Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MICROLAB FC861 5+1 mi YOKSA Logitech X540 5+1

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: MICROLAB FC861 5+1 mi YOKSA Logitech X540 5+1 Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
YusufAkce

20 Ağustos 2008; 18:24:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

önemli olan hoparlörün sayısı değil güç çıkışıdır.Hoparlörün sayısının fazla olması neredeyse hiçbir artı vermiyor nedeni farklı türde çalışan hoparlörler olmaması.Ses çıkış gücü ne ise hoparlör sayısı arttıkça hoparlör başına düşen ses miktarı azalır yani rms ses gücü yüksek olan set hoparlör dinamikleri aynı ise ki aynı daha fazla ses verecektir.

arkadaşım ben katılmıyorum...evet dediğin çiv sürücülü tek bi uyduda doğru olabilir ama ben evde 12+3 denemesi yaptım tek bi amfiyle hiç bir şekilde ses artmadı veya azalmadı fakat bi gariplik var visionic in 3 inc lik subwooferi microlabın 5.25 4.25 lerini bastırıyor :D kalite olarak değil ses oalrak yoksa kuru gürültüden başka bir şey değil...

Honda Dylan 150 Somesz.Style
_DIESEL_

20 Ağustos 2008; 22:55:31 

piyasada bass olarak sizi çoğu sistem tatmin eder ama tiz özellikle müziğin can damarı olan MİD konusunda sizi tatmin edecek sistem sayısı çok az o yüzden ses sistemi alırken eğer müzik için alıyorsunuz ilk kriteriniz bass olmasın mid ve tizleri de önem verin ben hataya düştüm z2300 aldım pişman oldum benden size tavsiye önce z2300 dinleyin sonra klipsch 2+1 setini veya aego m dinleyin sonra mid ve tizlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız ve kesinlikle kararınız değişecek

Ride as hard as you can for as long as you can "No Regrets"

nighteen

21 Ağustos 2008; 11:13:35 

öncelikle yazdığım yazı zaten hoparlör sayısı arttıkça ses gücünde artış olmadığı sonuçta güç sağlayıcısının verdiği güç bağlanılan hoparlörlerin dirençleri farklı olmadıktan sonra aynıdır ve de ses yüksekliği olarak 5 hoparlör bağlasanız da 20 hoparlör bağlasanız da aynı performansı alacaksınız.Aego m yi bilmiyorum fakat 2+1 alınacak ise klipsche bakmak gerekli uydu woofer olarak oldukça dengeli setleri var.

kapisiz

21 Ağustos 2008; 11:21:02 

konuya dönelim...logitech mi microlab mı...neden?

nighteen

21 Ağustos 2008; 11:39:29 

microlab.Nedeni öncelikle iki seti de 5 6 ay kullanırsan yan yana logitechdeki o başlarda hoşuna giden bassların kafa ağrıtmaktan başka bir şey olmadığını ve de daha yüksek boyutlu bir wooferın bu işi yapması gerektiğini düşüneceksin.Ayrıca x530la müzik dinlerken ritme kapılmakta zorlanacaksın bass ve tizler eksik midler müzikteki coşkuyu alıyor.Microlabda ilk başta woofer sana etkili bass vermez gibi gelir ama iki seti de uzun süre kullan müzilte olamsı gereken bassı yeteri kadar verdiğini ve de uydularının ne kadar iyi ses verip wooferla uyumlu olduğunu anlarsın.KAliteli bir kulaklıkla kaliteli bir player ile kulaklık grado koss player iriver olabilir bir şarkı dinle orada müzikte olması gerekenler vardır o kulaklıklardan gelen sesi en yakın bulduğun seti al.

YusufAkce

22 Ağustos 2008; 13:04:00 

afantisca kesinlikle x540 ın 2 sürücülü uyduları daha fazla ses vermiyor. Ses çıkış değeri uydu neyse odur onların center ine bizim tek bi uydumuz yanı sesi veriyo yani 14 watt diğer uydularını bizimkimkiler 2 ye katlıyo ses olarak yani tek veya çift etkilemio.(FARKLI sistemler olmadıkça )

x540 ı kötülemiyorum ha sadece arkadaşa bilgi veriyorum teşekkürler...

Honda Dylan 150 Somesz.Style
2fast4u

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2008; 13:34:09 

genelde MICROLAB denilmiş bugun 2 sinden birini alıcam başka yorum yapıcak olan var mı microlab ın arkadaki ses çıkış ve girişleri daha çok sanırım. birde daha fazla ses veriyor kalitede 2 sindede hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum benm için ses kalitesi önemli 1. planda

Gigabyte DS3 - E6400 max @3800mhz
PS3
DLI

23 Ağustos 2008; 13:37:54 

microlab al bencede alacaksan

Peju

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Ağustos 2008; 17:12:25 

Arkadaşlar peki microlabı dvd player a bağlasak 5+1 den tam verm alır mıyız?
hANİ PC İÇİN BAZEN SES KARTI GEREKİYOR YA, DVD DE DE BU SORUN OLUR MU?

BEN DE X540 ile fc861 arasında kaldım 2 aydır..

nighteen

24 Ağustos 2008; 1:38:30 

x540dan çok daha iyi verim alırsın aslında x540tan verim alamazsın.Dvd nin ses desteği ve kalitesi de önemli fc861 genel olarak ev sinema tarzı bir multmedia sistem.

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: MICROLAB FC861 5+1 mi YOKSA Logitech X540 5+1 Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte HD4870
Daha güçlü, daha hızlı, daha ucuz!
AMD Puma Lansmanı : Acer Standı
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanında Acer Standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç