Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ### SunKo Private Server Genel Konu ####

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> USKO Harici Diğer Sunucular >> Cevap: ### SunKo Private Server Genel Konu #### Sayfa: <<   < önceki  51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.MstF.

16 Ağustos 2008; 8:30:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Hotarubi

beyler 1 saat once kayıt oldum 65 lvl oldum hala master acilmadi oto master degilmi

çıkıp girmen gerekiyor

SenS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ağustos 2008; 9:18:11 

Cumhuriyet.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ağustos 2008; 9:30:34 

Server a reset gelsin bence

Cumhuriyet
X Files

16 Ağustos 2008; 9:44:07 

quote:

Orjinalden alıntı: XinT

Kusura bakma ama NCS yapmıs bu char kim acaba!37k np li ve acılıs tarihi 13 agustoos(Ustune ncs yapınca 20k sagmı silinmiş!)

Bak arkadasım!
NCS atılınca ne np silinir nede baska 1 sey olur
Ve ncs atan char kim acaba(35k+ np li)Oyunda 2-3 kişi 35k+ NP li (twellmanlar castakas bir de ekmekwar yinmiydi!)Baska warmıydı 30k+?
Haa bu arada ziya__cik arkadasımı tebrik ediorum(25k lardan 35k+ lara cıkmıs devamıın basarılarını diliorum)

Sana ne dedim?
Dedim charın canı benle eşit!(incelenmesi lasım) takıalrı yok neden yok dedim(gören de kufur etmiş sanar)

Serverde tek tek takip etmiorum ilk 5 e bak sürekli deişio(bunun için kardesimin siteye arada 1 girmesi yeterli)

Sen kalkıp olup olmaz laflarınla insanları neden karalıyorsun bu hakkı sana kim veriyor ?

Senin bana iftira atmandan dolayı ben oyun oynayamıyorum. Çünkü bilmeden işkembenden atıyorsun.

Nasty dedin Scroll basılı olduğunu gördün;
Bishop dedin, Natalia çıktı.
Şimdi utanmadan ziya diyorsun çünkü haksız yere ( haklı haksızı bilmem olan bana oldu ) np si silindi diye silinen NP leri geri iade edildi.

Bana charın incelenmesi lazım mı dedin ? hangi yöneticiye dedin ? aksine aynen şunu dedin ve demek istedin.

"Bende Nasty de priest iz, adam takısız benim kadar canı var, oysa ben legal oynuyorum adam emek hırsızı, birde takılarını taksa kim bilir ne olur, işte görün edit char bunlar"

Bunu demek istemedin mi ? İnsanda biraz haysiyet, onur olur. Biraz olur da bunu GM lere gider bu adamın HP si bu halde yüksek acaba neden ? Bir araştırabilirmisiniz dersin. Çarşaf çarşaf insanlara iftira atmazsın.
Artık benim hakkımda bu tarz yorumları yapmayın. Çünkü senin gibiler yüzünden insan oyun oynamaktan soğuyor.

Dediğim gibi birazcık onurun varsa çık ve deki, evet iftira ettim adama haksız yere. Sadece Nasty ye değil bir çok kişiye çünkü ben diğer insanları kıskanıyorum. En iyi ben olmak istiyorum ama yapamıyorum. Bir daha da benim mesajlarıma alıntı yapıp kesinlikle cevap verme.

Sen hala hayal aleminde geziyorsun. Bir insanın elinden aldığın maddi şeyleri geri verebilir ve tazmin edebilirsin. Mesela itemler silindi geri verebilirsin, ama karaladığın ismim ne olacak ? Çoğu kişi beni hileci biliyor, peki bunu nasıl temizleyeceksin ? Temizlede göreyim.

Geceler bile geceliklerini giyip yattı, şimdi onlar tatlı tatlı rüya görüyorlar, ya ben ? Ben hala ayakta hemde güpe gündüz rüyalar alemindeyim...
Yeter artık; çok sıkıldım. Neredeysen gel ve beni uyandır. Sonra bırakalım geceler uyansın, biz beraber pembe rüyalara dalmak için yatıp uyuyalım...
Bios Güncelleme ||X Files - Web Sitem || Blog ||

CutSpite

16 Ağustos 2008; 11:22:13 

GEliorum Yha Güzele Benziyo

yellowboyy

16 Ağustos 2008; 13:02:44 

Oyun İyi Güzelde GM Eksikliği Yaşıyorsunuz Sanırım Sens Güzel Birşey Otturtunuz Gibi Ama Daha Uzun Süreli Kalıcı GM Bulmanız Lazım Bence Çünkü Eventler Vs. Dışında Pek Yetkili Bulamıyoruz..

