Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
satılık canon a640 10 mp

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Mp3, Notebook, Kameralar >> Dijital Kamera ve Video Kamera >> satılık canon a640 10 mp Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
supremeFX

İkinci el mesajı:2285
Katılım zamanı: 1 Ekim 2005;
Durum: Forumda değil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

2 Aralık 2008; 18:02:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

makina yurtdışıdır sıfır kadar temizdir az kullanılan bi alet kutu içerik tam hafıza kartı kutudan çıkan 16 mb fiyat 470 ytl dir

SONY DSC T300 İLE TAKAS OLUR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremeFX -- 15 Eylül 2008; 12:32:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
  • SATILIK ARÇELİK 17" LCD MONİTÖR
  • SATILIK FOXCONN LGA ANAKART
  • SATILIK HP ARMADA 110 LAPTOP PARÇALARI
  • TAKASLIK TERTEMİZ KEYSMART PDA
  • 2 adet sepsessiz nzxt 12 red fan
  • SATILIK X-FI ELİTE PRO
  • SATILIK PANASONİC KX-P1150 NOKTA VURUŞLU YAZICI

• _____________________________

ESKI NICK-HECTORTROY
    E-VGA 790I ULTRA SLI - INTEL CORE2 QUAD Q9450 - COOLERMASTER GEMIN II - ASUS EN9800GX2 - OCZ 2X1 2000MHZ DDR3 CL8 - THERMALTAKE ARMOR + VH6000SWA - TAGAN BZ 1100W - AEROCOOL POWERWATCH - ZALMAN MFC 1 ASUS DVD RW - CREATIVE X-FI ELITE PRO - LOGITECH Z-5500 - 150GB WD RAPTORX 10000RPM - 500GB X2 SEAGATE SATA 32MB - 24" HP W2408H HDMI BLACK LCD - LOGITECH G15 - LOGITECH MX REVOLUTION MOUSE - THERMALTAKE TAICHI PAD - AIRTIES RT-211

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
    visitorr

İkinci el mesajı:118
    Katılım zamanı: 24 Mayıs 2006;

22 Kasım 2008; 20:43:45 

Şaka gibi bu fiyata satılacağını düşünüyor musun gerçekten?

supremeFX

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

23 Kasım 2008; 1:27:20 

peki sen sony w55 in 225 ytl ye satılacağını düşünüyomusun ?? ben 180 ytl ye 2 gb kartlı w70 almışken!!

ESKI NICK-HECTORTROY
    E-VGA 790I ULTRA SLI - INTEL CORE2 QUAD Q9450 - COOLERMASTER GEMIN II - ASUS EN9800GX2 - OCZ 2X1 2000MHZ DDR3 CL8 - THERMALTAKE ARMOR + VH6000SWA - TAGAN BZ 1100W - AEROCOOL POWERWATCH - ZALMAN MFC 1 ASUS DVD RW - CREATIVE X-FI ELITE PRO - LOGITECH Z-5500 - 150GB WD RAPTORX 10000RPM - 500GB X2 SEAGATE SATA 32MB - 24" HP W2408H HDMI BLACK LCD - LOGITECH G15 - LOGITECH MX REVOLUTION MOUSE - THERMALTAKE TAICHI PAD - AIRTIES RT-211

visitorr

25 Kasım 2008; 23:59:31 

yaklaşık 1 yıl önce verilen ilanı soruyosan sattım 225e :) sen devam et 500 yaz gider gider puhahahah

supremeFX

26 Kasım 2008; 17:19:08 

bende kafama göre topiği yeniliyorum aşağı yukarıı 6 ay olacak satılmadığı sürecede kullanıyorum
    acaba onuu sattında ölü fiyata canon a640 yada bu ayarda bi makina mı düşürmeyimi planlıyosun ?? ilanları baltalaman bu yüzden olabilirmi ??

alıştık paşam yorulma boşa senin taktiğinle çok karşılaşıyorum senden beterleri var ince ekran arıyorum diye 8mp pratic midir nedir ne üdüğü belirsiz makinalarla birebir takas muhabbetine bile katıldım o yüzden kızmıyorum sana tek söyliceğim

benim topiğimde bidaha olmasın

ESKI NICK-HECTORTROY

visitorr

27 Kasım 2008; 12:04:17 

Yok makina almayı düşünmüyorum, tek söyleyeceğim yarbay olmuş yıllardır burdasın ama sen de milleti kazıklamaya calışıyorsun,bu fiyat forum donanım ahlakına ters!!! Fiyatı güncelle dostum topici değil.

korkmazmustafa

İkinci el mesajı:1739
    Katılım zamanı: 2 Şubat 2006;
    Durum: Forumda

2 Aralık 2008; 21:09:22 

quote:

Orjinalden alıntı: visitorr

Yok makina almayı düşünmüyorum, tek söyleyeceğim yarbay olmuş yıllardır burdasın ama sen de milleti kazıklamaya calışıyorsun,bu fiyat forum donanım ahlakına ters!!! Fiyatı güncelle dostum topici değil.

arkadaşım adam istediği fiyatı verir, eğerki sıfır cihazın linki varsa daha aşağı fiyattan o zaman yorum yaparsın...

____________________________________________________________________________________________________________
    Sayfa:   [1]
    Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Mp3, Notebook, Kameralar >> Dijital Kamera ve Video Kamera >> satılık canon a640 10 mp Sayfa: [1]
    Buraya git: