önemli olan hoparlörün sayısı değil güç çıkışıdır.Hoparlörün sayısının fazla olması neredeyse hiçbir artı vermiyor nedeni farklı türde çalışan hoparlörler olmaması.Ses çıkış gücü ne ise hoparlör sayısı arttıkça hoparlör başına düşen ses miktarı azalır yani rms ses gücü yüksek olan set hoparlör dinamikleri aynı ise ki aynı daha fazla ses verecektir.
arkadaşım ben katılmıyorum...evet dediğin çiv sürücülü tek bi uyduda doğru olabilir ama ben evde 12+3 denemesi yaptım tek bi amfiyle hiç bir şekilde ses artmadı veya azalmadı fakat bi gariplik var visionic in 3 inc lik subwooferi microlabın 5.25 4.25 lerini bastırıyor :D kalite olarak değil ses oalrak yoksa kuru gürültüden başka bir şey değil...
piyasada bass olarak sizi çoğu sistem tatmin eder ama tiz özellikle müziğin can damarı olan MİD konusunda sizi tatmin edecek sistem sayısı çok az o yüzden ses sistemi alırken eğer müzik için alıyorsunuz ilk kriteriniz bass olmasın mid ve tizleri de önem verin ben hataya düştüm z2300 aldım pişman oldum benden size tavsiye önce z2300 dinleyin sonra klipsch 2+1 setini veya aego m dinleyin sonra mid ve tizlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız ve kesinlikle kararınız değişecek
öncelikle yazdığım yazı zaten hoparlör sayısı arttıkça ses gücünde artış olmadığı sonuçta güç sağlayıcısının verdiği güç bağlanılan hoparlörlerin dirençleri farklı olmadıktan sonra aynıdır ve de ses yüksekliği olarak 5 hoparlör bağlasanız da 20 hoparlör bağlasanız da aynı performansı alacaksınız.Aego m yi bilmiyorum fakat 2+1 alınacak ise klipsche bakmak gerekli uydu woofer olarak oldukça dengeli setleri var.
microlab.Nedeni öncelikle iki seti de 5 6 ay kullanırsan yan yana logitechdeki o başlarda hoşuna giden bassların kafa ağrıtmaktan başka bir şey olmadığını ve de daha yüksek boyutlu bir wooferın bu işi yapması gerektiğini düşüneceksin.Ayrıca x530la müzik dinlerken ritme kapılmakta zorlanacaksın bass ve tizler eksik midler müzikteki coşkuyu alıyor.Microlabda ilk başta woofer sana etkili bass vermez gibi gelir ama iki seti de uzun süre kullan müzilte olamsı gereken bassı yeteri kadar verdiğini ve de uydularının ne kadar iyi ses verip wooferla uyumlu olduğunu anlarsın.KAliteli bir kulaklıkla kaliteli bir player ile kulaklık grado koss player iriver olabilir bir şarkı dinle orada müzikte olması gerekenler vardır o kulaklıklardan gelen sesi en yakın bulduğun seti al.
afantisca kesinlikle x540 ın 2 sürücülü uyduları daha fazla ses vermiyor. Ses çıkış değeri uydu neyse odur onların center ine bizim tek bi uydumuz yanı sesi veriyo yani 14 watt diğer uydularını bizimkimkiler 2 ye katlıyo ses olarak yani tek veya çift etkilemio.(FARKLI sistemler olmadıkça )
x540 ı kötülemiyorum ha sadece arkadaşa bilgi veriyorum teşekkürler...
genelde MICROLAB denilmiş bugun 2 sinden birini alıcam başka yorum yapıcak olan var mı microlab ın arkadaki ses çıkış ve girişleri daha çok sanırım. birde daha fazla ses veriyor kalitede 2 sindede hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum benm için ses kalitesi önemli 1. planda
x540dan çok daha iyi verim alırsın aslında x540tan verim alamazsın.Dvd nin ses desteği ve kalitesi de önemli fc861 genel olarak ev sinema tarzı bir multmedia sistem.