Boşlukta Düşmek Değil Bizimkisi..
Kuş Misali Uçuyoruz..

®OoLaStoO®

16 Ağustos 2008; 13:25:40 

quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Oyun İyi Güzelde GM Eksikliği Yaşıyorsunuz Sanırım Sens Güzel Birşey Otturtunuz Gibi Ama Daha Uzun Süreli Kalıcı GM Bulmanız Lazım Bence Çünkü Eventler Vs. Dışında Pek Yetkili Bulamıyoruz..

evet online süresi bol gmler bulunabilir illede deneyime gerek yok gmlik yapılmıycak iş digil sabır lazım bence birazda online süresi

Turn The Page
javaopera

16 Ağustos 2008; 13:31:45 

nasil account alcaz arkadaslar ?

HP Pav. DV6299 1
Asus A6jc notebook 2

XinT

16 Ağustos 2008; 14:00:10 

quote:

Orjinalden alıntı: X Files

quote:

Orjinalden alıntı: XinT

Kusura bakma ama NCS yapmıs bu char kim acaba!37k np li ve acılıs tarihi 13 agustoos(Ustune ncs yapınca 20k sagmı silinmiş!)

Bak arkadasım!
NCS atılınca ne np silinir nede baska 1 sey olur
Ve ncs atan char kim acaba(35k+ np li)Oyunda 2-3 kişi 35k+ NP li (twellmanlar castakas bir de ekmekwar yinmiydi!)Baska warmıydı 30k+?
Haa bu arada ziya__cik arkadasımı tebrik ediorum(25k lardan 35k+ lara cıkmıs devamıın basarılarını diliorum)

Sana ne dedim?
Dedim charın canı benle eşit!(incelenmesi lasım) takıalrı yok neden yok dedim(gören de kufur etmiş sanar)

Serverde tek tek takip etmiorum ilk 5 e bak sürekli deişio(bunun için kardesimin siteye arada 1 girmesi yeterli)

Sen kalkıp olup olmaz laflarınla insanları neden karalıyorsun bu hakkı sana kim veriyor ?

Senin bana iftira atmandan dolayı ben oyun oynayamıyorum. Çünkü bilmeden işkembenden atıyorsun.

Nasty dedin Scroll basılı olduğunu gördün;
Bishop dedin, Natalia çıktı.
Şimdi utanmadan ziya diyorsun çünkü haksız yere ( haklı haksızı bilmem olan bana oldu ) np si silindi diye silinen NP leri geri iade edildi.

Bana charın incelenmesi lazım mı dedin ? hangi yöneticiye dedin ? aksine aynen şunu dedin ve demek istedin.

"Bende Nasty de priest iz, adam takısız benim kadar canı var, oysa ben legal oynuyorum adam emek hırsızı, birde takılarını taksa kim bilir ne olur, işte görün edit char bunlar"

Bunu demek istemedin mi ? İnsanda biraz haysiyet, onur olur. Biraz olur da bunu GM lere gider bu adamın HP si bu halde yüksek acaba neden ? Bir araştırabilirmisiniz dersin. Çarşaf çarşaf insanlara iftira atmazsın.
Artık benim hakkımda bu tarz yorumları yapmayın. Çünkü senin gibiler yüzünden insan oyun oynamaktan soğuyor.

Dediğim gibi birazcık onurun varsa çık ve deki, evet iftira ettim adama haksız yere. Sadece Nasty ye değil bir çok kişiye çünkü ben diğer insanları kıskanıyorum. En iyi ben olmak istiyorum ama yapamıyorum. Bir daha da benim mesajlarıma alıntı yapıp kesinlikle cevap verme.

