25k lardan 35k+ lara cıkmıs devamıın basarılarını diliorum) Sana ne dedim? Dedim charın canı benle eşit!(incelenmesi lasım) takıalrı yok neden yok dedim(gören de kufur etmiş sanar) Serverde tek tek takip etmiorum ilk 5 e bak sürekli deişio(bunun için kardesimin siteye arada 1 girmesi yeterli) Sen kalkıp olup olmaz laflarınla insanları neden karalıyorsun bu hakkı sana kim veriyor ? Senin bana iftira atmandan dolayı ben oyun oynayamıyorum. Çünkü bilmeden işkembenden atıyorsun. Nasty dedin Scroll basılı olduğunu gördün; Bishop dedin, Natalia çıktı. Şimdi utanmadan ziya diyorsun çünkü haksız yere ( haklı haksızı bilmem olan bana oldu ) np si silindi diye silinen NP leri geri iade edildi. Bana charın incelenmesi lazım mı dedin ? hangi yöneticiye dedin ? aksine aynen şunu dedin ve demek istedin. "Bende Nasty de priest iz, adam takısız benim kadar canı var, oysa ben legal oynuyorum adam emek hırsızı, birde takılarını taksa kim bilir ne olur, işte görün edit char bunlar" Bunu demek istemedin mi ? İnsanda biraz haysiyet, onur olur. Biraz olur da bunu GM lere gider bu adamın HP si bu halde yüksek acaba neden ? Bir araştırabilirmisiniz dersin. Çarşaf çarşaf insanlara iftira atmazsın. Artık benim hakkımda bu tarz yorumları yapmayın. Çünkü senin gibiler yüzünden insan oyun oynamaktan soğuyor. Dediğim gibi birazcık onurun varsa çık ve deki, evet iftira ettim adama haksız yere. Sadece Nasty ye değil bir çok kişiye çünkü ben diğer insanları kıskanıyorum. En iyi ben olmak istiyorum ama yapamıyorum. Bir daha da benim mesajlarıma alıntı yapıp kesinlikle cevap verme. Sen hala hayal aleminde geziyorsun. Bir insanın elinden aldığın maddi şeyleri geri verebilir ve tazmin edebilirsin. Mesela itemler silindi geri verebilirsin, ama karaladığın ismim ne olacak ? Çoğu kişi beni hileci biliyor, peki bunu nasıl temizleyeceksin ? Temizlede göreyim.
Geceler bile geceliklerini giyip yattı, şimdi onlar tatlı tatlı rüya görüyorlar, ya ben ? Ben hala ayakta hemde güpe gündüz rüyalar alemindeyim... Yeter artık; çok sıkıldım. Neredeysen gel ve beni uyandır. Sonra bırakalım geceler uyansın, biz beraber pembe rüyalara dalmak için yatıp uyuyalım... Bios Güncelleme ||X Files - Web Sitem || Blog ||
|
|
|
|
|
16 Ağustos 2008; 11:22:13
|
|
|
GEliorum Yha Güzele Benziyo
|
|
16 Ağustos 2008; 13:02:44
|
|
|
Oyun İyi Güzelde GM Eksikliği Yaşıyorsunuz Sanırım Sens Güzel Birşey Otturtunuz Gibi Ama Daha Uzun Süreli Kalıcı GM Bulmanız Lazım Bence Çünkü Eventler Vs. Dışında Pek Yetkili Bulamıyoruz..
|
|
|
16 Ağustos 2008; 13:25:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy Oyun İyi Güzelde GM Eksikliği Yaşıyorsunuz Sanırım Sens Güzel Birşey Otturtunuz Gibi Ama Daha Uzun Süreli Kalıcı GM Bulmanız Lazım Bence Çünkü Eventler Vs. Dışında Pek Yetkili Bulamıyoruz.. evet online süresi bol gmler bulunabilir illede deneyime gerek yok gmlik yapılmıycak iş digil sabır lazım bence birazda online süresi
|
|
|
16 Ağustos 2008; 13:31:45
|
|
|
nasil account alcaz arkadaslar ?
|
|
|
16 Ağustos 2008; 14:50:54
|
|
|
XinT Ne derdin var senin bu oyunla git oynama . Heryerde çamur atıyosun OY-NA-MA Anlayabiliyor musun ? Bela mısın nesin milletin ne yaptığını araştırmak sana mı kaldı .Yaz bitsede kreşine geri dönsen .
|
|
16 Ağustos 2008; 15:06:15
|
|
|
arkadaslar bu clinti indirdim de out of date diyor. Bu hatayi nasil düzeltebilirim ? Bir de account nasil alinacak ?
|
|
|
16 Ağustos 2008; 20:37:58
|
|
|
bi kisi bile yardim etmicek mi ? client old hatasi aliyorum launcheri actigimda . USKO yu sildim pc den cozemedim bi türlü yardimmm
|
|
|
16 Ağustos 2008; 21:19:32
|
| | | |