Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ### SunKo Private Server Genel Konu ####

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> USKO Harici Diğer Sunucular >> Cevap: ### SunKo Private Server Genel Konu #### Sayfa: <<   < önceki  51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
IDarkLuck

12 Ağustos 2008; 14:00:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

MBM npt cinin önde gidenidir.
Oyunda tartıştık hiç bir mantıklı cevap veremedi. Önceki sayfalarda da zaten kanıtlamıştım bunu.. Hâlâ gelip MBM yi savunmayın burada..

Kanıtın var mı ? ksc.. ?

Kanıtın olmadan nasıl böyle bir iftira atıyorsun ?

Denizlerin Dalgasıyım Ben ,
Halkımın Kavgasıyım.

XinT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ağustos 2008; 14:00:54 

quote:

Oyunda tartıştık hiç bir mantıklı cevap veremedi. Önceki sayfalarda da zaten kanıtlamıştım bunu.. Hâlâ gelip MBM yi savunmayın burada..

Topuna dön poke!NPt yi kanıtladım diosun adamın hala 20k np si war :S (Kanıtladıysan delillerin nerde)cekemezligin en onde gidenisin.Adam karalamak bu kadar kolaymı!
Asıl Npt ekmekvaryinmi ... ve tayfasında bence!
Bu kadar delil sürdüm konu nereye gelio gene !

Priest İle Oynamak Bir Başkadır...

XinT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ağustos 2008; 14:02:56 

quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

quote:

Kanıtın var mı ? ksc.. ?

Kanıtın olmadan nasıl böyle bir iftira atıyorsun ?

Sana cevap vermememesi ayda verememesi için MBM nin binlerce nedeni wardır!

Dark boş ver arkadası egosunu tatmin etsin :)

Adamın işi gücü yalakacılık yaltakcılık!Konunun seyrini deiştirip geri bize getirmeye calısıo.

Sens e guvendik!Sonuc:Hüsran!

TriNitroToluen

12 Ağustos 2008; 14:38:04 

quote:

Orjinalden alıntı: XinT

Mbm glich yapmaz (MAstere vermediginden dolayı ESC kili acmıstır-Bknz:Defance:50 skili=Belli bir mesafedeki party memberlerine TP(Isınlanma) özelligi verir, HP sorun olmaksızın!)

Eger mastere wermesse her wariorda acılır-VS o yuzden yapması taraftarı delim ben elimden geldigince yaptırmam VS masterde %15 absolout acık olmadıgından saglam damage yer fakat ESC skili ile kactıgı için ölmez ve iyi NP kasar!
Oyunu bilmiosan ögren gel!
quote:

Orjinalden alıntı: TriNitroToluen

mbm in de pek savunulcak yanı yok glitch yapar, vs de master yanınca malice li mageden kaçar..

glich yapmaz mış komik olma. o mesafeyi söyle bizde bizde bilelim etrafta adam yokken kaçmasından bahsediyorum master yanınca koşmasından atağı bırakıp topuklamasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNitroToluen -- 12 Ağustos 2008; 14:37:57 >

XinT

12 Ağustos 2008; 14:53:25 

quote:

quote:

Mbm glich yapmaz (MAstere vermediginden dolayı ESC kili acmıstır-Bknz:Defance:50 skili=Belli bir mesafedeki party memberlerine TP(Isınlanma) özelligi verir, HP sorun olmaksızın!)

Eger mastere wermesse her wariorda acılır-VS o yuzden yapması taraftarı delim ben elimden geldigince yaptırmam VS masterde %15 absolout acık olmadıgından saglam damage yer fakat ESC skili ile kactıgı için ölmez ve iyi NP kasar!
Oyunu bilmiosan ögren gel!
quote:

mbm in de pek savunulcak yanı yok glitch yapar, vs de master yanınca malice li mageden kaçar..

glich yapmaz mış komik olma. o mesafeyi söyle bizde bizde bilelim etrafta adam yokken kaçmasından bahsediyorum master yanınca koşmasından atağı bırakıp topuklamasından

1 tane SS koysana :) sahtekarlık yapma(Belkide gorunmez belki bilmessin pokesinya steath lı asas wardı cevresinde)

Hem senle nie vs yapsın asasların cogu pogram ve pedallı(Ki simdi cogusu yalanlar)
Wariorlar da 5hp 5str fazlası war(İnce warior MBM)=5hp can ve manası daha dusuk anlamına gelio 5 str de atack anlamıan gelio bilmessn ya
Glick nie yaptın o adamın invertory yi gostercem ama SS e PS diecen tası atmıs dieceksiniz(ESC acmak için o adam mastere vermedi)
Yani o adam normal barbar warior 1000 vurup 1000 damage yerken 4k mana haznesi ve 5k canı warken MBM de 970 vurup 1000 daamge yio 3.9 mana haznesi 4.8 de canı war(Ustelik master olmadıgı için 1000 yien adama damage 850 olarak yansıo oyunu ögrende gel warsa kanıtın sun yoksa topuna dön!

Adam karalayıp durmayın yoksa mbm sizi bu halde vs demi kesti :D kuyruk acın war gibi duruo hayırdır.

Not:Mbm kolay kolay vs yapmas(Bu 1)Yaparsa ya 1inin gelmesi bekliodur(Seni oyalamak içindir) yada mage nin TP lemesini.Dusuk sartlar altında vs mi olur!Kolluk yandı cekememeslikler arttı pokeler turedi :)

Bu arada takıntılımısın arkadasım!KONUYU SAPTIRMA!Konu sensin yaptıgı duzensizlik(Yagcılarda inecek mi war)Oyunda yapılan adaletsizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XinT -- 12 Ağustos 2008; 14:56:17 >

lev@
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

12 Ağustos 2008; 16:27:32 

oyuna ne oldu yaw neden açılmıyo
.MstF.

12 Ağustos 2008; 17:22:20 

Foruma yaptığı vslerin resmini koyan adama bakın . Vs de kızarınca vınn .
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

XinT

12 Ağustos 2008; 18:10:51 

KONUYU DEİŞTİRMEYİN.Sizleri kapak etmekten bıktım resmen.

quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Arkadasım yasınımız mı kucuk aklınız mı!
VS olayıda nerde cıktı :S Bendiom istanbul bogazı sen diosun yandıııı ......... agzı

Sen CTRL yi sıkıstırmıssın cok belli oluo skill barda bile minor yok.Skill barı sıkıstırmıssın 3x minor atıo fark etmiomuyus sanıosun poke misin!
Oyunu ilk defa mı oynuorus sanıosun!Bende olsam o adamın yerinde kacarım(Hile yapana baş gelinmez)

CTRL sıkıstır 3lü minor at/pedal kullan/Kops ac/cesitli programarla can minor ayarla/VS de dierleri malic debuf atsın/Sen GM destekli oyna

VS OLMAS SUNU SU KOCA KALIN KAFANZIA SOKUN!Warsa iyi bir party cıkartın yerle bir edin.Onu da yapamıosnuz vıyık vıyık bagırıosunuz!

Bu SS i kim almıssa (Klavyeden hiiiiç minor cekmio) sadeec mouse ile de 3x minor atıo kesinlikle CTRL bug yapıo.Biz 1 yıllık player deiliz.Bebeler kendini kandırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XinT -- 12 Ağustos 2008; 18:11:06 >

RhyN

12 Ağustos 2008; 18:19:55 

quote:

KONUYU DEİŞTİRMEYİN.Sizleri kapak etmekten bıktım resmen.

quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Arkadasım yasınımız mı kucuk aklınız mı!
VS olayıda nerde cıktı :S Bendiom istanbul bogazı sen diosun yandıııı ......... agzı