Sen hala hayal aleminde geziyorsun. Bir insanın elinden aldığın maddi şeyleri geri verebilir ve tazmin edebilirsin. Mesela itemler silindi geri verebilirsin, ama karaladığın ismim ne olacak ? Çoğu kişi beni hileci biliyor, peki bunu nasıl temizleyeceksin ? Temizlede göreyim.

Senin için kötü arkadasım!Ben boyle mi dedim(Sen boyle anlamıssın)Gm lere PM atıorus sallıolar ya(Sa. slm abi slelam mrb yassıoruz insan gibi PM e karsılık bile gelmio nasıl sorcam?)
Legal oynuorum demedim(oynamıorum dedim)Emek hırsızı demedim(İncelensin lutfen dedim)
Natalia =PRiestti sanki yoksa yanlıs mı biliorum!
Ziyaa_cik dedim evet NP si bir anda arttı(NPT die SS leride konmus snaırsam o ss leridemi ben koydum!)Sanki sadece ben demisimde beni dediklerim eksiksiz yapılmıs gibi
Edi-BUdu((Edit die forumlarda yasılmıs)Üstündei paralar charların acılıs saniyeleri bile aynı!
İsl4amoglu (Forumda yası yasdı die banlanmıs) helal olsun ben gidip sens die forumda yada nasty die char acıp kufur etsem sen mi banlanacaksın yani?
FOrumla oyun bence birbirinden bagımsızdır!
Ki damage bugları(Bug dediler)
Adamın canını gösterdim bug dediler!
Np leri gösterdim bug dediler :S

Neyse herkes neyin ne oldugunu anladı burada borclu oldugum kişi warsa o sensin(Oda borcumu odedim ozuru diledim) Sonra belki Sens gelir(Gerisine karsı sorumlugum yok!(Oda sens e biraz hak verdigimdendir!)

Dediklerimin %99 u haklı %1 de dusundurucu idi(o da %1 de sen wardın acıkladın tmm dedik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XinT -- 16 Ağustos 2008; 13:58:33 >

Priest İle Oynamak Bir Başkadır...

.MstF.

16 Ağustos 2008; 14:50:54 

XinT
Ne derdin var senin bu oyunla git oynama . Heryerde çamur atıyosun OY-NA-MA Anlayabiliyor musun ?

Bela mısın nesin milletin ne yaptığını araştırmak sana mı kaldı .Yaz bitsede kreşine geri dönsen .

javaopera

16 Ağustos 2008; 15:06:15 

arkadaslar bu clinti indirdim de out of date diyor. Bu hatayi nasil düzeltebilirim ? Bir de account nasil alinacak ?

HP Pav. DV6299 1
Asus A6jc notebook 2

XinT

16 Ağustos 2008; 20:12:22 

quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

XinT
Ne derdin var senin bu oyunla git oynama . Heryerde çamur atıyosun OY-NA-MA Anlayabiliyor musun ?

Bela mısın nesin milletin ne yaptığını araştırmak sana mı kaldı .Yaz bitsede kreşine geri dönsen .

:D Dogru dedigimi anlayamıosun demi yada anlıosun yemio "evet dogrusun kardes" demek (yagcılarda mı inecektin)
Hadi bakalım Sunko forumda mod oldun diemi bu hava
Haa sunu söyleyem oynamıorum!!!!
Bir de sunu belirtem :) Yaş 22 ögretmen olamiceme üzüldüm dersem yalan olur! senin gibi kreş cocuklarını egitmek bana düşerdi(iyi ki olmamısım sen warsan ben yokum!)
Suat abinin halini anlıorum simdi(İsl4moglu)Dio du hergun 38 tane corcoluk ben bi senle ugrasamıorum Allah Sınıf ögretmenlerine basta olmak üsere tüm ögretmenlere sabır versin

Umarım büyürde universite hayatı tadarsın bro(Okul baslasada ben nette olucam eve cıkıorum gelirsen misafir ederim senide)

Priest İle Oynamak Bir Başkadır...

javaopera

16 Ağustos 2008; 20:37:58 

bi kisi bile yardim etmicek mi ? client old hatasi aliyorum launcheri actigimda . USKO yu sildim pc den cozemedim bi türlü yardimmm

HP Pav. DV6299 1
Asus A6jc notebook 2

Azap

16 Ağustos 2008; 21:19:32