|
southsayer -> Motorola L9 flash için yardım SORUN ÇÖZÜLDÜ (24 Temmuz 2008; 0:07:22)
|
Sorun benim pcdeki usb portlardan kaynaklanıyormuş. Benim gibi sorunu olan arkadaşlar kasanızdaki usbleri kontrol edin.RSD programı hada veriyorsa yani FAIL uyarısı alırsanız büyük ihtimal usblerdendir. @HEARTLESS Arkadaşım ilgin ve alakan için tekrar burdan birdaha teşekkür ediyorum. Merhaba arkadaşlar, forumda çok araştırma yapmama rahmen bir türlü yapamadım yazılım yükseltme işini. RSDLİTE sürekli hata veriyor bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şuan telefonu kullanamıyorum.Telefonun ekranını fotoğraf olarak çekemiyorum bunun yerine aşağıda yazıyorum. Boot. Loader 0c.70. SW Version: R452J_G_08.21 0AR MEM_MAP bLANK Service Req'd RSDLİTE da telefon bilgileri tam gözükmüyor bunda sorun olabilirmi? IMEI/ESN/MEID: N / A Technology: N / A Software Version: R452J_G_08.21.0AR Flex Version: GSTHAWITHGTR060 Bootloader Version: v0x000C70 DRM Version: N / A Phone Type: Production (481006C03114092B8E00D749BA24) Acaba benim yazılım dosyalarımda mı problem var ama birden fazla yazılım güncelleme dosyası denedim.RSD flash group 1 de problem veriyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|