Sen CTRL yi sıkıstırmıssın cok belli oluo skill barda bile minor yok.Skill barı sıkıstırmıssın 3x minor atıo fark etmiomuyus sanıosun poke misin!
Oyunu ilk defa mı oynuorus sanıosun!Bende olsam o adamın yerinde kacarım(Hile yapana baş gelinmez)

CTRL sıkıstır 3lü minor at/pedal kullan/Kops ac/cesitli programarla can minor ayarla/VS de dierleri malic debuf atsın/Sen GM destekli oyna

VS OLMAS SUNU SU KOCA KALIN KAFANZIA SOKUN!Warsa iyi bir party cıkartın yerle bir edin.Onu da yapamıosnuz vıyık vıyık bagırıosunuz!

Bu SS i kim almıssa (Klavyeden hiiiiç minor cekmio) sadeec mouse ile de 3x minor atıo kesinlikle CTRL bug yapıo.Biz 1 yıllık player deiliz.Bebeler kendini kandırsın

HERKEZ POKE bir SEn degilsin demi ßence sen direk pokemonun ciktigi seysin onu söylemek istemiyorum uyari sinirim 4 te bu arada Xint burda post kasilmaz canim baska yerde kas

MBM Gelince millete iftira atan kendi yaptirdigi npt yi gm sikayet eden coq masum ßir İnsanCıktır

Eski Nick : Ferra_Deco
RhyN

12 Ağustos 2008; 18:35:44 

Ama Xint sana bir konuda katilmamak elde degil

ekmekvaryinmi

günü tam hatirlamiyorum onda 31 k küsür np bende 34450 np vardi sonra ben oyundayim ama np kasmiyom czde ClanLa geyik yapiyos 5 saat onlineydim yanlis hatirlamiyorum cok eminim sonra

2 saat ligine ciktim oyundan oyuna geldigimde inanamadim 34450 np benim 35 k np ekmekin var di ve pm attim adam offline idi :S neyse ben serveri biraktim önemLi degil dedim

2.ci olay Beowulf adLi arkadas bana öncede int priestken 1350 spikeLe 1 k da thurustLa vurmustu de buffsuz neyse ben bunu banllattim ama merak ediyordum bu adam da ne var diye sitede karaktere göz yeri acildi ben hemen bunu yazdim

gözlerime inanamadim

str : 255
dex :255
hp :255
vb hepsi 255 idi sonra beRk arkadasima bunu söyledim oda forumda konu acti ve yeni gelen admin direk oyunun acigidir kimse yapmadi diyip konuyu kilitledi

fasciya gelince o charada bakmistim 255 idi herseyi sonra 1 günde 10 k diyorsunuz tüm gece oNline olan biri olarak konusuyorum 12 saatte en fazla (savassiz ) 7 k np kasilir ki partin süper olmasi lazim

Son olarak HoruS diye bir adam vardi oyunda Elinde Sherion vardi ve üstünde sanirim dragon sheLL vardi sitede takiLari filanda gözükmüyordu adami sikayet ettim hemen ban yedi yoksa duruyordu

fascinating
GoDofWaR
fascinating
(Level 72)

7387 STR DEX HP INT MP
5467 255 60 122 50 50

National points: 10361 / 4361
Üstündeki para: 432650103
Nerede? Luferson Castle

Kayit zamani: 8/9/2008 7:11:00 PM
Son güncelleme: 8/11/2008 8:03:00 PM

Np sine bakarsaniz sol taraf 10 k sag taraf 4 k sirf Sol taraf veren bir yer biliyormusunuz yada suna dikkat cekeyim 10361 - 4361 = 6000

SIRF SOL TARAF VEREN Bir monster filan varmi veyada adam gece FuLL onlineymis madem peki czde bir süreden sonra sag taraf gelmiyor mu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhyN -- 12 Ağustos 2008; 18:43:59 >

Eski Nick : Ferra_Deco
XinT

12 Ağustos 2008; 18:51:32